2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar herkese merhaba kaç gündür giremedim merak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Cumartesi günü genel anesteziyle bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. Spinal ignesi ile tam uyuşukluk sağlanamadı o yüzden genel anesteziye dönüldü. 2400gr ve 2500gr doğdu miniklerim çok şükür küveze girmediler. Şimdi evdeyiz süt+mama ile devam ediyoruz. Sütüm baya geldi çok şükür ama iki bebeğe tam doyum olmuyor. İnşallah zamanla o da olur ağrılarım malesef hala var ikinci ve ikiz olunca sezeryan daha ağır oluyormuş inşallah zamanla azalır ve bebeklerimle tam anlamıyla ilgilenebilirim

Kac zamandir merak ettik canim. Gozun aydin cok sukur yanindalar. InsaAllah iyilesirsin bir an once.Saglikla buyut bebislerini

Hayirli olsun canim bende epidural normal dogum istiyorum doktorumda epidural yapariz ama bazi anneler ıkınamiyor sanci hissetmedijleri icin niye ıkınıyoruz falan olmuş sende boyle bisey oldumu acaba
Hayır canım asla olmadı. 1,5 ıkınmada çıkto bebek. İlk ıkınmayı yaptım ikinci ıkınmada dur devamını biz çekicez dedi ve çekip çıkardılar bebişi. Bacakların yüzde yüz uyuşmuyor zaten. Sonra hemen gögüsüne veriyorlar seviyorsun emziriyorsun o sırada bakımın yapılıyor, epidurali de kesiyorlar yarım saate yürüyerek eve bile gidersin bıraksalar. Hiç korkma. Al epidurali sancısız doğum yaptım doktor ıkınmayı başlatana kadar uyudum doğumda öyle söyleyeyim :)

Bende ona sasirdim hemsire de sordu hissetmiyormusun diye biraz aci esigim yuksek benim zaten takip edicez dedi doktor bakalim artcak mi azalacak mi
Sizlerin ilk dogumlarinda var miydi boyle kacta hissetmem lazim cok anlamadim
Benim de böyleydi ama hiç hissetmedim doktor düzenli sancın var senin dedi 3 gün geçti işte tık yok henüz

Maşallah canım darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Maşallah canım benim sancılarda şimdi 20 ile 30 arası cikiyo benim kız biraz ufak diye nereye kadar duruldurabilirsek o kadar iyi diyo darısı başıma inşallah canım hastaneden Ciktinmi canım
HAyır canım çıkmadım hastaneden normalde doğum yaptığın günün dışında iki gece 3 gün kalıyorsun herşey yolunda giderse. Bizde 1-2 haziran kaldıl bu öğlen çıkacaktık ama bebişte çok minik bir sarılık var bir gece daha kalın izleyeyelim dediler tabi bizden de onay alarak tavsiye ettiler kalmamızı bize de iyi oldu hastaneler çok rahat emzirmeyi göbek bağı bakımını banypsunu herşeyini öğrenerek yaptık şimdi de süt sağma makinesini öğretiyorlar hastanede kalmaktan çekinme çok rahat ettiriyorlar burda canım.

Ay canım ya çok merak ettim sizi çok şükür ya çok sevindim kuvöz e girmedikleri için mama meme Allahın emri istersen oluk oluk sütler aksın iki bebişe zor yetirmek gözünüz aydın olsun canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Şırınga ya da çay kasigiyla mama takviyesi yap canım ihmal etme sakin

Ay canım sen böyle anlatınca heyecanlandım vallahi hastaneler gerçekten evlerden falan daha tedbirli vallahi inşallah Bnde senin gibi böyle anlatırım canım Bide eşin yanına gelebiliyormuydu eşimin en çok merak ettiği konu yani izin varmıydı canım Bide belli bir açıklıktan sonra epidurali yapıyorlar demi yoruyorum belki kusura bakma canım

Bir an önce sağlıkla evinize gelmeniz dileği ile canım sarılıkta geçer inşallah

Yok canım ne kusuru yabancı ülkede kolay değil hiçbirşey bilmeden doğuma gitmek üstelik sen yeni geldin dil de bilmiyorsun anlıyorım seni.
2 cm açılma ve düzenli kasılma gördüğü an bizim için yeterli doğum başlıyor diyip epidurali teklif ediyorlar. Kasılmanın yüksek olması değil önemli olan düzeni. Ben hemen kabul ettim hiç sancı çekmek istemedim boşuna. Sonra öyle tatlı uyuştum ki doğum odası da biraz serin ıkınmaya kadar uyudum, annemlerle görüntülü konuştum vs. :)
Eş konusuna gelince her hastane farklı ama bizim hastanede doğumun olduüu gün her anında yanında oluyor hatta bebeğin kordpnunu faşan bile kesmeyi babaya teklif ediyorlar. Doğuö bitince seni odaya alacaklar. Eşimin sadece 4 saat ziyaret izni oldu. Tabi bazen daha erken geldiği veya geç döndüğü oldu

Diğer anneyi de tebrik ederim Darısı senin ikizlerin başına insallah

Hayırlı olsun Anneliginiz Sağlıkla büyüsün inşallah Bebeğiniz de .. Eşimi düşündüm doktor kordonu uzatmisken kesin bayilirdi.. Sizin eşiniz kesebilmis mi kordonu

Ikınma kararını onlar veriyorlar demi canım muayene ederek bana diyorlar o anı yaşamalısın bilmem ne falan epidurali isteme falan ben isticem vallahi ne güzel anlattın canım allah razı olsun senden anlatınca sanki daha kolay geçecek gibi su serptin yüreğime dilerim rabbim gönlüne göre verir kızinada sağlıklı uzun ömür verir inşallah benim gittiğim hastane kabul edecekmi eşimi bilmiyorum hiç sormadım canım normalde gittiğimizde bile dışarda bekletiyorlar gittiğim hastanede türk ebe var doğumuma girmeisni rica ettim inşallah dedi vallahi bakalım canım

Hayırlı olsun Anneliginiz Sağlıkla büyüsün inşallah Bebeğiniz de .. Eşimi düşündüm doktor kordonu uzatmisken kesin bayilirdi.. Sizin eşiniz kesebilmis mi kordonu
Canım teşekkür ederim kesti tabi. Öncesinde sorsan doğuma bile giremem diyprdu. Ama o an gelince an doğurt deseler doğurturdu bile. Şimdi yapamam, nasıl olur, ayıp mı olur dediğiniz şeyler ya da eşim yapmaz dediğiniz şeyler o an hiç gözünüze bile gelmiyor inanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…