Herkese çok teşekkür ederim. Çok ama çok zor bi doğum oldu 9 cm hatta 10 cm açılmaya rağmen sadece başı indi. Her doğum kişiye özeldir korkmayın sakın. Sezaryenle kavuştuk güzel de emiyor çokk şükür darısı tüm bekleyenlere
İşin tuhafı 1 saat önce agrin oluyor yüzün şekilden şekile giriyor gorumcem diyor ki ne oldu dogurucan mi sonra hiç bişey olmamış gibi geçiyor hastalık desen değil iyiyim desen hiç değil uyku zaten yok ite kaka geldik resmen. Son 1 hafta yarın tam 36 doluyor 37. Hafta dan gün alacsm sonrası en azından erken kaygısı gecer. Biliyorum bebegin her şeyi tamam artık sadece kilo alıyor ama bu süreçte bir kaç gün fazladan hastanede kalmak bile erken doğduğu için ayrı bi sitres olacak çünkü dogumumu devlet hastanesinde yapacağım virüs taşıyan hastalar ne kadar ayrı tutulsa da yoğun olarak var.
Çatı ağrısı oluyor bendede mide bulantısı hortlafı bazen kusarken bebeği pırtlatıcam sanıyorum ☺Ayrıca kaburga ağrımda var ayağını hareket ettirince kemiğimin tıkırtısını hissediyorum hergün yeni bişe çıkıyor ve söylememeye çalışıyorum ev ahaliside strese girmesin diye
Kızlar ozellıkle ozel sektorde calısanlar 37+0 da calısamaz raporu aldıktan sonra ik ya vermemız yetrrli mi ,16 aylık maaş için.baska islem yapmaya gerek var mı,süt ve dogum yardımı parası için yapmamız gereken birşey var mı pekı,dogunca mı basvurcaz ona
Herkese çok teşekkür ederim. Çok ama çok zor bi doğum oldu 9 cm hatta 10 cm açılmaya rağmen sadece başı indi. Her doğum kişiye özeldir korkmayın sakın. Sezaryenle kavuştuk güzel de emiyor çokk şükür darısı tüm bekleyenlere
Kizlar gunaydin
Bende de aşırı derecede çatı agrisi oluyor
Bide bu iki gundur acayip derecede sırt agrim var carsamba gunu gidicem doktora daha erkene randevuda bulamadim ama hic enerjim yok bu iki gundur nedenini anlamadim ama yemek yapmaya bile gücum olmuyor sizlerde de oluyor mu dogum mu baslicak anlamadim gecen kontrolde asagi inmis demisti doktor