Kızlar şimdi çıktım doktordan alttan muayene etti baya bi tetikledi 2 güne doğurabilirsin dedi 3700 artık doğsun dedi eğer pazartesiye kadar sancın falan olmazsa gel yatışını yapalım suniyle devam ederiz dedi.
Bende dogum oncesi tahlilleri verdim ama alttan muayene yapmadi bu seferde sancilarim duzenli cikti aslin nst de 50 - 60 arasi gidip geldi sancilar ama ben bisey hissetmiyorum sadece sertlesip duruyor o kadar 50-60 arasi agri oluyor mu normalde
Kızlar neler yaptınız ya? 2 günde bütün konuları kaçırdım. Biz taburcu olduk, evimizdeyiz. Oğlum memeyle pek barışamadı, sabahta bezinde pembe pembe lekeler gördüm aklım çıktı. Yetersiz beslenen bebeklerde olurmuş.
Banada haftaya cumaya gün verdiler seninki ne zaman?? Kan tahlillerim yapıldı, anestezi ile görüştük şimdiden kağıt işlerini hallettik, olurda acil bir durum olursa hazır olmus oluyor ama haftaya doktorum yeniden bir tahlil daha istedi biraz yüksek çıkan bi değerim vardı, belki ona gore daha onede cekebilir bizde de çok az sayıda misafir kabul ediliyor, zaten pandemi hastanesi değildi, covidli hasta yok
Maşallah canım benim sancılarda şimdi 20 ile 30 arası cikiyo benim kız biraz ufak diye nereye kadar duruldurabilirsek o kadar iyi diyo darısı başıma inşallah canım hastaneden Ciktinmi canım
Sizin haftanızı daha erken sanıyordum, evet bu haftalarda daha beklenmiyor, benimde ilk kızım 35+1 de doğdu, daha öncesinde erken doğum riski vardı iğne yapılmıştı, o yüzden hiç sıkıntı çekmedik, kuveze girmedi, herhangi sağlık sorunu olmadi, sizde içinizi ferah tutun, kasılmaları takip edin, inşallah hayırlı zamanda gelir
Mrb canim 150 olan bebeğin kalp atisidir sanci olan alt kısımda zaten benimde 40-50 arası gidip geliyor iki gündür kontrol ediyorlar bugün artık eve bıraktılar doğum başlayana kadar yeterli dedi
Sizin haftanızı daha erken sanıyordum, evet bu haftalarda daha beklenmiyor, benimde ilk kızım 35+1 de doğdu, daha öncesinde erken doğum riski vardı iğne yapılmıştı, o yüzden hiç sıkıntı çekmedik, kuveze girmedi, herhangi sağlık sorunu olmadi, sizde içinizi ferah tutun, kasılmaları takip edin, inşallah hayırlı zamanda gelir
Bende bugun 35+1 im. 32 de ciger gelıstırıcı yapıldı 34 de 2500 dü kilosu inşallah doğsa da sağlıklı olur da küveze girmez. Allah bağışlasın evlatlarınızı. Kızınız kac kılo doğdu
Bende bugun 35+1 im. 32 de ciger gelıstırıcı yapıldı 34 de 2500 dü kilosu inşallah doğsa da sağlıklı olur da küveze girmez. Allah bağışlasın evlatlarınızı. Kızınız kac kılo doğdu
Teşekkürler, en son ölçümünde 2500du, 2410 gr doğdu, şuan 4.5 yaşında yaşıtlarına gore gelişimi önde. O yüzden içiniz ferah olsun, riskli zamanlar geçti çok şükür
Bende ona sasirdim hemsire de sordu hissetmiyormusun diye biraz aci esigim yuksek benim zaten takip edicez dedi doktor bakalim artcak mi azalacak mi
Sizlerin ilk dogumlarinda var miydi boyle kacta hissetmem lazim cok anlamadim