2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Zaten benim korktuğum nokta acı duymak daha önce bende muayene oldum acıdığı için korkuyorum sıkıntı bu sadece bide bazı abartı duyumlar insanı daha çok korkutuyor bu güzel yazın için sağol canım

Gözün aydın canım güle güle büyüt inşAllah bebişini ❤

Bende çok oluyor
Artık iyice yardıma muhtaç hale geldim Yattigim yerden kalkmak işkence halini aldı,..

Bende bundan şikayetçiyim Bunun bir çözümü var mı.. Doya doya yürümek istiyorum Yataktan kimseye bağlı olmadan rahatça kalkabilmek istiyorum Yaa ne kadar zor .. Kanala girdiği için mi oluyormuş Çatı agrisi

Dr dan geldim kizlar şeker sonuclarim yüksek malesef açlık 117 1 saat tokluk 190 2. Saat ise 220 Dr şu an için bebegin suyu fazla etkilenmiş görünüyor hemen diyete başlattı diyetisyen e gittim bakalım başladım salı tekrar çağırdı düşmezse insülin baslicak şu an açlık tokluk olcucem .

Benim de açlık 99 1. Saat 180 2. Saat 151 çıkmıştı ama şimdiye kadar suyu ile ilgili bişey demediler hic

Geçmiş olsun canım. Sen 24-28 hafta arası şeker taraması yaptırmış mıydın peki

Tüh ya sonradan mı olmuş yoksa hepmi vardıki

Doktor normal demisti agri icin asagi inmis 40 haftayi beklemez demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…