2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım senin sancılar nasıldı tairf eder misin ben anlayamıyorum ya
Önce belden sert bir ağrıyla başladı. Nefesimi kesen çok kısa ama. Ya noluyo dedirtcek kadar. Düzensiz zamansız. Sonra 2 buçuk, 3, 3:25,4:10 saçma sapan saatlerde kontrol edemediğüm bir hızla sabahı buldu. Dinlenmekle geçmiyo ve gitmiyo. Ancak öyle anlarsın.

Canım senin sancılar nasıldı tairf eder misin ben anlayamıyorum ya
Al bendende o kadar ya dün full ishaldim ayıptır söylemesi bende , bugun tuvaletim geldi sandım bi gittim yok öğlen sürekli ağrı girip durdu ama 2 saattir ağrı falan yok acaba yalancı sancılar mı bunlar..

Aynen öyle saat 1 den beri öğlen devam ediyorum şiddeti çok artmıyo ama gidiyoruz birazdan hastaneye dua edin arkadaşlar

Süper,bişey yapnısmıydın canım( perınemasajı,spor vs) ,onerın var mı bizlere,ilk dogumunmuydu
Hayır canım 2. Doğum. Perine masajını çok yüzelsel hindstncvZi yapıyla yaptım. Çok içerilere sıçraöadam . Spor hiç yoktu. Ama son gün akşam yemeĞimi nile ben yaptım. Mümkün olduğunca kimseden bi yardım almadım. Çok harelet vardı onjn etkisi olanilir

İnsülin den hiç çekinmedim yalan soylemiyim üç gündür hiç doymadım bı dilim ekmekle en azından düzenler diye düşünüyorum . Çok kilo aldigimdan galiba devamlı ayaklarım ağrıyor altları yanıyor ayaktayım akşama kadar ama uzun süre yurudugumde bel ağrım acayip oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…