Evet canım Dr da söyledi takip edilmesi iyi bakalım yarın ne çıkacak tahlillerO şekeri takip etmek iyi olur canım bebis ilk geldiğinde, annenin kanindaki şeker yüksek diye vücudu fazla insülin salgiliyor ve hemen kan şekeri dusebiliyor :) en azından tetikte olursunuz
Hayırlı olsunKizlar biz cktk hamdolsun herşey yolunda dua eden herksten Allah razı olsun.ilk kızımda hssetmstm demstm bunda daha iyiydi elleri yine hssettim.ama.tuttm kendimi sohbet ettik sürekli ve atlattm hamdolsn darısı bekleyen herkese olsun.ilk cktk emzrdm. Süt yok tabi ama alsam die verdim.baya sora mama verdi brz smdi uyyo ayaklarım.ufak ufak açıldı agrm başladı ama dayanamicak kdr diilm hamdolsun
Allah analı babalı büyüsün inşallahKizlar biz cktk hamdolsun herşey yolunda dua eden herksten Allah razı olsun.ilk kızımda hssetmstm demstm bunda daha iyiydi elleri yine hssettim.ama.tuttm kendimi sohbet ettik sürekli ve atlattm hamdolsn darısı bekleyen herkese olsun.ilk cktk emzrdm. Süt yok tabi ama alsam die verdim.baya sora mama verdi brz smdi uyyo ayaklarım.ufak ufak açıldı agrm başladı ama dayanamicak kdr diilm hamdolsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerini canim kuvöze girmesinide sıkıntı etme girmez bnce girse bile fazla kalmazKızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfennst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize
Gözünaydın canım sağlıkla büyütKizlar biz cktk hamdolsun herşey yolunda dua eden herksten Allah razı olsun.ilk kızımda hssetmstm demstm bunda daha iyiydi elleri yine hssettim.ama.tuttm kendimi sohbet ettik sürekli ve atlattm hamdolsn darısı bekleyen herkese olsun.ilk cktk emzrdm. Süt yok tabi ama alsam die verdim.baya sora mama verdi brz smdi uyyo ayaklarım.ufak ufak açıldı agrm başladı ama dayanamicak kdr diilm hamdolsun
Demi sıra bizim artıkYaşasın Haziran anneleri sıra bizim topikde aylarca bizden öncekileri takip ettik şimdide bizi etsinler bakalım
Bizim 37+0 da 2800 38+0 da 3050 gramdı haftada yaklaşık 250gram aldı hep. 39+3 de 3300-3400 doğsa çok iyi diyorum ben kilo işi çok önemli değil 2800-3000 den sonrası gayet normal bence. 35+4 de 2866 baya iyi hem. Bir hafta sonra 3000i çoktan geçmiş olur.Kizlar bugun doktora gittim bebegim hep 2 hafta onden giderdi ama ilaclar yuzunden mi bilmiyorum hizli kilo almiyor ya. Su an gayet iyi dedi doktor ama kafama takildi neden yavas kilo aliyor acaba? 2866 gram ama ilaclardan once olsaydi su an 3 kiloyu kesin gecmisti.Sizinkiler 35+4 civari neydi
Gozun aydin canimm insaAllah agrilarin da olmaz kolay atlatirsin. Nescafe icmeyi unutma. Saglikla evinize gecersiniz insaAllah. Sonra musait bi zamanda anlatirsin bize sureci. Dogumu cokk merak ediyorumKizlar biz cktk hamdolsun herşey yolunda dua eden herksten Allah razı olsun.ilk kızımda hssetmstm demstm bunda daha iyiydi elleri yine hssettim.ama.tuttm kendimi sohbet ettik sürekli ve atlattm hamdolsn darısı bekleyen herkese olsun.ilk cktk emzrdm. Süt yok tabi ama alsam die verdim.baya sora mama verdi brz smdi uyyo ayaklarım.ufak ufak açıldı agrm başladı ama dayanamicak kdr diilm hamdolsun
Bugun cok haber aldik gibi oldu. Sanki ben doguruyorum cok heyecanliiSizden böyle haberler gelince beni inanılmaz heyecan basıyorinşallah yarın mutlu mesut iki bebisinle tanışıp sonra da sag salim evine donuceksin canim, küvöze girmezler diye düşünüyorum
InsaAllah canim saglikla gelsinler zamaninda gelsinler insaAllahBizim 37+0 da 2800 38+0 da 3050 gramdı haftada yaklaşık 250gram aldı hep. 39+3 de 3300-3400 doğsa çok iyi diyorum ben kilo işi çok önemli değil 2800-3000 den sonrası gayet normal bence. 35+4 de 2866 baya iyi hem. Bir hafta sonra 3000i çoktan geçmiş olur.
Şimdiye kadar olması normal ama bundan sonra rahat olmaya çalış, hem kendin hem bebiş için35. Haftaya girdigimden beri rahatim valla canim sukur. Riskli zamanlar gecti sadece panik biri oldum farkinda olmadan. Allah a kalmis artik gerisi
Allah yardimcin olsun, inşallah ikisinide sağ salim kucağına alirsin, bizide haberdar et mutlakaKızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfennst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize
Kizlar biz cktk hamdolsun herşey yolunda dua eden herksten Allah razı olsun.ilk kızımda hssetmstm demstm bunda daha iyiydi elleri yine hssettim.ama.tuttm kendimi sohbet ettik sürekli ve atlattm hamdolsn darısı bekleyen herkese olsun.ilk cktk emzrdm. Süt yok tabi ama alsam die verdim.baya sora mama verdi brz smdi uyyo ayaklarım.ufak ufak açıldı agrm başladı ama dayanamicak kdr diilm hamdolsun
InsaAllah canim artik bebisi bekleme heyecani var hele dogum haberleri gelince gun boyu aklimdan cikmadi kimseŞimdiye kadar olması normal ama bundan sonra rahat olmaya çalış, hem kendin hem bebiş için
Canım kılosu baya bi iyi,ben kıloya hıc takılmıyorum hatta cok kılo almasın ıstıyorum dogumu zorlastırıyo kılo,dogunca da alır bişey olmasInsaAllah canim saglikla gelsinler zamaninda gelsinler insaAllah
Dogum olcagı zaman ınsana acaıp bi enerji gelıyomus ,bu enerjıyı sakın temızlıkle harcamayın, dogum anında kullanmak ıkınmak vs için bekletın dıyodu bi soyleşideBu akşam yattığımız yeri beğeniriz :)))
İkizler için çok iyi bir hafta,saglıkla gelsin kuzular ınsallah,Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Garip bir duygu gerçekten aylarca bu günü bekliyorsun sonra da beklediğin gün gelince acaba erken mi duygusu oluyor insanda. Hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah artık bu sayfada hareket bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?