2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İnşallah canım cok sagol

Amin inşallah canım hayırlısı ile

Ay kızlar şimdi baktım da babalar günü haziranın 3. Haftasiymis esime ne alsam diye düşünüyordum keşke o gün bebisim gelse ya da biraz öncesi ne güzel olurmuş hediye gibi hediye olurdu
Ben de tam aynı şeyi soracaktım .. bizim bebis 1 hafta öncesinde gelecek gibi duruyor ama yanında başka bi hediye de alsam mı diyorum, ilk babalar günü, hem hatırası olur .. :)

Ben de tam aynı şeyi soracaktım .. bizim bebis 1 hafta öncesinde gelecek gibi duruyor ama yanında başka bi hediye de alsam mı diyorum, ilk babalar günü, hem hatırası olur .. :)
Hani böyle babayla ilgili zibinlar var üzerinde güzel yazılar oluyor ya öyle biseyle hediye kutusunda bebiskurdeleyle paket yapalım bebekleri

Merhaba herkese, uzun zamandır giremiyordum doğum yapanlar olmuş ne güzel. Hepsine sağlıklı bir ömür diliyorum ailesi ile benımde iyice ağırlaştı bebek fakat iki gündür ara ara bel ağrım var bugun de belden yayılan karında sertleşme olan bir kasılma yaşıyorum. Sanki afedersiniz mideyi bozmuş gibi bir ağrı hissediyorum. Zaman tuttum aralıkları yakın birbirine ama kasılma süreleri farklı yalancı kasılma mı bu çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…