2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen canım tam açıklık 10 cm olunca üstüne 2-3 saat bekliyorlar bebek kendi yolunu bulsun diye aşağı inerken. Tamamen indiğinde ıkındırıorlar hemen çıkıyor zaten. Onlar sana zamanı gelince söyleyecek. Nasıl ıkınman gerektiğini de söyleyecek. Ebeler sancı gelince nefes al diyor tut diyor ve sonra hadi hadi hadi diyerek motive ediyorlar komik bir an :) onları dinlediğin sürece pat diye doğar bebiş merak etme. Gerekmedikçe önden kesi atmıyorlar. Kendi yırtılman olursa da hemen epiduralliyken dikerler hissetmezsin

Bizde bugün çatı muayenesi olduk. Korktuğum gibi değildi. Çok da acımadı. Kasılmamak önemli. Çatın normal doğuma uygun dedi.
38+2 yumuşama ve açılman yok.
Erken doğum riski olduğu zamanlarda kullandığın doğum geciktirici ilaçlardan dolayı bebek geç gelebilir 41 e kadar durabilir dedi.
Bol bol yürüyüş merdiven in çık ve ilişki öneriyorum dedi

Bende ona sasirdim hemsire de sordu hissetmiyormusun diye biraz aci esigim yuksek benim zaten takip edicez dedi doktor bakalim artcak mi azalacak mi
Sizlerin ilk dogumlarinda var miydi boyle kacta hissetmem lazim cok anlamadim
Hiç hatırlamıyorum ki sancim kaçtı ama şimdi 50 60 i hissetmiyorum nst de çıkan, herkesin hissettiği farklı oluyor büyük ihtimal

Çok şükür iyi olmaniza sevindim. Çok meraklanmistik gerçekten, Allah analı babalı büyütsün darısı hepimizin başına

Son düzenleme:
Ne gibi ilaçlar kullanmıstın canım ?

Gozun aydin canim..cok sevindim. Merak ediyorduk kac gundur. Kilolari da ikizlere gore cok iyi. Maşallah

Böyle böyle büyüyecek canım ağlaya aglaya problem yoksa güzel mis gibi kokuyordur şimdi bende istiyorum gelsin minigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…