Ay maşallah ne bereketli gün olmuş doğuranlara hayırlı olsun anneli babalı büyüsün .sancı çekenleri Allah bi avazda kurtarsın .bu grupta en son ben kalcam gibi bi his geldi
Ayy beni de bi heyecan basti bebislerini kucagina alanlar allah anali babalı buyutsun gozunuz aydin
Benimle ayni gun ayni hafta olanlar basladi valla beni de sardi bi heyecan yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek hergun doguruyormuyum acaba diye kendimi dinliyorum bakalim ne zaman gelecek bizim oglan
Kızlar bende bugün doktora gittim, 10 gun sonraya 38+2 ye sezaryen tarihi verdi, bebiş yine dönmuş ve ters duruyordu. Daha döner mi bilemiyoruz ama günümüzü aldık artık. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
Kizlar sabah bende Dr gittim malesef insülin başladık 36. Haftada şekerim düzenli değil diye. Kendi Dr gittim o da dikkat et dedi iki hafta sonra ya çağırdı bu adam beni hep geç çağırıyor hep de bişey çıkıyor sonra ben iki haftaya dogururum dedim sakin doğurma dedi . Napim geleceği varsa içimde mi tutim zorla bakalım iki hafta durabilecegiz mi hergun yürüyüş diyor Dr bana da ama yürümek işkence resmen nasıl olacak bilmem ..