Ne durumdasınız şimdi? Herşey yolunda mıHerkese merhaba suyum geldi 3 cm açıklığım var dua edin olur mu arkadaşlar
Benimde 35+4 te 2950 falandı normal bence canım sıkıntı yapma daha alır zatenKizlar bugun doktora gittim bebegim hep 2 hafta onden giderdi ama ilaclar yuzunden mi bilmiyorum hizli kilo almiyor ya. Su an gayet iyi dedi doktor ama kafama takildi neden yavas kilo aliyor acaba? 2866 gram ama ilaclardan once olsaydi su an 3 kiloyu kesin gecmisti.Sizinkiler 35+4 civari neydi
Bombaa gibiyim :))) canıma yetti. Temizliğe giriştim. Belki doğururum
Sen nasılsın? İyisinizdir inşallah
Kendini yorma dinlenBombaa gibiyim :))) canıma yetti. Temizliğe giriştim. Belki doğururum
Bana da öyle geliyor belki iki haftaya kalmaz bileCanım istersen aile hekiminden kan ver diyecektim ama bugün cuma ve sabah alıyorlar kanları :/ olmadı ptesi geçmezse verirsin
Açlık şekerine mi baktı canım ? Kaç çıktı sonucun? Senin bebis 2 hafta içinde aramızda olacak gibi geliyor bana
Bugün 35+5 3300 Gr ama belki de benimki şeker yüzünden kilolu üstelik kesin olcmuyor cihazlar bence gayet iyi senin bebişin de kilosu hiç takmaKizlar bugun doktora gittim bebegim hep 2 hafta onden giderdi ama ilaclar yuzunden mi bilmiyorum hizli kilo almiyor ya. Su an gayet iyi dedi doktor ama kafama takildi neden yavas kilo aliyor acaba? 2866 gram ama ilaclardan once olsaydi su an 3 kiloyu kesin gecmisti.Sizinkiler 35+4 civari neydi
Cam siliyorum bende öldüm koltuk kaldı onuda silicem oturma odası bitecek inşallahBombaa gibiyim :))) canıma yetti. Temizliğe giriştim. Belki doğururum
Anladim canim bundan sonra daha da alirlar insaAllah saglikla aminB
Benim 35te 2500dü, şimdi 2700-2800 olduysa şükür diyorum
Haklisin canim saglikli olsunlar daBugün 35+5 3300 Gr ama belki de benimki şeker yüzünden kilolu üstelik kesin olcmuyor cihazlar bence gayet iyi senin bebişin de kilosu hiç takma
Kiloya takılma her alet farklı ölçüyor şahsen bunu denedim
Kizlar bugun doktora gittim bebegim hep 2 hafta onden giderdi ama ilaclar yuzunden mi bilmiyorum hizli kilo almiyor ya. Su an gayet iyi dedi doktor ama kafama takildi neden yavas kilo aliyor acaba? 2866 gram ama ilaclardan once olsaydi su an 3 kiloyu kesin gecmisti.Sizinkiler 35+4 civari neydi
Bu akşam yattığımız yeri beğeniriz :)))Cam siliyorum bende öldüm koltuk kaldı onuda silicem oturma odası bitecek inşallahsonra yatisss
10 gün içinde baya büyür zaman yaklaştıkça cok hızlı kilo alıyorlarevet sen bu konuda atraksiyonlar yasamistin dogurmazsam 10 gun sonra randevum var belli olur artik
Yarım yamalak oluyo zaten :))) maksat hareket olsunKendini yorma dinlen
İnşallah gece uyanmiyim yeterBu akşam yattığımız yeri beğeniriz :)))
Canim aslinda kiloyu takmiyorum hep ondeydi ya. Boyle yavaslamasi ilactan midir diye merak ettim. Erken dogum riski bende cok panik yaratti yoksa simdi bile kilosu iyi zaten. Rabbim saglikla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin ama ele avuca da gelsin tabiGerçekten hiç kafaya takılmak birşey değil, şuan onun ciğer gelişimi daha önemli, ilaçlar kilo alımını yavaşlatıyor, 1-2 hafta kilosu hiç değişmeyende oluyor ki seninkinin kilosu bu haliyle bile gayet iyi, doktor 2.500 kgyu geçince bizim için yeterli diyor. Benim 35+2 de 2783gr di. Bu kilo ile bile bi kac gun onde gözüküyordu. Doktor gayet iyi buldu. Lütfen şimdiden kafana takma bu kadar, sen bebek doğunca napacaksın o zamanunutma kilo=sağlık değildir
InsaAllah canim bakalim10 gün içinde baya büyür zaman yaklaştıkça cok hızlı kilo alıyorlar
Canim aslinda kiloyu takmiyorum hep ondeydi ya. Boyle yavaslamasi ilactan midir diye merak ettim. Erken dogum riski bende cok panik yaratti yoksa simdi bile kilosu iyi zaten. Rabbim saglikla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin ama ele avuca da gelsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?