2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar yeni eve geldim alttan muayene yaptılar nst koydular iki kere kasılmalar var ama doğum başlatacak kadar değil dedi doktor açılma da çok azmış sancı nişan su falan olursa tekrar gel dedi.
Hayırlısıyla inşallah kolay olur doğumun hızlıca ilerler açılman bir avazda doğar bebeğin sağlıcakla

Doğum yapan herkesi tebrik ederim allah analı babalı büyütsün benim 04 Haziran sezeryan covid testi istendi sizden de istendi mi doğum öncesi bakılıyormuş bide ziyaretçi oldu mu sizlere

Canım 3 dikişim oldu ikisi dışta biri daha içte. İlk idrarda hafif yanma oldu sonra bir daha hissetmedim bile
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt minigini inşallah kendi sancinlami yoksa müdahale falan oldu
Kızlar yeni eve geldim alttan muayene yaptılar nst koydular iki kere kasılmalar var ama doğum başlatacak kadar değil dedi doktor açılma da çok azmış sancı nişan su falan olursa tekrar gel dedi.
Acidimi cok

Akıntıya dikkat et cnm bende de oldu akıntı sandım sonra baktım gittikçe artıyor sıklaşıyor suyum gelmiş azar azar hastanrye gittim doğumum başladı
Ediyorum canim benimkisi beyaz sari karışık biraz akinti ama siklasmadi ilk çocuğunuzdami öyle oldu yoksa dogum yaptınızmı siz Cuma günü alttan muanem var ınslalah kolay gecer

Ayy daha yeni okuyorum masallah güzelmi geçti dogumunuz kolaymiydi Normal dogumdu demi Hayirli olsun darisi bizim.basimiza aklimdan cikmiyor.hic dogumu düşünmekten her saniye stres yapıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…