Aynen canım tam açıklık 10 cm olunca üstüne 2-3 saat bekliyorlar bebek kendi yolunu bulsun diye aşağı inerken. Tamamen indiğinde ıkındırıorlar hemen çıkıyor zaten. Onlar sana zamanı gelince söyleyecek. Nasıl ıkınman gerektiğini de söyleyecek. Ebeler sancı gelince nefes al diyor tut diyor ve sonra hadi hadi hadi diyerek motive ediyorlar komik bir an :) onları dinlediğin sürece pat diye doğar bebiş merak etme. Gerekmedikçe önden kesi atmıyorlar. Kendi yırtılman olursa da hemen epiduralliyken dikerler hissetmezsinIkınma kararını onlar veriyorlar demi canım muayene ederek bana diyorlar o anı yaşamalısın bilmem ne falan epidurali isteme falan ben isticem vallahi ne güzel anlattın canım allah razı olsun senden anlatınca sanki daha kolay geçecek gibi su serptin yüreğime dilerim rabbim gönlüne göre verir kızinada sağlıklı uzun ömür verir inşallah benim gittiğim hastane kabul edecekmi eşimi bilmiyorum hiç sormadım canım normalde gittiğimizde bile dışarda bekletiyorlar gittiğim hastanede türk ebe var doğumuma girmeisni rica ettim inşallah dedi vallahi bakalım canım
Hiç hatırlamıyorum ki sancim kaçtı ama şimdi 50 60 i hissetmiyorum nst de çıkan, herkesin hissettiği farklı oluyor büyük ihtimalBende ona sasirdim hemsire de sordu hissetmiyormusun diye biraz aci esigim yuksek benim zaten takip edicez dedi doktor bakalim artcak mi azalacak mi
Sizlerin ilk dogumlarinda var miydi boyle kacta hissetmem lazim cok anlamadim
Rica ederimOy masallah içim ferahladı teşekkür ederim
Kızlar herkese merhaba kaç gündür giremedim merak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Cumartesi günü genel anesteziyle bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. Spinal ignesi ile tam uyuşukluk sağlanamadı o yüzden genel anesteziye dönüldü. 2400gr ve 2500gr doğdu miniklerim çok şükür küveze girmediler. Şimdi evdeyiz süt+mama ile devam ediyoruz. Sütüm baya geldi çok şükür ama iki bebeğe tam doyum olmuyor. İnşallah zamanla o da olurağrılarım malesef hala var ikinci ve ikiz olunca sezeryan daha ağır oluyormuş inşallah zamanla azalır ve bebeklerimle tam anlamıyla ilgilenebilirim
Ne gibi ilaçlar kullanmıstın canım ?Bizde bugün çatı muayenesi olduk. Korktuğum gibi değildi. Çok da acımadı. Kasılmamak önemli. Çatın normal doğuma uygun dedi.
38+2 yumuşama ve açılman yok.
Erken doğum riski olduğu zamanlarda kullandığın doğum geciktirici ilaçlardan dolayı bebek geç gelebilir 41 e kadar durabilir dedi.
Bol bol yürüyüş merdiven in çık ve ilişki öneriyorum dedi
Kızlar herkese merhaba kaç gündür giremedim merak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Cumartesi günü genel anesteziyle bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. Spinal ignesi ile tam uyuşukluk sağlanamadı o yüzden genel anesteziye dönüldü. 2400gr ve 2500gr doğdu miniklerim çok şükür küveze girmediler. Şimdi evdeyiz süt+mama ile devam ediyoruz. Sütüm baya geldi çok şükür ama iki bebeğe tam doyum olmuyor. İnşallah zamanla o da olurağrılarım malesef hala var ikinci ve ikiz olunca sezeryan daha ağır oluyormuş inşallah zamanla azalır ve bebeklerimle tam anlamıyla ilgilenebilirim
ProgestanNe gibi ilaçlar kullanmıstın canım ?
Allah analı babalı büyütsün. Kaç kilo bebiş. Benimde çok iri olursa sezaryen yaparım dediKızlar ben doğum yaptım.Sancım da hafif vardı nişan gibi bişey geldi doktor da dedi zaten iri kanala inmemiş başı da iri sezeryan oldum darısı sizlere inşAllah.
Böyle böyle büyüyecek canım ağlaya aglaya problem yoksa güzeliyi akşamlar kizlar biz bugün topuk kanı işitme testi sarılık testi falan yaptırdık.cok yordu beni kan almaSureci zordu aglamalarna dayanmak ck zor...bana gelince brz DHA iyyim hamdolsun gece uykularm HC yok benm fndk günduz uyyuo gece otryo allah hepmzn yardımcısı olsun
Teşekkür ederim canım 3760 doğdu 38+4 te.Allah analı babalı büyütsün. Kaç kilo bebiş. Benimde çok iri olursa sezaryen yaparım dedi
Ne ara doğurdun kız .. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunKızlar ben doğum yaptım.Sancım da hafif vardı nişan gibi bişey geldi doktor da dedi zaten iri kanala inmemiş başı da iri sezeryan oldum darısı sizlere inşAllah.
Kilosu ne kadar canım . Benimki de iri olur mu diye düşünmüyor değilim. 35+5 de 3300 duKızlar ben doğum yaptım.Sancım da hafif vardı nişan gibi bişey geldi doktor da dedi zaten iri kanala inmemiş başı da iri sezeryan oldum darısı sizlere inşAllah.
Bende anlamadım bi anda oldu herşeyNe ara doğurdun kız .. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun
Seninde olabilir canım hastanede iri diyorlar bana küçük geliyoKilosu ne kadar canım . Benimki de iri olur mu diye düşünmüyor değilim. 35+5 de 3300 du
4 kilo üstü iri oluyor galiba ama.maşallah minige bu aralar doğumlar hizlandiSeninde olabilir canım hastanede iri diyorlar bana küçük geliyo3760 gr 51 cm
Gözün Aydın canım , muayne falan olmuşmuydun alttan kan mı geldiKızlar ben doğum yaptım.Sancım da hafif vardı nişan gibi bişey geldi doktor da dedi zaten iri kanala inmemiş başı da iri sezeryan oldum darısı sizlere inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?