2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hahaha şaka maka bakalım ne zaman gelecekler bi yandan gelmesini istiyorum bi yandan korkum ağır basıyo gelmesin diyorum
Aynen öyle Canım, şuandaha güvende içerde. Dışarı çıkınca korumamız gerek dikkat etmemiz gereken herşey çoğalıcak.

Çok şükür. Herşey yolunda mı?

Banada normal doğum pozisyonunda dedi çarşamba günü bu açıklık muayenesi çok acıtıyor mu ben ondan korkuyorum ya bazıları diyor ya elini sokuyor falan abartı mı ya
Elini bileğine kadar sokmuyo elbette. Abartı değil sadece o çatalda bacak açıpta birinin kontrolüne bırakmak tedirgin ediyo. Ben daha önceki doğumda da, doğumdan sonrada spiral taktırdığımda, vajinal ultrasonla kontrol yaptırdığımda hep şunu düşündüm; bu kişi doktor. Bu iş için okul okumuş. Yıllarını vermiş. Ve hergün bu organın nicesine şahit olmaktan artık onu görmüyor ve işini yapıyor. Bende bu aşamaya kadar geldim ve bunu yaptırmalıyım. Diye kendi kendimi motive etmeye Çalışıyorum. Sende sana iyi gelecek sözleri bul. Kendini en iyi sen tanırsın

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah

O kadar ağrıyı çekip de sezeryan olmak hakkında hayırlısı canım ikiniz de iyisiniz ya önemli olan o sağ salim büyüt bebisini gözünüz aydın

Gözün aydın canım, huzurlu mutlu sağlıklı ömrü olsun kuzucugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…