2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde 35+4 te 2950 falandı normal bence canım sıkıntı yapma daha alır zaten

Bana da öyle geliyor belki iki haftaya kalmaz bile bayramda olmusdum sekerimi herkesin normal benim çok yüksek cikmisdi bugün Dr dedim ilk olabilir artık yaptirmamissin sorumluluk senin dedi ardından da bebeğin suyunu fazla görünce dahiliye ye gönderdi . Aç olmadığım için sabah gidicem aç tekrar aç tok işte hepsime bakacaklar. Benim karnım hep taş gibi devamlı kasılıp kalıyor aslında çok düşük bu kasılmalar ama suyu fazla olduğundan ben çok hissediyirmusum devamlı patlicak gibi oluyorum

Bugün 35+5 3300 Gr ama belki de benimki şeker yüzünden kilolu üstelik kesin olcmuyor cihazlar bence gayet iyi senin bebişin de kilosu hiç takma

Gerçekten hiç kafaya takılmak birşey değil, şuan onun ciğer gelişimi daha önemli, ilaçlar kilo alımını yavaşlatıyor, 1-2 hafta kilosu hiç değişmeyende oluyor ki seninkinin kilosu bu haliyle bile gayet iyi, doktor 2.500 kgyu geçince bizim için yeterli diyor. Benim 35+2 de 2783gr di. Bu kilo ile bile bi kac gun onde gözüküyordu. Doktor gayet iyi buldu. Lütfen şimdiden kafana takma bu kadar, sen bebek doğunca napacaksın o zaman unutma kilo=sağlık değildir

Canim aslinda kiloyu takmiyorum hep ondeydi ya. Boyle yavaslamasi ilactan midir diye merak ettim. Erken dogum riski bende cok panik yaratti yoksa simdi bile kilosu iyi zaten. Rabbim saglikla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin ama ele avuca da gelsin tabi

Emin ol, bugün bile doğsa kilosu iyi, zaten iğnelerden be stresten ciğerleride çok iyi gelişmiştir, o yüzden bundan sonra daha rahat olmaya çalış riskli zamanlar geçti artık benim kızımda 2410 dogdu 1 ayda 1kgdan fazla aldı, önemli olan sağlıklı olsun hemen büyüyorlar zaten

Kızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfen nst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…