2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

35+1 de 2225 grdi benim. Biraz kucuktu benimki. Diyetimdeki proteini arttirdi ve tahin pekmez verdi diyetisyen sonra. Ama sizinki normal geldi

Günaydın kızlar dün den önce öyle güzel uyudum diyordum ki kendi kendime dün gece de rsmen ızdırap ooldu karnının sağ tarafında agri vardı resmen uyumadim rüyamda bile ağrıyı anlatiyirdum dayanilmayacak bişey değil ama uyutmuyorda elleyince de sertlik var ve mide bulantilarim yeniden hortladı dogum yapan arkadaslarinda olsgunu görünce insan acaba diyor her ağrıyı biseye yoruyorsun hepimizi allah bir avazda kurtarıp şu yaramaz miniklere kavuştursun.

O kadar ağrıyı çekip de sezeryan olmak hakkında hayırlısı canım ikiniz de iyisiniz ya önemli olan o sağ salim büyüt bebisini gözünüz aydın
Çok teşekkür ederim cnm allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin olmayınca olmuyor her iki doğumu da yaşadım resmen

O hüzün bana da geliyor, 2. Kalbim o benim ama bizzat tanışmak düşüncesi, sarılıp öpüp koklamak, güldüğünü görmek düşüncesi de çok güzel geliyor

Ben bu duyguyu hayal edemiyorum 9 ay karnında taşı konuş anlaş , sonra senden bı parca karşında gör Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Sahibinden satılık temiz plasenta. 3 buçuk kg garantili

Plesanta o kadar ağır miymis Allah im sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah Anneyi çok sevince ayrılmak istemiyor

Koyu renkli iç çamaşırı giydiysem hemen değiştiriyorum Kanama olsa anlamam diye.. Paranoyak olmuştum Şimdi gelsin diye
Işte o da beni korkutuyor ya
En azından bi kana bakılması lazimdi
Bakalım bi pazartesi yine yazarım buraya
Eğer çok rahatsız edici bir durum varsa,Hastaneyle görüşün kadın doğum bölümü varsa randevu alın.. Sonra 112 yi arayın durumunuzda bahsedin Detayları alıp sizden size mesaj atıyorlar.. Hatta bugün boşken gidin daha rahat edersiniz hastanede..

Amin cnm inş darısı sizlere
Gözün aydın canımmm.o ağrıyı çekip sonra sezeryana alınmak nasıldı? Şundan dolayı soruyorum muhtemeln benim sezeryan olcak.ama acaba planlı sezeryan mı olsa yoksa bebeğe bırakıp suyym sancım gelince mi olsam aradayım.

Evet B bsrkbl bize biraz detay ver ,ben de meraktayım,normalden sezeryana nasıl oluyor

Gozun aydin gecmis olsun. Oyle veya boyle geciyor canim sukurler olsun saglikla kavustunuz Sezaryende zorlandin mi ilk kalkis ve sonrasi zor diyorlar cunku

Hamilelik,hayatimda gormedigim agri sekillerini ogretti bana canim. Dun kayinvaleidem sevdigim birseyi kargoyla gondermisti. Simdi yazmim burda. Onu fazla yemisim galiba. Bildigin kivrandim gaz sancisindan. Ben mi imtihan oluyorum yoksa herkes mi boyle anlamadimerken dogum riski yuzunden 1 aydir mutfaga bile gitmeyen ben sokaklarda tur attikyani surekli degisik bir agri veya sanci cesidini yasiyorum. Hamilelik bu galibaaz kaldi sonunda cokkk mucizevi bir sey olacak ve guzel olacak insaAllah. Bu yuzden sabri cok guzel vermis Mevlam

İşin tuhafı 1 saat önce agrin oluyor yüzün şekilden şekile giriyor gorumcem diyor ki ne oldu dogurucan mi sonra hiç bişey olmamış gibi geçiyor hastalık desen değil iyiyim desen hiç değil uyku zaten yok ite kaka geldik resmen. Son 1 hafta yarın tam 36 doluyor 37. Hafta dan gün alacsm sonrası en azından erken kaygısı gecer. Biliyorum bebegin her şeyi tamam artık sadece kilo alıyor ama bu süreçte bir kaç gün fazladan hastanede kalmak bile erken doğduğu için ayrı bi sitres olacak çünkü dogumumu devlet hastanesinde yapacağım virüs taşıyan hastalar ne kadar ayrı tutulsa da yoğun olarak var.

Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün

Kizlar gunaydin
Bende de aşırı derecede çatı agrisi oluyor
Bide bu iki gundur acayip derecede sırt agrim var carsamba gunu gidicem doktora daha erkene randevuda bulamadim ama hic enerjim yok bu iki gundur nedenini anlamadim ama yemek yapmaya bile gücum olmuyor sizlerde de oluyor mu dogum mu baslicak anlamadim gecen kontrolde asagi inmis demisti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…