- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 35
Allah yardımcın olsun canım sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alasınHerkese merhaba suyum geldi 3 cm açıklığım var dua edin olur mu arkadaşlar
Allah bir avazda kurtarsın insallahHerkese merhaba suyum geldi 3 cm açıklığım var dua edin olur mu arkadaşlar
Başı asagidaydi yine 28 den beri hep aşağıda dönüyor mu arada bilemiyorum am bişey demediEvt ekstradan fazla yük hep :) doktor su fazla olunca dönme riskide çok oluyor demişti ama sende böyle bişey yok sanırım
Sağ salim al canım inşallah kucağına Allah yardımcın olsunGüzel anneler...benim cadı 1 hazirani bekleyenleri. 1.30 da doğuma gricem Allah için dualarnizi eksik etmeyn rbbm herkesi saglkla kavuştursun kuzunsa içinde de beni.su sizntm oldu 3 4 günde fazlaca ve bugund sancım var ilk kızımda hiç yoktu.tam 38 bitti bugün.hepnizi opuyorm
Sağlıkla gelsin, duam sizinleGüzel anneler...benim cadı 1 hazirani bekleyenleri. 1.30 da doğuma gricem Allah için dualarnizi eksik etmeyn rbbm herkesi saglkla kavuştursun kuzunsa içinde de beni.su sizntm oldu 3 4 günde fazlaca ve bugund sancım var ilk kızımda hiç yoktu.tam 38 bitti bugün.hepnizi opuyorm
Kan tahlili yaptırdın mı? Benim 8. 9. Haftalarda çok hafif oldu. Vurulduğum progestan iğne yapıyordu. 12. Haftada o iğneyi kesince kaşıntı durdu. Ast ve alt değerimden alt yi yükselmişti. Dahiliye doktoruna gittim ultrasona girdim ciğere falan baktılar. Temiz çıktı. İğneyi bırakınca değerim zaten düştü. 27. Haftadan sonra tekrar kaşıntı başladı ama tüm vücudum deli gibi kaşındım 1 ay. Alt yine yüksek ama çok değil normali 35 de 56 çıktı. Doktor safradan şüphelendi yani gebelik kolestazı olur diye tahlil istedi. 96 üst sınır 88 geldi benim. İki bebek olunca oraya baskı var mutlaka dedi. Üç hafta öncesine delirecek gibiydim dermatoloji ye gittim alerji mi diye yok dedi. Kendi doktoruma 20 Mayıs ta gittim kendi hastanelerinde dahiliyeye yönlendirdi. Üç tane ilaç verdi o kadar rahatım ki durdu kaşıntı. On gündür kurtuldumBende onu soyledim dr a ama üstünde bile durmadı sismistir elin ayağın ondan kasiniyordur dedi bakmadı bile
Benim oyle canim hatta gecen bacak agrisiyla uyandim. Kesin dogurcam dedimAdet ağrısı gibi böyle sızı hissediyor musunuz bacaklarim böyle adet öncesi gibi sızlıyor
Canım istersen aile hekiminden kan ver diyecektim ama bugün cuma ve sabah alıyorlar kanları :/ olmadı ptesi geçmezse verirsinBende onu soyledim dr a ama üstünde bile durmadı sismistir elin ayağın ondan kasiniyordur dedi bakmadı bile
Açlık şekerine mi baktı canım ? Kaç çıktı sonucun? Senin bebis 2 hafta içinde aramızda olacak gibi geliyor banaMrb kizlar bende az önce geldim Dr dan . Şekerim yüksek çıktı demisdim bayramda Dr evet suyun çok fazla dedi. Dahiliye den sıra aldık hemen o da sabha şeker yükleme yapacak nst çektirdim biraz vardı sancı ama Dr normal nst dedi .bebişim 3300 olmuş 50 cm 11 gün hala önde bende bı ayda 3 kilo daha almışım. Bakalım sabah şeker yükleme için tekrar gidicem tekrar giruscem drlarla hayırlısı olsun artık diyorum 37-38 haftayla uyumlu hep bebişim bı de bebeğin suyu çok olduğu için ben bu yalancı kasılmaları çok hissediyirmusum . Önceki gebeligimde ağrı çıkardı nst de hiç hissetmezdim bunda 30 da 40 da kivrandim sanki
Inşallah önemli bişey değildir, bende bileğimde sinir sıkışması yaşadım, çok agriliydi, bakalım ne diycek doktorIşte o da beni korkutuyor ya
En azından bi kana bakılması lazimdi
Bakalım bi pazartesi yine yazarım buraya
Iyi o zaman :)Başı asagidaydi yine 28 den beri hep aşağıda dönüyor mu arada bilemiyorum am bişey demedi
Bende dunden beri öyle benim adet öncesi öyle olurdu adet olacağımı anlardim vucudumu dinlemekten aptal oldumBenim oyle canim hatta gecen bacak agrisiyla uyandim. Kesin dogurcam dedim
Allah yardımcı olsun sağlıkla al bebişi kucağına.Herkese merhaba suyum geldi 3 cm açıklığım var dua edin olur mu arkadaşlar
Maşallah kuzuya baya büyümüş sağlıkla vaktinde gelir inşallah az kaldı hayırlısıylaMrb kizlar bende az önce geldim Dr dan . Şekerim yüksek çıktı demisdim bayramda Dr evet suyun çok fazla dedi. Dahiliye den sıra aldık hemen o da sabha şeker yükleme yapacak nst çektirdim biraz vardı sancı ama Dr normal nst dedi .bebişim 3300 olmuş 50 cm 11 gün hala önde bende bı ayda 3 kilo daha almışım. Bakalım sabah şeker yükleme için tekrar gidicem tekrar giruscem drlarla hayırlısı olsun artık diyorum 37-38 haftayla uyumlu hep bebişim bı de bebeğin suyu çok olduğu için ben bu yalancı kasılmaları çok hissediyirmusum . Önceki gebeligimde ağrı çıkardı nst de hiç hissetmezdim bunda 30 da 40 da kivrandim sanki
Her bebek şişgo olmaz ki bazıları ne yaparsan yap zayıf kalabilir benım bebeğimde cok tosun degil hem 2500 ü geçmişse normal kabul ediliyor 2500 4000 gram arası bide ben 2750 dogöusum 40. Haftada pek bi şişman bebrk beklentim yok önemli olan gelişimi canım haftası ile uyumlu mu önemli olan o ki zayıf bebek daha güzel gelişir diyorlar 37 yi doldurması 2500 ü gecmedi önemliKizlar bugun doktora gittim bebegim hep 2 hafta onden giderdi ama ilaclar yuzunden mi bilmiyorum hizli kilo almiyor ya. Su an gayet iyi dedi doktor ama kafama takildi neden yavas kilo aliyor acaba? 2866 gram ama ilaclardan once olsaydi su an 3 kiloyu kesin gecmisti.Sizinkiler 35+4 civari neydi
Haftasindan onde birkac gun ama erken dogum icin ilac kullaniyorum ya onlardan sonra boyle yavasladi. Haftaya ilaci birakcam insaAllah. Bakalim sonuca yoksa evet kilosu az degil yine de 3500 dogurmak istiyor insanHer bebek şişgo olmaz ki bazıları ne yaparsan yap zayıf kalabilir benım bebeğimde cok tosun degil hem 2500 ü geçmişse normal kabul ediliyor 2500 4000 gram arası bide ben 2750 dogöusum 40. Haftada pek bi şişman bebrk beklentim yok önemli olan gelişimi canım haftası ile uyumlu mu önemli olan o ki zayıf bebek daha güzel gelişir diyorlar 37 yi doldurması 2500 ü gecmedi önemli
Benim 35te 2500dü, şimdi 2700-2800 olduysa şükür diyorumKizlar bugun doktora gittim bebegim hep 2 hafta onden giderdi ama ilaclar yuzunden mi bilmiyorum hizli kilo almiyor ya. Su an gayet iyi dedi doktor ama kafama takildi neden yavas kilo aliyor acaba? 2866 gram ama ilaclardan once olsaydi su an 3 kiloyu kesin gecmisti.Sizinkiler 35+4 civari neydi
Hayırlı doğumlar. Bebişinle sağlıklı günlerHerkese merhaba suyum geldi 3 cm açıklığım var dua edin olur mu arkadaşlar
Kiloya takılma her alet farklı ölçüyor şahsen bunu denedimKizlar bugun doktora gittim bebegim hep 2 hafta onden giderdi ama ilaclar yuzunden mi bilmiyorum hizli kilo almiyor ya. Su an gayet iyi dedi doktor ama kafama takildi neden yavas kilo aliyor acaba? 2866 gram ama ilaclardan once olsaydi su an 3 kiloyu kesin gecmisti.Sizinkiler 35+4 civari neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?