2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Geçmiş olsun canım.

Benimde oluyor belki sebebi odur bende 2 hafta önce kasılma sertleşme ve sancı için acile gitmiştim 33+5 ti o zaman açlık ölçütler 99 çıktı kilosuna 2480 gram dı inşallah diyetle duzelir
Açlık 110 sinir dedi Dr canım suyunu olcturdun mu şu sertleşme yapıyormuş fazla olunca normalden de büyük zaten gobusum

Açlık 110 sinir dedi Dr canım suyunu olcturdun mu şu sertleşme yapıyormuş fazla olunca normalden de büyük zaten gobusum
Ayrı hiç olcmediler ama herhalde fazla olsa şimdiye kadar fazla derlerdi bilmiyorum ki ama bugün acayip sertleşme ve agrim vardı karnım çok büyük değil kiloluyum belki ondan

Doğumun gidişatı değişicek mi bu durumda. Onunla ilgili bişey konuştunuz mu?

Doktor normal demisti agri icin asagi inmis 40 haftayi beklemez demisti

Ya sağlıkla nasip olsun inşallah Sizin 38 haftaymis , normal doğum bekleniyor o zaman.. Doktor bana da normal doğum beklediğini bı sıkıntı görürse sezeryana alacağını söyledi.. Bana kanala girmis bekleriz beklemeyiz hiç birşey soylemedi çok merak ediyorum şimdi...

Kizlar benim bikini bölgem her agda yaotirdiktan sonra sivilce gibi kucuk.kabariklar oluşuyor bazen buyuk sivilcelerde cikiyor bu normal doguma.engel diye okudum 2 haziranda doltora gidince göstericem sizce engelmidir ya biri yazmış bebege bulaşır ses tellerine zarar verir diye o yuzden sezeryan olunmaliymis

Kan akışı iyiyse Kordon'da sıkıntı yoktur demek mi acaba.. Bizim doktor da kan akışına bakiyorda... Alakası varmı bilmiyordum..
Evet, kordondan oksijeni yeterli mi diye bakıyor sanıyorum. Doktorlar kordon dolanmasına düğümlenmesine pek takılmıyorlar anladığım kadarıyla. Düğümlense bile kan akışı devam eder diyorlar. O yüzden dinliyor bence

O bahsettiğin bu değil ki. O siğil. hpv virüsü. Bizim ağdadan sonra çıkan o küçük sivilceler kıl köklerinin tepkimesi. Bende de oluyo. Ben kese yapıyorum geçiyo. Tarifinden bunu anladım. Sen yine de doktoruna danışmalısın.

Canım o siğil oluyo geçen benimde böyle dudak iç kısmında pembemsi bişey çıkmıştı bende korkmuştum doktora gösterdim bişey göremedim ben dedi ama benim makat tarafında da var böyle et beni gibi bişey o engel midir dedim değil dedi ona bakmadı bile

Gösterebildiğine sevindim. Çekiniyordun sen dimi

Gerekli tüm tetkikleri yapıyor doktorum ama hiç neyi neden yaptığını bilmiyodum Anlamış oldum teşekkür ederim.. Kordon dolanmasindan bahsediyorlardi beni çok korkutmustu iki gün önce kontrolüm vardi bana nefesimi tutmami söyledi Bebisin nefes alış verişinde baktı Ne kadar güzel birdeye aracı oluyoruz.. Size de sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…