2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
35. Haftaya girdigimden beri rahatim valla canim sukur. Riskli zamanlar gecti sadece panik biri oldum farkinda olmadan. Allah a kalmis artik gerisi

InsaAllah hic kuvoze gerek kalmaz ki kalsa da cok az kalir canim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin amin

Benim bebeğim 35+2 2720 falandı galiba. Sıkıntı yapma şuan haftasıyla uyumlu gidiyorsa problem yok benim 36+2 de 3kg 37+2 olduğu zamanda 3180 çıktı.
Sağlıklı olsun da kilosu gayet iyi
Hem daha inşallah 39 40 kadar baya alır

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Üçünüz de sağlıkla eve geçersiniz inşallah

Canım sağlıkla olsun umarım.benim arkadasın ikizler suyu geldiği için 36 da doğdu.biri 2300 diğer 2700 doğdu.girmediler küvoze. Korkma inşallah senin de girmez

Saglikla gelsinler inşallah cnm

Hayırlısı olsun canım ben inanıyorum girmeyecekler 36 haftalık oldun zaten hiç korkma dualarım seninle sağlıcakla alıp doneceksin evine

InsaAllah canim 10 gun sonra gidecem dogum tarihi belirlicez. Cok heyecanli

O şekeri takip etmek iyi olur canım bebis ilk geldiğinde, annenin kanindaki şeker yüksek diye vücudu fazla insülin salgiliyor ve hemen kan şekeri dusebiliyor :) en azından tetikte olursunuz

Sağlıkla gelsin hemende sağlıkla eve gelsinler inşallah

Ay hadi sağlıcakla inş küvezlik bir durum da olmaz bebişlerini alıp çıkarsın hastaneden

Kizlar biz cktk hamdolsun herşey yolunda dua eden herksten Allah razı olsun.ilk kızımda hssetmstm demstm bunda daha iyiydi elleri yine hssettim.ama.tuttm kendimi sohbet ettik sürekli ve atlattm hamdolsn darısı bekleyen herkese olsun.ilk cktk emzrdm. Süt yok tabi ama alsam die verdim.baya sora mama verdi brz smdi uyyo ayaklarım.ufak ufak açıldı agrm başladı ama dayanamicak kdr diilm hamdolsun

Ay hadi sağlıcakla inş küvezlik bir durum da olmaz bebişlerini alıp çıkarsın hastaneden

Sizden böyle haberler gelince beni inanılmaz heyecan basıyor inşallah yarın mutlu mesut iki bebisinle tanışıp sonra da sag salim evine donuceksin canim, küvöze girmezler diye düşünüyorum

Gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…