Evet mantar varmış bende de. Fitil vermişti kullandım geçti. Ama yanma falan yapmadı akıntı. Suyla karışık geliyodu. Artık onun yerini sümüksü akıntıya bıraktı. Arada o geliyo
Herkese çok teşekkür ederim. Bebeğim dünya ya geldi sezaryenla alındı. Sancım arttı ama açılmam olmadı suyu da bitmiş acil sezeryan aldılar şükür şuan ikimiz de iyiyiz.
Herkese çok teşekkür ederim. Bebeğim dünya ya geldi sezaryenla alındı. Sancım arttı ama açılmam olmadı suyu da bitmiş acil sezeryan aldılar şükür şuan ikimiz de iyiyiz.
Merhaba anneler, uzun zamandır buraya yazmıyordum mayıs sonu annesi olmayı beklerken kızım 1 haziranı seçti ve dün sabah itibariyle kollarımda çok şükür. Benim hasretim bitti. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Herkesin doğumu benimki kadar kolay olsun inşallah.
Kızlar yeni eve geldim alttan muayene yaptılar nst koydular iki kere kasılmalar var ama doğum başlatacak kadar değil dedi doktor açılma da çok azmış sancı nişan su falan olursa tekrar gel dedi.
Uyku da girmior insanin gözüne vallahi ben bile burdan heyecan yaptim vallahi Sezeryan mi istiyosun dogumunu bende sanirim gittikce sezeryana yonelicem gibi duruyor
Canım teşekkür ederim. Benim sancım kendi geldi ve 50 nin üstüne hiç çıkmadı. Yetersiz olur diye suni verdiler ama bebeğin kalp atışı düşünce yarım saat sonra durdurdular. Yeterli olmayacak diye korktum ama doğumu maksimum 50 sancıyla yaptım. Kendi sancım yetti çok olmamasına rağmen.