2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende dogum oncesi tahlilleri verdim ama alttan muayene yapmadi bu seferde sancilarim duzenli cikti aslin nst de 50 - 60 arasi gidip geldi sancilar ama ben bisey hissetmiyorum sadece sertlesip duruyor o kadar 50-60 arasi agri oluyor mu normalde

Kızlar neler yaptınız ya? 2 günde bütün konuları kaçırdım. Biz taburcu olduk, evimizdeyiz. Oğlum memeyle pek barışamadı, sabahta bezinde pembe pembe lekeler gördüm aklım çıktı. Yetersiz beslenen bebeklerde olurmuş.

Sali gunu randevum canim. 39+0 oluyorum. 2 gun, 1 gece yatiriyorlarmis

Maşallah canım benim sancılarda şimdi 20 ile 30 arası cikiyo benim kız biraz ufak diye nereye kadar duruldurabilirsek o kadar iyi diyo darısı başıma inşallah canım hastaneden Ciktinmi canım

ya cok merak ettim benimki nasildi acaba normal dedi sadece :/ ama kagitta bir yerde 210-50 yaziyodu acaba ara ara girip cikmis mi sanci

Görüştüm doktorumla su saatten sonra gelsede yapılacak bişey yok 3-4 dakıkaya düşerse haber ver dedi ama bazen 6 bazen 10 dakıkada bir gelıyor
Evet oyle diyorlar artik banada diyo aynisini bgn gelse sorun deil diyo engel olmazlar yani otelemek icin bence

Görüştüm doktorumla su saatten sonra gelsede yapılacak bişey yok 3-4 dakıkaya düşerse haber ver dedi ama bazen 6 bazen 10 dakıkada bir gelıyor

Sizin haftanızı daha erken sanıyordum, evet bu haftalarda daha beklenmiyor, benimde ilk kızım 35+1 de doğdu, daha öncesinde erken doğum riski vardı iğne yapılmıştı, o yüzden hiç sıkıntı çekmedik, kuveze girmedi, herhangi sağlık sorunu olmadi, sizde içinizi ferah tutun, kasılmaları takip edin, inşallah hayırlı zamanda gelir

ya cok merak ettim benimki nasildi acaba normal dedi sadece :/ ama kagitta bir yerde 210-50 yaziyodu acaba ara ara girip cikmis mi sanci

Benim en son ki nst boyleydi, sancim en fazla 50 civarı çıkmış, alttaki sancı, üstteki kalp atışı

Eklentiler

• Screenshot_20200603-173854_Gallery.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 91
Mrb canim 150 olan bebeğin kalp atisidir sanci olan alt kısımda zaten benimde 40-50 arası gidip geliyor iki gündür kontrol ediyorlar bugün artık eve bıraktılar doğum başlayana kadar yeterli dedi

Bende bugun 35+1 im. 32 de ciger gelıstırıcı yapıldı 34 de 2500 dü kilosu inşallah doğsa da sağlıklı olur da küveze girmez. Allah bağışlasın evlatlarınızı. Kızınız kac kılo doğdu

Benimde bugun cekilen nst bu ben bisey anlamadim bisey de hissetmiyorum hissetmem gerekli mi onu da bilmiyorum :) bu belirsizlik cok zor

Eklentiler

• 20200603_175454.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 86
Teşekkürler, en son ölçümünde 2500du, 2410 gr doğdu, şuan 4.5 yaşında yaşıtlarına gore gelişimi önde. O yüzden içiniz ferah olsun, riskli zamanlar geçti çok şükür

Aslında baya düzenli sancı var burda ama 50 60 civarini bende hiç hissetmiyorum, normal bi kasılma gibi
Bende ona sasirdim hemsire de sordu hissetmiyormusun diye biraz aci esigim yuksek benim zaten takip edicez dedi doktor bakalim artcak mi azalacak mi
Sizlerin ilk dogumlarinda var miydi boyle kacta hissetmem lazim cok anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…