Merhaba herkese, uzun zamandır giremiyordum doğum yapanlar olmuş ne güzel. Hepsine sağlıklı bir ömür diliyorum ailesi ile ❤benımde iyice ağırlaştı bebek fakat iki gündür ara ara bel ağrım var bugun de belden yayılan karında sertleşme olan bir kasılma yaşıyorum. Sanki afedersiniz mideyi bozmuş gibi bir ağrı hissediyorum. Zaman tuttum aralıkları yakın birbirine ama kasılma süreleri farklı yalancı kasılma mı bu çözemedim
Kullandığım app de kasılma yasar var onla takip etmeye başladım. Birde ne bileyim herkesin ağrı eşiği farklı ya insan tam anlayamıyorda kendisinin bile ağrı eşiğini anlayamıyor gibi geliyor bana.
Kizlar doktordan geldim pamuk kızım kanala yerleşiyormus doktorum cok iyi gördüm boyle bize kolaylik saglarsa hemencik dogar dedi kilosu 3.200 şuan doguma kadar 3.500 olur dedi bi ebe sayfasi var orayi onerdi orda onun yonelendirmesine gore harektler yap yuruyus yap hurmani ye mutlaka insallah kolay olcak işimiz dedi simdilik ne zaman doguracagima dair bir gun yok bebek ne zaman isterse o zmn haziriz dedi
Merhaba anneler, uzun zamandır buraya yazmıyordum mayıs sonu annesi olmayı beklerken kızım 1 haziranı seçti ve dün sabah itibariyle kollarımda çok şükür. Benim hasretim bitti. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Herkesin doğumu benimki kadar kolay olsun inşallah.
Kızlar sanki sancım var ya nasıl bişey olduğunuda bilmiyorum gerçi ama normal değil o kesin , bugun çok yürüdüm ondan olabilir mi bayadır evdeydim çünkü
Kizlar doktordan geldim pamuk kızım kanala yerleşiyormus doktorum cok iyi gördüm boyle bize kolaylik saglarsa hemencik dogar dedi kilosu 3.200 şuan doguma kadar 3.500 olur dedi bi ebe sayfasi var orayi onerdi orda onun yonelendirmesine gore harektler yap yuruyus yap hurmani ye mutlaka insallah kolay olcak işimiz dedi simdilik ne zaman doguracagima dair bir gun yok bebek ne zaman isterse o zmn haziriz dedi☺
Yok izlemiyorum bagiriyolar falan etkieniyorum o sebeple izlemiyorum birsey dicem akintin falan oluyormu benim cok oluyor surekli camasir degistir degistir yoruldum vallahi acaba bi bende mi oluyo
Merhaba anneler, uzun zamandır buraya yazmıyordum mayıs sonu annesi olmayı beklerken kızım 1 haziranı seçti ve dün sabah itibariyle kollarımda çok şükür. Benim hasretim bitti. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Herkesin doğumu benimki kadar kolay olsun inşallah.