35. Haftaya girdigimden beri rahatim valla canim sukur. Riskli zamanlar gecti sadece panik biri oldum farkinda olmadan. Allah a kalmis artik gerisiEmin ol, bugün bile doğsa kilosu iyi, zaten iğnelerden be stresten ciğerleride çok iyi gelişmiştir, o yüzden bundan sonra daha rahat olmaya çalışriskli zamanlar geçti artık benim kızımda 2410 dogdu 1 ayda 1kgdan fazla aldı, önemli olan sağlıklı olsun hemen büyüyorlar zaten
InsaAllah hic kuvoze gerek kalmaz ki kalsa da cok az kalir canim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin aminKızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfennst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize
Benim bebeğim 35+2 2720 falandı galiba. Sıkıntı yapma şuan haftasıyla uyumlu gidiyorsa problem yok benim 36+2 de 3kg 37+2 olduğu zamanda 3180 çıktı.Kizlar bugun doktora gittim bebegim hep 2 hafta onden giderdi ama ilaclar yuzunden mi bilmiyorum hizli kilo almiyor ya. Su an gayet iyi dedi doktor ama kafama takildi neden yavas kilo aliyor acaba? 2866 gram ama ilaclardan once olsaydi su an 3 kiloyu kesin gecmisti.Sizinkiler 35+4 civari neydi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Üçünüz de sağlıkla eve geçersiniz inşallahKızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfennst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize
Canım sağlıkla olsun umarım.benim arkadasın ikizler suyu geldiği için 36 da doğdu.biri 2300 diğer 2700 doğdu.girmediler küvoze. Korkma inşallah senin de girmezKızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfennst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize
Saglikla gelsinler inşallah cnmKızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfennst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize
Hayırlısı olsun canım ben inanıyorum girmeyecekler 36 haftalık oldun zaten hiç korkma dualarım seninle sağlıcakla alıp doneceksin evineKızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfennst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize
İyiyiz bi sıkıntı yok şimdilikSen nasılsın? İyisinizdir inşallah ❤
InsaAllah canim 10 gun sonra gidecem dogum tarihi belirlicez. Cok heyecanliBenim bebeğim 35+2 2720 falandı galiba. Sıkıntı yapma şuan haftasıyla uyumlu gidiyorsa problem yok benim 36+2 de 3kg 37+2 olduğu zamanda 3180 çıktı.
Sağlıklı olsun da kilosu gayet iyi
Hem daha inşallah 39 40 kadar baya alır
O şekeri takip etmek iyi olur canım bebis ilk geldiğinde, annenin kanindaki şeker yüksek diye vücudu fazla insülin salgiliyor ve hemen kan şekeri dusebiliyor :) en azından tetikte olursunuzBana da öyle geliyor belki iki haftaya kalmaz bilebayramda olmusdum sekerimi herkesin normal benim çok yüksek cikmisdi bugün Dr dedim ilk olabilir artık yaptirmamissin sorumluluk senin dedi ardından da bebeğin suyunu fazla görünce dahiliye ye gönderdi . Aç olmadığım için sabah gidicem aç tekrar aç tok işte hepsime bakacaklar. Benim karnım hep taş gibi devamlı kasılıp kalıyor aslında çok düşük bu kasılmalar ama suyu fazla olduğundan ben çok hissediyirmusum devamlı patlicak gibi oluyorum
Sağlıkla gelsin hemende sağlıkla eve gelsinler inşallahKızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfennst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize
Ay hadi sağlıcakla inş küvezlik bir durum da olmaz bebişlerini alıp çıkarsın hastanedenKızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfennst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize
Ay hadi sağlıcakla inş küvezlik bir durum da olmaz bebişlerini alıp çıkarsın hastanedenKızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfennst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize
Sizden böyle haberler gelince beni inanılmaz heyecan basıyorKızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfennst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize
Gözün aydınKizlar biz cktk hamdolsun herşey yolunda dua eden herksten Allah razı olsun.ilk kızımda hssetmstm demstm bunda daha iyiydi elleri yine hssettim.ama.tuttm kendimi sohbet ettik sürekli ve atlattm hamdolsn darısı bekleyen herkese olsun.ilk cktk emzrdm. Süt yok tabi ama alsam die verdim.baya sora mama verdi brz smdi uyyo ayaklarım.ufak ufak açıldı agrm başladı ama dayanamicak kdr diilm hamdolsun
Hadi bakalım günü belli olunca daha fazla heyecan olur artıkInsaAllah canim 10 gun sonra gidecem dogum tarihi belirlicez. Cok heyecanli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?