Ah canimm bende hic uyuyamadim 3 buçukta uyudum sabah 5 te kalktim tekrar kabus görmüyorum ama nefes almada zorlaniyorum bende cok sistik ondanmi bilmiyorum benim birde mide yanmalarim basladi sık sık yiyorum midem agrimasin diyeKızlar saat 3 e kadar uyumadim sonra uyuyum dedim ard arda ya kabus görüyorum ya uykudan urpererek uyaniyorum sabahlarida mide bulantim oluyor çok halsiz oluyorum bu haftlarda mide bulantilariniz başladı mi tekrar uykusuzluk gözümden akiyor ama uyuyamiyorum
Benimde öyle hareketleri az ve cok siddetli degilHareket var da minik minik sanki eskıye nazaran
Senin seker ne durumda cnm insülin vermişti kullanmiyirdun galiba en sonAh canimm bende hic uyuyamadim 3 buçukta uyudum sabah 5 te kalktim tekrar kabus görmüyorum ama nefes almada zorlaniyorum bende cok sistik ondanmi bilmiyorum benim birde mide yanmalarim basladi sık sık yiyorum midem agrimasin diye
Valla baslamadim canim ben insuline sekere de dikkat ediyorum ama yüksek çıkıyor 170 180 tokluk resmen aksam yemeklerinde salata ile doyuruyorum karnimi korkudan tatli hamur isi yemiyorum inslalh bebis etkilenmezSenin seker ne durumda cnm insülin vermişti kullanmiyirdun galiba en son
Valla bende bilmiyorum acaba diyorum skerim yüksek ondan mi oluyor uzun süredir seker cubugum yok en son acil de açlık baktılar 99 du şimdiye kadarda hiç bebek çok önde su fazla vs denmedi haftaya çarşamba randevum var inşallah sorun yoktur bazen bilmiyorum devlet hastanelerincidden çok ilgisiz ozel e de eşim gitme tarftarinl degilValla baslamadim canim ben insuline sekere de dikkat ediyorum ama yüksek çıkıyor 170 180 tokluk resmen aksam yemeklerinde salata ile doyuruyorum karnimi korkudan tatli hamur isi yemiyorum inslalh bebis etkilenmez
Benim esimde ozele gitme taraftari degldi aslinda ama bu durumlardan dolayi ozele gidelim istedik aslinda gittiğim devletteki doktorum cok ilgiliydi hatta kiziyordu bana sekerini düzelt diyeValla bende bilmiyorum acaba diyorum skerim yüksek ondan mi oluyor uzun süredir seker cubugum yok en son acil de açlık baktılar 99 du şimdiye kadarda hiç bebek çok önde su fazla vs denmedi haftaya çarşamba randevum var inşallah sorun yoktur bazen bilmiyorum devlet hastanelerincidden çok ilgisiz ozel e de eşim gitme tarftarinl degil
Amin cnm.nasıl anlıyorsun yükselince peki belirti ne oluyorBenim esimde ozele gitme taraftari degldi aslinda ama bu durumlardan dolayi ozele gidelim istedik aslinda gittiğim devletteki doktorum cok ilgiliydi hatta kiziyordu bana sekerini düzelt diyeOzele gittim ben sorumluluk almam sekerine baktir deyip geçti .. Benimde 100 cikiyor aclik normalde aclik sekerini 90 nin altinda istiyor doktorlar tokluk ta 140 in altinda istiuorlar ama benim de tokluk yuksek çıkıyor ben her aksam yatmadan yogurda limon sıkıp yiyorum sekerimi dengelesin ve kalsiym olsun diye zaten kendimde hissediuorum sekerim yükselince hemen. Bana da hic suyun fazla bebek önde falan birşeyler demedi hic doktorum kilosu haftasina göre uyumlu diyor hep insallah doğumdan sonra da saglikli olur bebislerimiz
Canim bende Antalyaliydim ama evlenince izmire geldim Antalyada hangi hastahaneye gidiyorsunMrb kızlar doğum yapan herkese hayırlı olsun hayırlısıyla darısı bize. Ben de yazmıştım yolculuk yapacağım falan diye van dan antalya ya geldim şükür iki günlük yol yaptık bi sıkıntı olmadı çok şükür bi gece adana da kaldık öyle devam ettik doktoruma gittim antalya da ilk defa bebeğimin yüzünü gördüm ultrason davan da ki ultrason bebeğin yüzünü göstermiyordu ve görülebildiğini bilmiyordum çok ağladım zaten. Doktor nasıl bi doğum istiyorsun dedi normal istiyorum dedim işte acı eşiğin nasıl flan diye sordu yarın tekrar gidip çatı muaynesi olacağım doğumun nasıl olacağına karar vereceğiz. Van da 3300 kg dı bebek antalya da 2800 çıktı sanırım ultrason farkı
Mesela ağırlık hissediyorum en cok kendimde ve basim falan ağrıyor uzun süre ac kalinca yine yukseliyor sekerim halsizlik olusuyor kolumu kaldircak halim kalmiyor şekere en iyi gelen sey yürüyüş ve bol su annem de diyabet olduğu icin tecrubeliyimAmin cnm.nasıl anlıyorsun yükselince peki belirti ne oluyor
Bizde de diyabetli çok malesef hayırlısı inşallah son haftalar bakalım süreci güzelce atlatalım valla insanın sabri kalmiyor 40 kalmadan sağlıklı bir şekilde gelsinlerMesela ağırlık hissediyorum en cok kendimde ve basim falan ağrıyor uzun süre ac kalinca yine yukseliyor sekerim halsizlik olusuyor kolumu kaldircak halim kalmiyor şekere en iyi gelen sey yürüyüş ve bol su annem de diyabet olduğu icin tecrubeliyim
Ay sorma 40 a gelirlerse doğum zor oluyor keske gelseler hemen. Cuma günü 2 de randevum var bakalim muaneden sonra doktorum ne dicekBizde de diyabetli çok malesef hayırlısı inşallah son haftalar bakalım süreci güzelce atlatalım valla insanın sabri kalmiyor 40 kalmadan sağlıklı bir şekilde gelsinler
Ben bi kan ilaci ve regenesis multivitamin kullaniyorum aslinda doktorun birakmalisin demesi lazim magnezyuma dogumu geciktirebiliyormus çünkü kalsiyum ilacim yoktu zatenHerkes magnezyum kslsıyum vitamın ılacını bıraktı mı,benım dr devam et dedikasılmaya olumsuz etkısı mı var demiştiniz
Valla 38 ideal gibi bakalım 38 39 arası gelirse tadından yenmezAy sorma 40 a gelirlerse doğum zor oluyor keske gelseler hemen. Cuma günü 2 de randevum var bakalim muaneden sonra doktorum ne dicek
Benle konuşa konuşa yaptı baktım biraz aciyo bittimi dedim he bitti dedi şükür Dedim atlattımHadi ya nasıl baktılar sana bende dedim öyle sağolsun anlayışlı yaptı
Maşallah canım benim sancılarda şimdi 20 ile 30 arası cikiyo benim kız biraz ufak diye nereye kadar duruldurabilirsek o kadar iyi diyo darısı başıma inşallah canım hastaneden Ciktinmi canımCanım teşekkür ederim. Benim sancım kendi geldi ve 50 nin üstüne hiç çıkmadı. Yetersiz olur diye suni verdiler ama bebeğin kalp atışı düşünce yarım saat sonra durdurdular. Yeterli olmayacak diye korktum ama doğumu maksimum 50 sancıyla yaptım. Kendi sancım yetti çok olmamasına rağmen.
Epidural mı oldun canım bende istedim ama doğum anindami imza attiriyorlar peki bana dosyası hazır çünkü bendeEpidural normal canım. Çok teşekkür ederim hiçbirini gözünüzde büyütmeyin benim kolay oldu çok şükür ama en zor olanın bile büyük sıkıntısı en çok 1 hafta. SONra geçip gidecek nasılsa. İnşallah sizlerinki benimkinden daha da kolay olsun
ikisinide dene, tarafını seçEn kötüsü sanci mi dogum ani mi
Gözün aydın canım, geçmiş olsunHerkese çok teşekkür ederim. Bebeğim dünya ya geldi sezaryenla alındı. Sancım arttı ama açılmam olmadı suyu da bitmiş acil sezeryan aldılar şükür şuan ikimiz de iyiyiz.
Normal yapabilirsin dedi bastada başka ebem zor demişti bana burda zaten istesemde keyfime sezeryan olamam canım yoksa bende korkuyorum ama yapacak birşey yok dün nst ye girdim bugünde gircem ne zaman gelirse artık sağlıkla gelsinler insalah canımSonuc ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?