2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet mantar varmış bende de. Fitil vermişti kullandım geçti. Ama yanma falan yapmadı akıntı. Suyla karışık geliyodu. Artık onun yerini sümüksü akıntıya bıraktı. Arada o geliyo
Bende fitil kullandim ama akintim hic gecmedi arada oluyor bu ara yine sıklaştı

Hayirli olsun canim gözün aydin normal miydi sezeryanmiydi doğumun Rabbim herkesin doğumunu kolaylastirsin

Kızlar yeni eve geldim alttan muayene yaptılar nst koydular iki kere kasılmalar var ama doğum başlatacak kadar değil dedi doktor açılma da çok azmış sancı nişan su falan olursa tekrar gel dedi.
Sağlıcakla gelir ınslalah bebis nasil agrin falan varmi muayene nasil geçti

Teşekkür ederim canım biraz ağrı var ama sanki ben sezeryan tercih etcem gibi muayne kendimi biraz kastım hafif acıdı öyle
Uyku da girmior insanin gözüne vallahi ben bile burdan heyecan yaptim vallahi Sezeryan mi istiyosun dogumunu bende sanirim gittikce sezeryana yonelicem gibi duruyor

Gözünaydın canım sağlıkla büyüt minigini inşallah kendi sancinlami yoksa müdahale falan oldumu
Canım teşekkür ederim. Benim sancım kendi geldi ve 50 nin üstüne hiç çıkmadı. Yetersiz olur diye suni verdiler ama bebeğin kalp atışı düşünce yarım saat sonra durdurdular. Yeterli olmayacak diye korktum ama doğumu maksimum 50 sancıyla yaptım. Kendi sancım yetti çok olmamasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…