Önce belden sert bir ağrıyla başladı. Nefesimi kesen çok kısa ama. Ya noluyo dedirtcek kadar. Düzensiz zamansız. Sonra 2 buçuk, 3, 3:25,4:10 saçma sapan saatlerde kontrol edemediğüm bir hızla sabahı buldu. Dinlenmekle geçmiyo ve gitmiyo. Ancak öyle anlarsın.Canım senin sancılar nasıldı tairf eder misin ben anlayamıyorum ya
Çok şükür hiç bişey yok. Kesi, yırtık falan en çokta ona sevindim. Allah herkese böylesini nasip etsin.Masallah masallah canım,normal dogum demi,kesi falan atıldımı 40 haftalıktı sanki,anneli babalı buyusun
Anladım canım demekki fazlada çıkıyormuş tekrar gözün aydinl
Ya gözün AydınEvet canım. Makinada 3600 çıktı, 3800 doğdu.
Süper,bişey yapnısmıydın canım( perınemasajı,spor vs) ,onerın var mı bizlere,ilk dogumunmuyduÇok şükür hiç bişey yok. Kesi, yırtık falan en çokta ona sevindim. Allah herkese böylesini nasip etsin.
Al bendende o kadar ya dün full ishaldim ayıptır söylemesi bende , bugun tuvaletim geldi sandım bi gittim yok öğlen sürekli ağrı girip durdu ama 2 saattir ağrı falan yok acaba yalancı sancılar mı bunlar..Canım senin sancılar nasıldı tairf eder misin ben anlayamıyorum ya
Yok canım olmadımCanım sen çatı muayenesi oldunmu
1 kg eksiği var :))Ay evet kiloyu bende merak ediyorum önceki gibi mi bende önceki 4 kilo olunca
Aynen öyle saat 1 den beri öğlen devam ediyorum şiddeti çok artmıyo ama gidiyoruz birazdan hastaneye dua edin arkadaşlarÖnce belden sert bir ağrıyla başladı. Nefesimi kesen çok kısa ama. Ya noluyo dedirtcek kadar. Düzensiz zamansız. Sonra 2 buçuk, 3, 3:25,4:10 saçma sapan saatlerde kontrol edemediğüm bir hızla sabahı buldu. Dinlenmekle geçmiyo ve gitmiyo. Ancak öyle anlarsın.
Hayır canım 2. Doğum. Perine masajını çok yüzelsel hindstncvZi yapıyla yaptım. Çok içerilere sıçraöadam . Spor hiç yoktu. Ama son gün akşam yemeĞimi nile ben yaptım. Mümkün olduğunca kimseden bi yardım almadım. Çok harelet vardı onjn etkisi olanilirSüper,bişey yapnısmıydın canım( perınemasajı,spor vs) ,onerın var mı bizlere,ilk dogumunmuydu
Maşallah darısı biz bekleyenlere inşallahÇok şükür hiç bişey yok. Kesi, yırtık falan en çokta ona sevindim. Allah herkese böylesini nasip etsin.
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt minigini inşallahSağol canım
AMin inşallah hepimizinkiniGözünaydin, Allah analı babalı büyütsün
Canım 3 dikişim oldu ikisi dışta biri daha içte. İlk idrarda hafif yanma oldu sonra bir daha hissetmedim bileDikislerin var miydi peki
Değil canım özel sözdeDevlet hastanesi mi bana da vakti gebelik şekeri var dedi bir daha sormadı bile diyet yap o kadar dahiliyeye bile git demedi
İnsülin den hiç çekinmedim yalan soylemiyim üç gündür hiç doymadım bı dilim ekmekle en azından düzenler diye düşünüyorum . Çok kilo aldigimdan galiba devamlı ayaklarım ağrıyor altları yanıyor ayaktayım akşama kadar ama uzun süre yurudugumde bel ağrım acayip oluyor.Gecmis olsun canim..insulinin hic bir zarari yok. İcin rahat olsun. Yuruyus de sekeri dusuren tek sey. Ben surekli olcuyordum. Yurudugum zaman bir sonraki ogunde daha dusuk cikiyor. Her gun 1 saat yuruyordum ama gecen hafta yurumeyi biraktim. bebegim haftasina gore cok dusuk kiloda ve 39. Haftadan önce dogum baslamasin istediğimden. Sen yuruyebilirsen cok iyi olur ama
Maşallah ya ne güzel bende istiyorumEvet hızlı oldu :)ok iyiyim. Gerçekten bu kadarını kendimden beklemiyordum. 3800 oldu. Bpyu 52 cm. Çıkarken kakasını yapmış :) sonra tekrar yaptı dışarda :) güzel şuanda herşey
Haberdar et bizleri deAynen öyle saat 1 den beri öğlen devam ediyorum şiddeti çok artmıyo ama gidiyoruz birazdan hastaneye dua edin arkadaşlar
Dur kız daha var bize,sıranı bekle
MasaAllah canim ya cok guzel gecmis. Dun de sen aklima geldin nasil etiketleyecegimi bilemedim soracaktim seni. Darisi hepimize aminCanım 3 dikişim oldu ikisi dışta biri daha içte. İlk idrarda hafif yanma oldu sonra bir daha hissetmedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?