2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gecmis olsun canim..insulinin hic bir zarari yok. İcin rahat olsun. Yuruyus de sekeri dusuren tek sey. Ben surekli olcuyordum. Yurudugum zaman bir sonraki ogunde daha dusuk cikiyor. Her gun 1 saat yuruyordum ama gecen hafta yurumeyi biraktim. bebegim haftasina gore cok dusuk kiloda ve 39. Haftadan önce dogum baslamasin istediğimden. Sen yuruyebilirsen cok iyi olur ama

Canım senin sancılar nasıldı tairf eder misin ben anlayamıyorum ya
Canım senin sıklaştımı mesela öğleden beri devammı ediyor bi düzeni varmı ?b nim sancım pek öyle topaklanma filan gibi değildi .daha çok kramp gibi yani otursan olmaz kalksan olmaz gibi .ama önemli olan aralıklı olarak bir kaç saattir devammı ediyor?bebek hareketlimi ?

Canım senin sancılar nasıldı tairf eder misin ben anlayamıyorum ya
Merhaba ben ikinci bebeğimi alacağım kısmetse kucağıma. Kasılmalar daha farklı oluyo, sürekli idrara çıkmak istiyorsun, düzensiz sancılar oluyor aralıkları 15-20 dk doğum yaklaştıkça sıralı oluyor. En büyük fark normak kadılma ile doğum kasılması farkı onu bariz ayırt edebiliyorsun

Aynı devam ediyo anlamadım ki doğum ağrısı adet gibi gidip gelen ağrı olmuyo muydu boşuna hastaneye de gitmek istemiyorum ya

Yani şuan dayana biliyorum ağrısına ama gidip gelen bi ağrı yok gibi kasıkta değişik bi yerde ağtı var böyle göğüs altında batma gibi değişik bi ağrı bende artık bitsin istiyorum doğurayım istiyorum

Hikayeni dinlemek isteriz,dogum şeklı başlaması vs nasıldı ,saglıkka annelı babalı buyusun ıns mınnos
Normal doğum oldu canım. Gece 3 ten itibaren ağrım olmaya başladı bi de sürekli lavaboya gidiyordum küçük abdestim geliyordu sonra takip ettikçe anladım ki suyum geliyor. 5 gibi Hemen duş alıp hastaneye gittik 2 cm açıklığım varmş doktor gelene kadar takip edildim doktor gelince suni sancı verdiler 17.11 de kucağıma aldım çok şükür darısı sizlerin başına inşallah. Zordu ama sonucu güzel normal doğumu olacaklara sabırlı olmalarını sonuca odaklanmalarını öneriyorum kolay doğumlarınız olsun inşallah

Maşallah jet gibi olmuş darısı bizlere Bebek ve sen iyimisiniz canım kaç kilo bebek ultrasondaki gibimi
Evet hızlı oldu :)ok iyiyim. Gerçekten bu kadarını kendimden beklemiyordum. 3800 oldu. Bpyu 52 cm. Çıkarken kakasını yapmış :) sonra tekrar yaptı dışarda :) güzel şuanda herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…