Epidural normal canım. Çok teşekkür ederim hiçbirini gözünüzde büyütmeyin benim kolay oldu çok şükür ama en zor olanın bile büyük sıkıntısı en çok 1 hafta. SONra geçip gidecek nasılsa. İnşallah sizlerinki benimkinden daha da kolay olsun
Epidural normal canım. Çok teşekkür ederim hiçbirini gözünüzde büyütmeyin benim kolay oldu çok şükür ama en zor olanın bile büyük sıkıntısı en çok 1 hafta. SONra geçip gidecek nasılsa. İnşallah sizlerinki benimkinden daha da kolay olsun
Bende epidural normal doğum istiyorum ama bana ikinamazsin hissedemezsin diyolar bende biraz cekiniyorum acikcasi sezeryan mi olsam diyorum Ya artik okadar şişiyor ki insan bi an önce ciksin istiyor dogum korkularida sariyor insani
Uyku da girmior insanin gözüne vallahi ben bile burdan heyecan yaptim vallahi Sezeryan mi istiyosun dogumunu bende sanirim gittikce sezeryana yonelicem gibi duruyor
Herkese çok teşekkür ederim. Bebeğim dünya ya geldi sezaryenla alındı. Sancım arttı ama açılmam olmadı suyu da bitmiş acil sezeryan aldılar şükür şuan ikimiz de iyiyiz.
Ilk dogumum olucak birazda korku var bilmiyorum nasil olcak cuma muanem var ara ara kasilmalarim da var bakalim ne dicek doktorum Neden kabul etmezler ki canim
Ilk dogumum olucak birazda korku var bilmiyorum nasil olcak cuma muanem var ara ara kasilmalarim da var bakalim ne dicek doktorum Neden kabul etmezler ki canim
Seninde az kalmış canım benim kilosu da 3700 çıktı ultrason da kafasında 41 haftalık gözüküyo benim birazda ondan gözüm korktu ben kontrollerde devlete gidiyordum ya son zamanlar artık sezeryan için özel kabul eder mi diyorum
Seninde az kalmış canım benim kilosu da 3700 çıktı ultrason da kafasında 41 haftalık gözüküyo benim birazda ondan gözüm korktu ben kontrollerde devlete gidiyordum ya son zamanlar artık sezeryan için özel kabul eder mi diyorum
Kızlar saat 3 e kadar uyumadim sonra uyuyum dedim ard arda ya kabus görüyorum ya uykudan urpererek uyaniyorum sabahlarida mide bulantim oluyor çok halsiz oluyorum bu haftlarda mide bulantilariniz başladı mi tekrar uykusuzluk gözümden akiyor ama uyuyamiyorum