- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Benimde oluyor belki sebebi odur bende 2 hafta önce kasılma sertleşme ve sancı için acile gitmiştim 33+5 ti o zaman açlık ölçütler 99 çıktı kilosuna 2480 gram dı inşallah diyetle duzelirEvet çok fazla oluyor
İnşallah canım bebiş iyi olsun da başka bişey istemiyorumson 1 ay canım neyseki inşallah diyetle düzene girer gerek kalmaz insüline filan
Geçmiş olsun canım.Dr dan geldim kizlar şeker sonuclarim yüksek malesef açlık 117 1 saat tokluk 190 2. Saat ise 220 Dr şu an için bebegin suyu fazla etkilenmiş görünüyor hemen diyete başlattı diyetisyen e gittim bakalım başladım salı tekrar çağırdı düşmezse insülin baslicak şu an açlık tokluk olcucem .
Açlık 110 sinir dedi Dr canım suyunu olcturdun mu şu sertleşme yapıyormuş fazla olunca normalden de büyük zaten gobusumBenimde oluyor belki sebebi odur bende 2 hafta önce kasılma sertleşme ve sancı için acile gitmiştim 33+5 ti o zaman açlık ölçütler 99 çıktı kilosuna 2480 gram dı inşallah diyetle duzelir
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.
Moralini bozma canım :) önemli olan fark edilmiş olması, bebis gelince temkinli olunmasiMalesef yaptirmamisdim canım sagol
Ayrı hiç olcmediler ama herhalde fazla olsa şimdiye kadar fazla derlerdi bilmiyorum ki ama bugün acayip sertleşme ve agrim vardı karnım çok büyük değil kiloluyum belki ondanAçlık 110 sinir dedi Dr canım suyunu olcturdun mu şu sertleşme yapıyormuş fazla olunca normalden de büyük zaten gobusum
Doğumun gidişatı değişicek mi bu durumda. Onunla ilgili bişey konuştunuz mu?Dr dan geldim kizlar şeker sonuclarim yüksek malesef açlık 117 1 saat tokluk 190 2. Saat ise 220 Dr şu an için bebegin suyu fazla etkilenmiş görünüyor hemen diyete başlattı diyetisyen e gittim bakalım başladım salı tekrar çağırdı düşmezse insülin baslicak şu an açlık tokluk olcucem .
Bizim doktorda ilk kan akışını dinliyoDr kontrollerinde kordonlara bakıyorlar mı acaba. En son gittiğim Dr hemen kordona baktı
Baksa bıle bana bişi demıyodu gecen ben sordum,bebegım hareketli kordonu fln dolanmaz demı dedim,boynunun etrafını gosterdı klrdon yok bak diyeDr kontrollerinde kordonlara bakıyorlar mı acaba. En son gittiğim Dr hemen kordona baktı
Sağlıkla kucağına alirsin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruzmerhaba hanımlar bayadir giremedim bende haber vermek istedim benim sezeryan gunum.belli oldu 4 haziranda 38+2 de sezeryan olacagim ilk dogumum.sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak
Doktor normal demisti agri icin asagi inmis 40 haftayi beklemez demisti
Bizim doktorda ilk kan akışını dinliyo
Evet, kordondan oksijeni yeterli mi diye bakıyor sanıyorum. Doktorlar kordon dolanmasına düğümlenmesine pek takılmıyorlar anladığım kadarıyla. Düğümlense bile kan akışı devam eder diyorlar. O yüzden dinliyor benceKan akışı iyiyse Kordon'da sıkıntı yoktur demek mi acaba.. Bizim doktor da kan akışına bakiyorda... Alakası varmı bilmiyordum..
O bahsettiğin bu değil ki. O siğil. hpv virüsü. Bizim ağdadan sonra çıkan o küçük sivilceler kıl köklerinin tepkimesi. Bende de oluyo. Ben kese yapıyorum geçiyo. Tarifinden bunu anladım. Sen yine de doktoruna danışmalısın.Kizlar benim bikini bölgem her agda yaotirdiktan sonra sivilce gibi kucuk.kabariklar oluşuyor bazen buyuk sivilcelerde cikiyor bu normal doguma.engel diye okudum 2 haziranda doltora gidince göstericem sizce engelmidir ya biri yazmış bebege bulaşır ses tellerine zarar verir diye o yuzden sezeryan olunmaliymis
Canım o siğil oluyo geçen benimde böyle dudak iç kısmında pembemsi bişey çıkmıştı bende korkmuştum doktora gösterdim bişey göremedim ben dedi ama benim makat tarafında da var böyle et beni gibi bişey o engel midir dedim değil dedi ona bakmadı bileKizlar benim bikini bölgem her agda yaotirdiktan sonra sivilce gibi kucuk.kabariklar oluşuyor bazen buyuk sivilcelerde cikiyor bu normal doguma.engel diye okudum 2 haziranda doltora gidince göstericem sizce engelmidir ya biri yazmış bebege bulaşır ses tellerine zarar verir diye o yuzden sezeryan olunmaliymis
Gösterebildiğine sevindim. Çekiniyordun sen dimiCanım o siğil oluyo geçen benimde böyle dudak iç kısmında pembemsi bişey çıkmıştı bende korkmuştum doktora gösterdim bişey göremedim ben dedi ama benim makat tarafında da var böyle et beni gibi bişey o engel midir dedim değil dedi ona bakmadı bile
Evet, kordondan oksijeni yeterli mi diye bakıyor sanıyorum. Doktorlar kordon dolanmasına düğümlenmesine pek takılmıyorlar anladığım kadarıyla. Düğümlense bile kan akışı devam eder diyorlar. O yüzden dinliyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?