- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Bendede kabuslar bitmiyo zaten mide bulantısı da arada oluyo canımKızlar saat 3 e kadar uyumadim sonra uyuyum dedim ard arda ya kabus görüyorum ya uykudan urpererek uyaniyorum sabahlarida mide bulantim oluyor çok halsiz oluyorum bu haftlarda mide bulantilariniz başladı mi tekrar uykusuzluk gözümden akiyor ama uyuyamiyorum
Mide yanması tam bir felaket resmen bende o yandığı an varya omuzlarimi ve kollarımı hissetmiyorum resmen anında ateşim çikiyoAh canimm bende hic uyuyamadim 3 buçukta uyudum sabah 5 te kalktim tekrar kabus görmüyorum ama nefes almada zorlaniyorum bende cok sistik ondanmi bilmiyorum benim birde mide yanmalarim basladi sık sık yiyorum midem agrimasin diye
Zayıflamış mı tövbe estağfurullahMrb kızlar doğum yapan herkese hayırlı olsun hayırlısıyla darısı bize. Ben de yazmıştım yolculuk yapacağım falan diye van dan antalya ya geldim şükür iki günlük yol yaptık bi sıkıntı olmadı çok şükür bi gece adana da kaldık öyle devam ettik doktoruma gittim antalya da ilk defa bebeğimin yüzünü gördüm ultrason davan da ki ultrason bebeğin yüzünü göstermiyordu ve görülebildiğini bilmiyordum çok ağladım zaten. Doktor nasıl bi doğum istiyorsun dedi normal istiyorum dedim işte acı eşiğin nasıl flan diye sordu yarın tekrar gidip çatı muaynesi olacağım doğumun nasıl olacağına karar vereceğiz. Van da 3300 kg dı bebek antalya da 2800 çıktı sanırım ultrason farkı
Doğrudur, bundan sonra daha da siklasabilirBenim öyle suanda biliyomusun uytu tutmadi resmen
Doktor bana bıraktirdi 36.haftada, rahimin toparlanması zor olur dedi galiba ve doğumu uzatır. Progestan ve magnezyum rahimi gevşetmek için. Vitaminide bıraktirdi karaciğer enzimlerim biraz yükselmiş. Sadece kan ilacı ve tiroit ilacını kullaniyorumHerkes magnezyum kslsıyum vitamın ılacını bıraktı mı,benım dr devam et dedikasılmaya olumsuz etkısı mı var demiştiniz
Bende de durum aynı uyuyamamak .sabahlari da halsizlik ve bulantıKızlar saat 3 e kadar uyumadim sonra uyuyum dedim ard arda ya kabus görüyorum ya uykudan urpererek uyaniyorum sabahlarida mide bulantim oluyor çok halsiz oluyorum bu haftlarda mide bulantilariniz başladı mi tekrar uykusuzluk gözümden akiyor ama uyuyamiyorum
Benim dahilye Dr açlık max 100 tokluk da 140 dedi açlık 100 güzel benim bu sabah akşam insuline rağmen 135 çıktı tokluk yüksekse o zaman yediklerine daha da dikkat etmelisin ekmek asla şeker hamur işi falan bı ince dilim tam buğday ekmeği ve salatayla doyuruyom genelde bende . Tokluk 170 falan çıkıyor bı kaç güne düzelir inşallah . İnsülin üstelik hiç korkulacak bişey değil . Akşam saat 10 da bı kolumdan oksapar bı kolumdan insülin yaptım iğneyi hissetmedim bile o kadar ince diğerinin yanında hiç acitmiyor . Ve zararı da yokmuş düşmezse o tehlikeli asılBenim esimde ozele gitme taraftari degldi aslinda ama bu durumlardan dolayi ozele gidelim istedik aslinda gittiğim devletteki doktorum cok ilgiliydi hatta kiziyordu bana sekerini düzelt diyeOzele gittim ben sorumluluk almam sekerine baktir deyip geçti .. Benimde 100 cikiyor aclik normalde aclik sekerini 90 nin altinda istiyor doktorlar tokluk ta 140 in altinda istiuorlar ama benim de tokluk yuksek çıkıyor ben her aksam yatmadan yogurda limon sıkıp yiyorum sekerimi dengelesin ve kalsiym olsun diye zaten kendimde hissediuorum sekerim yükselince hemen. Bana da hic suyun fazla bebek önde falan birşeyler demedi hic doktorum kilosu haftasina göre uyumlu diyor hep insallah doğumdan sonra da saglikli olur bebislerimiz
Doğum yapan herkesi tebrik ederim allah analı babalı büyütsünbenim 04 Haziran sezeryan covid testi istendi sizden de istendi mi doğum öncesi bakılıyormuş bide ziyaretçi oldu mu sizlere
Çok teşekkür ediyorum canımGözün aydın canım, geçmiş olsun ❤
Bende haftaya yapilcak kendimi kasmam inşallahBnde bugün oldum herşey beyinde bitiyormuş gerçekten dedim biraz sıkıntılıyım yavaş yapın diye sağolsun öyle davrandı
Hayirli olsun canim bende epidural normal dogum istiyorum doktorumda epidural yapariz ama bazi anneler ıkınamiyor sanci hissetmedijleri icin niye ıkınıyoruz falan olmuş sende boyle bisey oldumu acabaEpidural normal canım. Çok teşekkür ederim hiçbirini gözünüzde büyütmeyin benim kolay oldu çok şükür ama en zor olanın bile büyük sıkıntısı en çok 1 hafta. SONra geçip gidecek nasılsa. İnşallah sizlerinki benimkinden daha da kolay olsun
Riskli bir durumunuz varsa en iyisi doktora gitmek, doğum durdurucu serum veriliyorTecrübeli anneler yardımcı olursanız cok sevınırım. Dün 10 dakika da bir kasılmam vardı. Sabahtan beri 6-7 dakika da bir gelıyor. 32. Haftada da böyle oldu sancım 70-100 cıkmıstı cıger gelıstırıcı yapıldı ama sonra gecmıstı kasılmalar. Sımdı de dunden beri devam ediyor yıne gecer mi yoksa doğum sancısı mı?
Benim de haftaya olacak sezaryan. Kan aldilar ameliyat icin..normalde anestezi uzmaniyla konusuyordun ama onu artik yapmiyorlarmis. Ameliyat sabahi konusucaz sanirim. Bizim hastane sadece belirti varsa test yapiyormus. Haziran ayi boyunca da ziyaretçi yasak. Doguma kimsenin girmesi yasak..odada tek bir refakatciye izin var.
Heee bide 2 cm açılman var dedi zAten anlamadımKızlar şimdi çıktım doktordan alttan muayene etti baya bi tetikledi 2 güne doğurabilirsin dedi 3700 artık doğsun dedi eğer pazartesiye kadar sancın falan olmazsa gel yatışını yapalım suniyle devam ederiz dedi.
Baya yakınlaşmış, inşallah hayırlısıyla gelirKızlar şimdi çıktım doktordan alttan muayene etti baya bi tetikledi 2 güne doğurabilirsin dedi 3700 artık doğsun dedi eğer pazartesiye kadar sancın falan olmazsa gel yatışını yapalım suniyle devam ederiz dedi.
Kendini sıkma yeter canimBende haftaya yapilcak kendimi kasmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?