Hadi hayırlı haberler inşallahKozlar benim baya ağrım var bekliyorum çoğalınca hastaneye gidicem.
Hayırlı oksun canım sağlıkla kavuşun inşallahKızlar bende bugün doktora gittim, 10 gun sonraya 38+2 ye sezaryen tarihi verdi, bebiş yine dönmuş ve ters duruyordu. Daha döner mi bilemiyoruz ama günümüzü aldık artık. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
Maşallah jet gibi olmuş darısı bizlereayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.
InsaAllah bir avazda dogurursun canim haberlerini bekliyoruz. Ishal de dogum belirtisi derler sanki oyle okumustumKızlar benim ağrım böyle sağ tarafında yukarda biraz bide ishalim afedersiniz kasıkta çok fazla ağrı yok.
Aynen öyle daha bı kez bile tahlil istemedi anlamıyorum bendeDemekki sen demeden hiç bakmayacakti bile şekere
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyüsünayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.
Ay evet kiloyu bende merak ediyorum önceki gibi mi bende önceki 4 kilo oluncaayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.
Bence iki haftaya bebekle kontrole gidersinKizlar sabah bende Dr gittim malesef insülin başladık 36. Haftada şekerim düzenli değil diye. Kendi Dr gittim o da dikkat et dedi iki hafta sonra ya çağırdı bu adam beni hep geç çağırıyor hep de bişey çıkıyor sonra ben iki haftaya dogururum dedim sakin doğurma dedi . Napim geleceği varsa içimde mi tutim zorlabakalım iki hafta durabilecegiz mi hergun yürüyüş diyor Dr bana da ama yürümek işkence resmen nasıl olacak bilmem ..
Dr gitmeden gitseydin keşke hastaneye sonra sadece doğuma geliyorlarKozlar benim baya ağrım var bekliyorum çoğalınca hastaneye gidicem.
Nasıl canım anlamadımDr gitmeden gitseydin keşke hastaneye sonra sadece doğuma geliyorlar
Haziran anneleri hızlı çıktı bana da öyle geliyor bakalım nasip artikBence iki haftaya bebekle kontrole gidersin
Saat 5 e geliyor ya ondan dedim Dr la gorusseydin gece artarsa gelir mi devlet gelmiyor özel se mecbur gelir doğuma diyeNasıl canım anlamadım
Yok canım devlet zaten hangi doktor varsa o bakar acildeSaat 5 e geliyor ya ondan dedim Dr la gorusseydin gece artarsa gelir mi devlet gelmiyor özel se mecbur gelir doğuma diye
Allaaah pıtır pıtır geliyor kuzucaklar, hayırla sağlıkla gelsinSancım olduğu için hastaneye yatışım yapıldı bana dua edin
Devlet hastanesi mi bana da vakti gebelik şekeri var dedi bir daha sormadı bile diyet yap o kadar dahiliyeye bile git demediAynen öyle daha bı kez bile tahlil istemedi anlamıyorum bende
Allah kolaylık versin bi avazda inşallah kavuşursun yavrunaSancım olduğu için hastaneye yatışım yapıldı bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?