2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bendede kabuslar bitmiyo zaten mide bulantısı da arada oluyo canım

Ah canimm bende hic uyuyamadim 3 buçukta uyudum sabah 5 te kalktim tekrar kabus görmüyorum ama nefes almada zorlaniyorum bende cok sistik ondanmi bilmiyorum benim birde mide yanmalarim basladi sık sık yiyorum midem agrimasin diye
Mide yanması tam bir felaket resmen bende o yandığı an varya omuzlarimi ve kollarımı hissetmiyorum resmen anında ateşim çikiyo

Zayıflamış mı tövbe estağfurullah

Herkes magnezyum kslsıyum vitamın ılacını bıraktı mı,benım dr devam et dedi kasılmaya olumsuz etkısı mı var demiştiniz
Doktor bana bıraktirdi 36.haftada, rahimin toparlanması zor olur dedi galiba ve doğumu uzatır. Progestan ve magnezyum rahimi gevşetmek için. Vitaminide bıraktirdi karaciğer enzimlerim biraz yükselmiş. Sadece kan ilacı ve tiroit ilacını kullaniyorum

Son düzenleme:
Bende de durum aynı uyuyamamak .sabahlari da halsizlik ve bulantı

Benim dahilye Dr açlık max 100 tokluk da 140 dedi açlık 100 güzel benim bu sabah akşam insuline rağmen 135 çıktı tokluk yüksekse o zaman yediklerine daha da dikkat etmelisin ekmek asla şeker hamur işi falan bı ince dilim tam buğday ekmeği ve salatayla doyuruyom genelde bende . Tokluk 170 falan çıkıyor bı kaç güne düzelir inşallah . İnsülin üstelik hiç korkulacak bişey değil . Akşam saat 10 da bı kolumdan oksapar bı kolumdan insülin yaptım iğneyi hissetmedim bile o kadar ince diğerinin yanında hiç acitmiyor . Ve zararı da yokmuş düşmezse o tehlikeli asıl

Tecrübeli anneler yardımcı olursanız cok sevınırım. Dün 10 dakika da bir kasılmam vardı. Sabahtan beri 6-7 dakika da bir gelıyor. 32. Haftada da böyle oldu sancım 70-100 cıkmıstı cıger gelıstırıcı yapıldı ama sonra gecmıstı kasılmalar. Sımdı de dunden beri devam ediyor yıne gecer mi yoksa doğum sancısı mı?

Doğum yapan herkesi tebrik ederim allah analı babalı büyütsün benim 04 Haziran sezeryan covid testi istendi sizden de istendi mi doğum öncesi bakılıyormuş bide ziyaretçi oldu mu sizlere

Benim de haftaya olacak sezaryan. Kan aldilar ameliyat icin..normalde anestezi uzmaniyla konusuyordun ama onu artik yapmiyorlarmis. Ameliyat sabahi konusucaz sanirim. Bizim hastane sadece belirti varsa test yapiyormus. Haziran ayi boyunca da ziyaretçi yasak. Doguma kimsenin girmesi yasak..odada tek bir refakatciye izin var.

Kizlar bende ciktim doktordan simdilik bi sıkıntı yok bekliyoruz nst de duzenli sancilar cikti ama hic hissetmiyorum takip edicez dedi doktor haftaya tekrar gidicem baya bi kan verdim idrar verdim dogum oncesi testler dedi

Hayirli olsun canim bende epidural normal dogum istiyorum doktorumda epidural yapariz ama bazi anneler ıkınamiyor sanci hissetmedijleri icin niye ıkınıyoruz falan olmuş sende boyle bisey oldumu acaba

Selamlar bizimde bugün görüş günümüzdü bebek dönmüş ve biraz iri tıpkı kızımdaki gibi .ilk kez yüzünü döndü ilk kez görünce moralim çok yükseldi Doğumla ilgili endişelerimi söyledim bebek büyük ya ıkınamazsam ya doğuramazsam,sancım başlayınca nerde sancı çekcem bıdo bıdı bi sürü soru sordum çok rahatlattı beni gayette yaparmışım öyle diyor birde sancı çekeceğim doğurcağım odaları sorunca dediki hadi arıyorum doğum bölümünü gez dedi ebelerle tanıştım doğum odasını bile gezdim çok rahatladım sancı başlayınca hemen gelmesem dedim dediki çokda bekleme 2. Doğum 1. Gibi olmaz sende bende yetişemeyebiliriz

Kızlar şimdi çıktım doktordan alttan muayene etti baya bi tetikledi 2 güne doğurabilirsin dedi 3700 artık doğsun dedi eğer pazartesiye kadar sancın falan olmazsa gel yatışını yapalım suniyle devam ederiz dedi.

Riskli bir durumunuz varsa en iyisi doktora gitmek, doğum durdurucu serum veriliyor

Banada haftaya cumaya gün verdiler seninki ne zaman?? Kan tahlillerim yapıldı, anestezi ile görüştük şimdiden kağıt işlerini hallettik, olurda acil bir durum olursa hazır olmus oluyor ama haftaya doktorum yeniden bir tahlil daha istedi biraz yüksek çıkan bi değerim vardı, belki ona gore daha onede cekebilir bizde de çok az sayıda misafir kabul ediliyor, zaten pandemi hastanesi değildi, covidli hasta yok

Baya yakınlaşmış, inşallah hayırlısıyla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…