2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gözün aydın canım darısı biz bekleyenlere

MaşAllah canım gözün aydın nasıl geceyi normal mi oldu
CAnım 31 inde hastaneye gittim 1 haziran sabaha karşı kızım kollarımdaydı çok şükür. Evet normal doğum ve gayet kolay geçti hiç gözünüzü korkutmayın. Doğum bittiğinde izin verseler yürüyerek eve bile giderdim kucağımda bebişle. Sonrası çok rahat.

Kizlar sabah bende Dr gittim malesef insülin başladık 36. Haftada şekerim düzenli değil diye. Kendi Dr gittim o da dikkat et dedi iki hafta sonra ya çağırdı bu adam beni hep geç çağırıyor hep de bişey çıkıyor sonra ben iki haftaya dogururum dedim sakin doğurma dedi . Napim geleceği varsa içimde mi tutim zorla bakalım iki hafta durabilecegiz mi hergun yürüyüş diyor Dr bana da ama yürümek işkence resmen nasıl olacak bilmem ..

Kızlar sanki sancım var ya nasıl bişey olduğunuda bilmiyorum gerçi ama normal değil o kesin , bugun çok yürüdüm ondan olabilir mi bayadır evdeydim çünkü
Dün bende yürüyerek sağlık ocağına gittim geldim ayağa kalkınca falan bütün akşam bı baskı oldu hem belimde h karnimda şuan iyiyim ama geçti

Demekki sen demeden hiç bakmayacakti bile şekere

Canım merak ettim ultrasonda ki kilosuyla dogum kilosu arasında fark var mi

Gözünaydin, Allah analı babalı büyütsün

Gözünaydın canim, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gozun aydin ne guzel kolay gecmis cok sukur

Dikislerin var miydi peki

Hadi saglikla sihhatle kucagina al canim. Beni de heyecan basti herkes doguruyor kendimi geride kalmis hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…