2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hayırlı olsun
Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun

Allah analı babalı büyüsün inşallah darısı biz bekleyenlere inşallah sen yine de sık sık emzir ki sütun hemen gelsin

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerini canim kuvöze girmesinide sıkıntı etme girmez bnce girse bile fazla kalmaz

Gözünaydın canım sağlıkla büyüt

Bizim 37+0 da 2800 38+0 da 3050 gramdı haftada yaklaşık 250gram aldı hep. 39+3 de 3300-3400 doğsa çok iyi diyorum ben kilo işi çok önemli değil 2800-3000 den sonrası gayet normal bence. 35+4 de 2866 baya iyi hem. Bir hafta sonra 3000i çoktan geçmiş olur.

Gozun aydin canimm insaAllah agrilarin da olmaz kolay atlatirsin. Nescafe icmeyi unutma. Saglikla evinize gecersiniz insaAllah. Sonra musait bi zamanda anlatirsin bize sureci. Dogumu cokk merak ediyorum

InsaAllah canim saglikla gelsinler zamaninda gelsinler insaAllah

Allah yardimcin olsun, inşallah ikisinide sağ salim kucağına alirsin, bizide haberdar et mutlaka

Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza inşallah senin sezaryen oldu sanırım, bize biraz detay verirsen sevinirim spinal mi oldun genel mi mesela :)

Kızlar benim büyük ihtimal spinal olacak ilk doğumum genel anesteziyle olmuştu ama bakalım. Daha önce spinal olan varsa dikkat etmem gereken bişeyler var mıdır? Bu arada baya ağrım var özellikle alttan muayene sonrası arttı. Sabaha kadar sorunsuz geçer inşallah

İkizler için çok iyi bir hafta,saglıkla gelsin kuzular ınsallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…