2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bu dönemlerde artık hangisi yaşancı hangisi değil bilemiyor insan sürekli ise hiç riske atmamak lazım

Kullandığım app de kasılma yasar var onla takip etmeye başladım. Birde ne bileyim herkesin ağrı eşiği farklı ya insan tam anlayamıyorda kendisinin bile ağrı eşiğini anlayamıyor gibi geliyor bana.
Bu dönemlerde artık hangisi yaşancı hangisi değil bilemiyor insan sürekli ise hiç riske atmamak lazım

Kizlar doktordan geldim pamuk kızım kanala yerleşiyormus doktorum cok iyi gördüm boyle bize kolaylik saglarsa hemencik dogar dedi kilosu 3.200 şuan doguma kadar 3.500 olur dedi bi ebe sayfasi var orayi onerdi orda onun yonelendirmesine gore harektler yap yuruyus yap hurmani ye mutlaka insallah kolay olcak işimiz dedi simdilik ne zaman doguracagima dair bir gun yok bebek ne zaman isterse o zmn haziriz dedi

Merhaba anneler, uzun zamandır buraya yazmıyordum mayıs sonu annesi olmayı beklerken kızım 1 haziranı seçti ve dün sabah itibariyle kollarımda çok şükür. Benim hasretim bitti. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Herkesin doğumu benimki kadar kolay olsun inşallah.

Süper canım,o ebeyi bizle de paylasabılır mısın

Yok izlemiyorum bagiriyolar falan etkieniyorum o sebeple izlemiyorum birsey dicem akintin falan oluyormu benim cok oluyor surekli camasir degistir degistir yoruldum vallahi acaba bi bende mi oluyo
Akıntıya dikkat et cnm bende de oldu akıntı sandım sonra baktım gittikçe artıyor sıklaşıyor suyum gelmiş azar azar hastanrye gittim doğumum başladı

MaşAllah canım gözün aydın nasıl geceyi normal mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…