Gözün aydın canım darısı biz bekleyenlereMerhaba anneler, uzun zamandır buraya yazmıyordum mayıs sonu annesi olmayı beklerken kızım 1 haziranı seçti ve dün sabah itibariyle kollarımda çok şükür. Benim hasretim bitti. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Herkesin doğumu benimki kadar kolay olsun inşallah.
CAnım 31 inde hastaneye gittim 1 haziran sabaha karşı kızım kollarımdaydı çok şükür. Evet normal doğum ve gayet kolay geçti hiç gözünüzü korkutmayın. Doğum bittiğinde izin verseler yürüyerek eve bile giderdim kucağımda bebişle. Sonrası çok rahat.MaşAllah canım gözün aydın nasıl geceyi normal mi oldu
Dün bende yürüyerek sağlık ocağına gittim geldim ayağa kalkınca falan bütün akşam bı baskı oldu hem belimde h karnimda şuan iyiyim ama geçtiKızlar sanki sancım var ya nasıl bişey olduğunuda bilmiyorum gerçi ama normal değil o kesin , bugun çok yürüdüm ondan olabilir mi bayadır evdeydim çünkü
Demekki sen demeden hiç bakmayacakti bile şekereKizlar sabah bende Dr gittim malesef insülin başladık 36. Haftada şekerim düzenli değil diye. Kendi Dr gittim o da dikkat et dedi iki hafta sonra ya çağırdı bu adam beni hep geç çağırıyor hep de bişey çıkıyor sonra ben iki haftaya dogururum dedim sakin doğurma dedi . Napim geleceği varsa içimde mi tutim zorlabakalım iki hafta durabilecegiz mi hergun yürüyüş diyor Dr bana da ama yürümek işkence resmen nasıl olacak bilmem ..
Hadi gözün aydın patır patır dokuluyoruzayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.
Canım merak ettim ultrasonda ki kilosuyla dogum kilosu arasında fark var miayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.
Allah yardimcin olsun, hayirlisiyla sağlıkla gelir insallahSancım olduğu için hastaneye yatışım yapıldı bana dua edin
Merhaba anneler, uzun zamandır buraya yazmıyordum mayıs sonu annesi olmayı beklerken kızım 1 haziranı seçti ve dün sabah itibariyle kollarımda çok şükür. Benim hasretim bitti. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Herkesin doğumu benimki kadar kolay olsun inşallah.
Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben 37+3 te aceleci oğlumu kucağıma aldım çok şükür darısı sizlere inşallah kaç kişi doğum yaptı takip edemedim kaç gündür
ayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.
Gozun aydin ne guzel kolay gecmis cok sukurMerhaba anneler, uzun zamandır buraya yazmıyordum mayıs sonu annesi olmayı beklerken kızım 1 haziranı seçti ve dün sabah itibariyle kollarımda çok şükür. Benim hasretim bitti. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Herkesin doğumu benimki kadar kolay olsun inşallah.
Gozun aydin anali babali buyusun insaAllahKızlar ben 37+3 te aceleci oğlumu kucağıma aldım çok şükür darısı sizlere inşallah kaç kişi doğum yaptı takip edemedim kaç gündür
Dikislerin var miydi pekiCAnım 31 inde hastaneye gittim 1 haziran sabaha karşı kızım kollarımdaydı çok şükür. Evet normal doğum ve gayet kolay geçti hiç gözünüzü korkutmayın. Doğum bittiğinde izin verseler yürüyerek eve bile giderdim kucağımda bebişle. Sonrası çok rahat.
Hadi saglikla sihhatle kucagina al canim. Beni de heyecan basti herkes doguruyorKızlar bende bugün doktora gittim, 10 gun sonraya 38+2 ye sezaryen tarihi verdi, bebiş yine dönmuş ve ters duruyordu. Daha döner mi bilemiyoruz ama günümüzü aldık artık. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
Gozun aydin rahatlamissindir sukurayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.
Teşekkürler, hepimiz inşallahHadi saglikla sihhatle kucagina al canim. Beni de heyecan basti herkes doguruyorkendimi geride kalmis hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?