Bu dönemlerde artık hangisi yaşancı hangisi değil bilemiyor insan sürekli ise hiç riske atmamak lazımMerhaba herkese, uzun zamandır giremiyordum doğum yapanlar olmuş ne güzel. Hepsine sağlıklı bir ömür diliyorum ailesi ile ❤benımde iyice ağırlaştı bebek fakat iki gündür ara ara bel ağrım var bugun de belden yayılan karında sertleşme olan bir kasılma yaşıyorum. Sanki afedersiniz mideyi bozmuş gibi bir ağrı hissediyorum. Zaman tuttum aralıkları yakın birbirine ama kasılma süreleri farklı yalancı kasılma mı buçözemedim
Bu dönemlerde artık hangisi yaşancı hangisi değil bilemiyor insan sürekli ise hiç riske atmamak lazım
Ay canım hadi hayırlısı kolaycıcık geçsin sen gidince beni bi heyecan aldı.günaydınn herkese. Sancı sıklaştı. Hastaneye geldik. Nst de sancı görünmüyor ama ben fecii hissediyorum. Açılma 2 cm olmuş. Şimdi doktoru bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun canım kaç çıktı sancıSancım olduğu için hastaneye yatışım yapıldı bana dua edin
Ayy rabbim yardimcin olsun hayirli dogum nasip etsin insallah canımSancım olduğu için hastaneye yatışım yapıldı bana dua edin
Canim sezaryen olacaktin sen sanki. Hakkinda hayirlisi olsun saglikla kolaylikla kucagina alirsin bebegini insaAllahSancım olduğu için hastaneye yatışım yapıldı bana dua edin
Süper canım,o ebeyi bizle de paylasabılır mısınKizlar doktordan geldim pamuk kızım kanala yerleşiyormus doktorum cok iyi gördüm boyle bize kolaylik saglarsa hemencik dogar dedikilosu 3.200 şuan doguma kadar 3.500 olur dedi bi ebe sayfasi var orayi onerdi orda onun yonelendirmesine gore harektler yap yuruyus yap hurmani ye mutlaka insallah kolay olcak işimiz dedi simdilik ne zaman doguracagima dair bir gun yok bebek ne zaman isterse o zmn haziriz dedi ☺
Akıntıya dikkat et cnm bende de oldu akıntı sandım sonra baktım gittikçe artıyor sıklaşıyor suyum gelmiş azar azar hastanrye gittim doğumum başladıYok izlemiyorum bagiriyolar falan etkieniyorum o sebeple izlemiyorum birsey dicem akintin falan oluyormu benim cok oluyor surekli camasir degistir degistir yoruldum vallahi acaba bi bende mi oluyo
Hikayeni dinlemek isteriz,dogum şeklı başlaması vs nasıldı ,saglıkka annelı babalı buyusun ıns mınnosKızlar ben 37+3 te aceleci oğlumu kucağıma aldım çok şükür darısı sizlere inşallah kaç kişi doğum yaptı takip edemedim kaç gündür
MaşAllah canım gözün aydın nasıl geceyi normal mi olduMerhaba anneler, uzun zamandır buraya yazmıyordum mayıs sonu annesi olmayı beklerken kızım 1 haziranı seçti ve dün sabah itibariyle kollarımda çok şükür. Benim hasretim bitti. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Herkesin doğumu benimki kadar kolay olsun inşallah.
Tabikide canımSüper canım,o ebeyi bizle de paylasabılır mısın ☺
Canim sirada sen varsin ben diymYaaa maşAllah ne kadar çok doğum yapan olmuş benim de sağ karnımın tarafında kalktığımdan beri değişik bi ağrı var anlayamadım
Öyle mi dersin ya benide bi heyecan aldı duşa gircem şimdi bakalım nasıl olucak geçecek miCanim sirada sen varsin ben diymagrilarini kontrol et bi sure bakalim.nolcak hayirlisi olsun insallah
Sağ salim al inşallah kucağına canımSancım olduğu için hastaneye yatışım yapıldı bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?