Görüştüm doktorumla su saatten sonra gelsede yapılacak bişey yok 3-4 dakıkaya düşerse haber ver dedi ama bazen 6 bazen 10 dakıkada bir gelıyorRiskli bir durumunuz varsa en iyisi doktora gitmek, doğum durdurucu serum veriliyor
Kaç hafta kac gunsünKızlar şimdi çıktım doktordan alttan muayene etti baya bi tetikledi 2 güne doğurabilirsin dedi 3700 artık doğsun dedi eğer pazartesiye kadar sancın falan olmazsa gel yatışını yapalım suniyle devam ederiz dedi.
38+5Kaç hafta kac gunsün
Banada haftaya cumaya gün verdiler seninki ne zaman?? Kan tahlillerim yapıldı, anestezi ile görüştük şimdiden kağıt işlerini hallettik, olurda acil bir durum olursa hazır olmus oluyor ama haftaya doktorum yeniden bir tahlil daha istedi biraz yüksek çıkan bi değerim vardı, belki ona gore daha onede cekebilirbizde de çok az sayıda misafir kabul ediliyor, zaten pandemi hastanesi değildi, covidli hasta yok
Maşallah canım benim sancılarda şimdi 20 ile 30 arası cikiyo benim kız biraz ufak diye nereye kadar duruldurabilirsek o kadar iyi diyo darısı başıma inşallah canım hastaneden Ciktinmi canım
Evet oyle diyorlar artik banada diyo aynisini bgn gelse sorun deil diyo engel olmazlar yani otelemek icin benceGörüştüm doktorumla su saatten sonra gelsede yapılacak bişey yok 3-4 dakıkaya düşerse haber ver dedi ama bazen 6 bazen 10 dakıkada bir gelıyor
Görüştüm doktorumla su saatten sonra gelsede yapılacak bişey yok 3-4 dakıkaya düşerse haber ver dedi ama bazen 6 bazen 10 dakıkada bir gelıyor
Banada 1 gece ama duruma gore karar veriyoruz yinede dediler, sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah canimSali gunu randevum canim. 39+0 oluyorum. 2 gun, 1 gece yatiriyorlarmis
210 sancı değildir, sancı en fazla 100 oluyorya cok merak ettim benimki nasildi acaba normal dedi sadece :/ ama kagitta bir yerde 210-50 yaziyodu acaba ara ara girip cikmis mi sanci
ya cok merak ettim benimki nasildi acaba normal dedi sadece :/ ama kagitta bir yerde 210-50 yaziyodu acaba ara ara girip cikmis mi sanci
Evet doktorumda aynısını söyledi yapılacak bışey yok diyorEvet oyle diyorlar artik banada diyo aynisini bgn gelse sorun deil diyo engel olmazlar yani otelemek icin bence
Mrb canim 150 olan bebeğin kalp atisidir sanci olan alt kısımda zaten benimde 40-50 arası gidip geliyor iki gündür kontrol ediyorlar bugün artık eve bıraktılar doğum başlayana kadar yeterli dediya cok merak ettim benimki nasildi acaba normal dedi sadece :/ ama kagitta bir yerde 210-50 yaziyodu acaba ara ara girip cikmis mi sanci
Bende bugun 35+1 im. 32 de ciger gelıstırıcı yapıldı 34 de 2500 dü kilosu inşallah doğsa da sağlıklı olur da küveze girmez. Allah bağışlasın evlatlarınızı. Kızınız kac kılo doğduSizin haftanızı daha erken sanıyordum, evet bu haftalarda daha beklenmiyor, benimde ilk kızım 35+1 de doğdu, daha öncesinde erken doğum riski vardı iğne yapılmıştı, o yüzden hiç sıkıntı çekmedik, kuveze girmedi, herhangi sağlık sorunu olmadi, sizde içinizi ferah tutun, kasılmaları takip edin, inşallah hayırlı zamanda gelir
Teşekkürler, en son ölçümünde 2500du, 2410 gr doğdu, şuan 4.5 yaşında yaşıtlarına gore gelişimi önde. O yüzden içiniz ferah olsun, riskli zamanlar geçti çok şükürBende bugun 35+1 im. 32 de ciger gelıstırıcı yapıldı 34 de 2500 dü kilosu inşallah doğsa da sağlıklı olur da küveze girmez. Allah bağışlasın evlatlarınızı. Kızınız kac kılo doğdu
Benimde bugun cekilen nst bu ben bisey anlamadim bisey de hissetmiyorum hissetmem gerekli mi onu da bilmiyorum :) bu belirsizlik cok zor
Bende ona sasirdim hemsire de sordu hissetmiyormusun diye biraz aci esigim yuksek benim zaten takip edicez dedi doktor bakalim artcak mi azalacak miAslında baya düzenli sancı var burda ama 50 60 civarini bende hiç hissetmiyorum, normal bi kasılma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?