gözünaydın canım maşallah sağlıkla büyüsün ömrü uzun olsun mis gibi kokuyodur şimdiHerkese çok teşekkür ederim. Çok ama çok zor bi doğum oldu 9 cm hatta 10 cm açılmaya rağmen sadece başı indi. Her doğum kişiye özeldir korkmayın sakın. Sezaryenle kavuştuk güzel de emiyor çokk şükür darısı tüm bekleyenlere
Evet aynen gecince de suratim duzeliyor hicbir sey olmamis gibi. InsaAllah zamaninda dogarlar da dedigin gibi hastanede kalmazlarİşin tuhafı 1 saat önce agrin oluyor yüzün şekilden şekile giriyor gorumcem diyor ki ne oldu dogurucan mi sonra hiç bişey olmamış gibi geçiyor hastalık desen değil iyiyim desen hiç değil uyku zaten yok ite kaka geldik resmen. Son 1 hafta yarın tam 36 doluyor 37. Hafta dan gün alacsm sonrası en azından erken kaygısı gecer. Biliyorum bebegin her şeyi tamam artık sadece kilo alıyor ama bu süreçte bir kaç gün fazladan hastanede kalmak bile erken doğduğu için ayrı bi sitres olacak çünkü dogumumu devlet hastanesinde yapacağım virüs taşıyan hastalar ne kadar ayrı tutulsa da yoğun olarak var.
Ay o zaman yakındır 2-3 gün içinde gelir diye düşünüyorumkaçıncı haftadaydın
Benoö7de en büyük korkum kğvez allahım bi 37 yi atlatsak valla yatmaktan yanlarım uyuştuEvet aynen gecince de suratim duzeliyor hicbir sey olmamis gibi. InsaAllah zamaninda dogarlar da dedigin gibi hastanede kalmazlar
Bugün fenaym valla eve cktk gece HC uyumadk bebiste bende .yatp kalkmak çok zor yataktan yaaOlsun gelir inşallah, şifa olsun bebisebugün nasıl oldun, ağrın sizin ne durumda
Allah yardmcn olsun inşallah bebiş idare edio uyymyo işte zorlio insaniBebişin iyi mi? İnşallah öyledir benimde sancım gelse bende 2. Yi tecrübe edicem inşallah
İlk 1 hafta zor oluyo sonra daha iyi hissediyo insan saglıkla kavustunuz en güzeli bu zamanla daha iyi olur inşAllah yardmcn olsun inşallah bebiş idare edio uyymyo işte zorlio insani
Gözün aydın canım. Hayırlı uğurlu olsunHerkese çok teşekkür ederim. Çok ama çok zor bi doğum oldu 9 cm hatta 10 cm açılmaya rağmen sadece başı indi. Her doğum kişiye özeldir korkmayın sakın. Sezaryenle kavuştuk güzel de emiyor çokk şükür darısı tüm bekleyenlere
Ilkgunler zor olucak büyük ihtimal, Allah şimdiden yardimcin olsun, bi kac gun toparlarsin inşallahBugün fenaym valla eve cktk gece HC uyumadk bebiste bende .yatp kalkmak çok zor yataktan yaa
Amin canm sağolasın. Dünyası değişti kolay değil. Şaşırıyolar :)Allah yardmcn olsun inşallah bebiş idare edio uyymyo işte zorlio insani
Sırt ağrısı beni korkutan bişey, ne tarafında var, hellp sendromu var, istersen bi bak belirtilerineKizlar gunaydin
Bende de aşırı derecede çatı agrisi oluyor
Bide bu iki gundur acayip derecede sırt agrim var carsamba gunu gidicem doktora daha erkene randevuda bulamadim ama hic enerjim yok bu iki gundur nedenini anlamadim ama yemek yapmaya bile gücum olmuyor sizlerde de oluyor mu dogum mu baslicak anlamadim gecen kontrolde asagi inmis demisti doktor
Bana ilkinde vermişlerdi. Çok hoşuma gitmişti ya aç açına bi bardak daha olsaydı içerdimBende hastanede bekliyorum kizlar bu glikozun tadı iğrenç çok midem bulandı .
Sanci cok oluyor dimi sezaryendeBugün fenaym valla eve cktk gece HC uyumadk bebiste bende .yatp kalkmak çok zor yataktan yaa
Sancı degil kesik agrısı gibi ayagı kalkınca yürüyünce saki patlayacak karnın biri yataga yaklaşıyor diyorsun deyme degişik bir agrıSanci cok oluyor dimi sezaryendeRabbim sifa versin canim. Agri kesici etki etmiyor mu?
Rabbim kolay gecirtsin mecburen cikacak bu bebeklerSancı degil kesik agrısı gibi ayagı kalkınca yürüyünce saki patlayacak karnın biri yataga yaklaşıyor diyorsun deyme degişik bir agrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?