Kizlar biz cktk hamdolsun herşey yolunda dua eden herksten Allah razı olsun.ilk kızımda hssetmstm demstm bunda daha iyiydi elleri yine hssettim.ama.tuttm kendimi sohbet ettik sürekli ve atlattm hamdolsn darısı bekleyen herkese olsun.ilk cktk emzrdm. Süt yok tabi ama alsam die verdim.baya sora mama verdi brz smdi uyyo ayaklarım.ufak ufak açıldı agrm başladı ama dayanamicak kdr diilm hamdolsun
Banada normal doğum pozisyonunda dedi çarşamba günü bu açıklık muayenesi çok acıtıyor mu ben ondan korkuyorum ya bazıları diyor ya elini sokuyor falan abartı mı ya
Banada normal doğum pozisyonunda dedi çarşamba günü bu açıklık muayenesi çok acıtıyor mu ben ondan korkuyorum ya bazıları diyor ya elini sokuyor falan abartı mı ya
Elini bileğine kadar sokmuyo elbette. Abartı değil sadece o çatalda bacak açıpta birinin kontrolüne bırakmak tedirgin ediyo. Ben daha önceki doğumda da, doğumdan sonrada spiral taktırdığımda, vajinal ultrasonla kontrol yaptırdığımda hep şunu düşündüm; bu kişi doktor. Bu iş için okul okumuş. Yıllarını vermiş. Ve hergün bu organın nicesine şahit olmaktan artık onu görmüyor ve işini yapıyor. Bende bu aşamaya kadar geldim ve bunu yaptırmalıyım. Diye kendi kendimi motive etmeye Çalışıyorum. Sende sana iyi gelecek sözleri bul. Kendini en iyi sen tanırsın
Herkese çok teşekkür ederim. Çok ama çok zor bi doğum oldu 9 cm hatta 10 cm açılmaya rağmen sadece başı indi. Her doğum kişiye özeldir korkmayın sakın. Sezaryenle kavuştuk güzel de emiyor çokk şükür darısı tüm bekleyenlere
Herkese çok teşekkür ederim. Çok ama çok zor bi doğum oldu 9 cm hatta 10 cm açılmaya rağmen sadece başı indi. Her doğum kişiye özeldir korkmayın sakın. Sezaryenle kavuştuk güzel de emiyor çokk şükür darısı tüm bekleyenlere