- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Y yapayalniz1 günaydın canımbugün sen de kavusuyorsun değil mi minnaklara duam sizinle, bizi merakta bırakma, çıkınca haber ver mutlaka
Kizlar bugun doktora gittim bebegim hep 2 hafta onden giderdi ama ilaclar yuzunden mi bilmiyorum hizli kilo almiyor ya. Su an gayet iyi dedi doktor ama kafama takildi neden yavas kilo aliyor acaba? 2866 gram ama ilaclardan once olsaydi su an 3 kiloyu kesin gecmisti.Sizinkiler 35+4 civari neydi
Çok teşekkür ederim cnm allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin olmayınca olmuyor her iki doğumu da yaşadım resmenO kadar ağrıyı çekip de sezeryan olmak hakkında hayırlısı canım ikiniz de iyisiniz ya önemli olan o sağ salim büyüt bebisini gözünüz aydın
Darısı sana inş cnm sağolGözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
O hüzün bana da geliyor, 2. Kalbim o benimama bizzat tanışmak düşüncesi, sarılıp öpüp koklamak, güldüğünü görmek düşüncesi de çok güzel geliyor
Sahibinden satılık temiz plasenta. 3 buçuk kg garantili
Koyu renkli iç çamaşırı giydiysem hemen değiştiriyorum Kanama olsa anlamam diye.. Paranoyak olmuştum Şimdi gelsin diyeHer akşam ağrılardan aha bugün doğururum diyorummanyağa bağladım artık. Başlangıçta her tuvalete gittiğimde kanama görmekten korkardım bebeğe birşet oldu mu diye.şimdi de her gittiğimde nişan geldi mi diye gidiyorum
Eğer çok rahatsız edici bir durum varsa,Hastaneyle görüşün kadın doğum bölümü varsa randevu alın.. Sonra 112 yi arayın durumunuzda bahsedin Detayları alıp sizden size mesaj atıyorlar.. Hatta bugün boşken gidin daha rahat edersiniz hastanede..Işte o da beni korkutuyor ya
En azından bi kana bakılması lazimdi
Bakalım bi pazartesi yine yazarım buraya
Amin cnm inş darısı sizlereGözün aydın canım, huzurlu mutlu sağlıklı ömrü olsun kuzucugun
Gözün aydın canımmm.o ağrıyı çekip sonra sezeryana alınmak nasıldı? Şundan dolayı soruyorum muhtemeln benim sezeryan olcak.ama acaba planlı sezeryan mı olsa yoksa bebeğe bırakıp suyym sancım gelince mi olsam aradayım.Amin cnm inş darısı sizlere
Evet B bsrkbl bize biraz detay verGözün aydın canımmm.o ağrıyı çekip sonra sezeryana alınmak nasıldı? Şundan dolayı soruyorum muhtemeln benim sezeryan olcak.ama acaba planlı sezeryan mı olsa yoksa bebeğe bırakıp suyym sancım gelince mi olsam aradayım.
Gozun aydin gecmis olsun. Oyle veya boyle geciyor canim sukurler olsun saglikla kavustunuzHerkese çok teşekkür ederim. Çok ama çok zor bi doğum oldu 9 cm hatta 10 cm açılmaya rağmen sadece başı indi. Her doğum kişiye özeldir korkmayın sakın. Sezaryenle kavuştuk güzel de emiyor çokk şükür darısı tüm bekleyenlere
Ben yasiyorum bayadir ama son 2 haftadir her ayaga kalkmam bile izdirapSelamlar Çatı agrisi yaşayan varmı aranizda
Hamilelik,hayatimda gormedigim agri sekillerini ogretti bana canim. Dun kayinvaleidem sevdigim birseyi kargoyla gondermisti. Simdi yazmim burda. Onu fazla yemisim galiba. Bildigin kivrandim gaz sancisindan. Ben mi imtihan oluyorum yoksa herkes mi boyle anlamadimGünaydın kızlar dün den önce öyle güzel uyudum diyordum ki kendi kendime dün gece de rsmen ızdırap ooldu karnının sağ tarafında agri vardı resmen uyumadim rüyamda bile ağrıyı anlatiyirdum dayanilmayacak bişey değil ama uyutmuyorda elleyince de sertlik var ve mide bulantilarim yeniden hortladı dogum yapan arkadaslarinda olsgunu görünce insan acaba diyor her ağrıyı biseye yoruyorsun hepimizi allah bir avazda kurtarıp şu yaramaz miniklere kavuştursun.
İşin tuhafı 1 saat önce agrin oluyor yüzün şekilden şekile giriyor gorumcem diyor ki ne oldu dogurucan mi sonra hiç bişey olmamış gibi geçiyor hastalık desen değil iyiyim desen hiç değil uyku zaten yok ite kaka geldik resmen. Son 1 hafta yarın tam 36 doluyor 37. Hafta dan gün alacsm sonrası en azından erken kaygısı gecer. Biliyorum bebegin her şeyi tamam artık sadece kilo alıyor ama bu süreçte bir kaç gün fazladan hastanede kalmak bile erken doğduğu için ayrı bi sitres olacak çünkü dogumumu devlet hastanesinde yapacağım virüs taşıyan hastalar ne kadar ayrı tutulsa da yoğun olarak var.Hamilelik,hayatimda gormedigim agri sekillerini ogretti bana canim. Dun kayinvaleidem sevdigim birseyi kargoyla gondermisti. Simdi yazmim burda. Onu fazla yemisim galiba. Bildigin kivrandim gaz sancisindan. Ben mi imtihan oluyorum yoksa herkes mi boyle anlamadimerken dogum riski yuzunden 1 aydir mutfaga bile gitmeyen ben sokaklarda tur attik yani surekli degisik bir agri veya sanci cesidini yasiyorum. Hamilelik bu galiba az kaldi sonunda cokkk mucizevi bir sey olacak ve guzel olacak insaAllah. Bu yuzden sabri cok guzel vermis Mevlam
Ben cileklisini icmistim umarım sorun yoktur Benim sınırda çıkmıştıBende hastanede bekliyorum kizlar bu glikozun tadı iğrenç çok midem bulandı .
Olsun gelir inşallah, şifa olsun bebiseEvet cnm mama almstm Aptamil 1 aldm 350 grmlik sarlk olmasn die verdim valla ilk kzmdada vermstm henüz süt yok malesef
Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsünHerkese çok teşekkür ederim. Çok ama çok zor bi doğum oldu 9 cm hatta 10 cm açılmaya rağmen sadece başı indi. Her doğum kişiye özeldir korkmayın sakın. Sezaryenle kavuştuk güzel de emiyor çokk şükür darısı tüm bekleyenlere
Bende çok oluyorSelamlar Çatı agrisi yaşayan varmı aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?