- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Pazartesi gidip gun alamyi dusunuyorum. Doktorum normal yanlisi ama ben saglikla sezaryen istiyorumSağol canım darısı size evet normalden korkuyodum zaten sende sezeryan olcaksın demi
Amin çok saol :) mama getirmismiydin yanında, nasıl verdiniz mamayı hortumla mi yoksa biberonlami?Teşekkür ederim canım darısı sana evet spinal oldu.idare ediyorum ağrım var biraz bebiş iyi çok şükür sütüm geldi ilk sarı olan ama mama da verelim dedi hemşire
Canim bende Antalyaliydim ama evlenince izmire geldim Antalyada hangi hastahaneye gidiyorsun
Anladım neyse sonuç önemli bebişine sağsalim kavuştun, çok sağol sıra bizdeDoktorlar iri dedi işte kafa çapı 41 görünüyordu birde Allah kolaylık versin sanada canım inşAllah zorlanmadan kolaylıkla doğar.
Gozun aydin canım yine kendimm dogurmu gibi sevindimm nasilsin agrilarin ne durumda bebiş iyimiKızlar ben doğum yaptım.Sancım da hafif vardı nişan gibi bişey geldi doktor da dedi zaten iri kanala inmemiş başı da iri sezeryan oldum darısı sizlere inşAllah.
Taburcu oldunuz demi simdi hastahanede degilsinizikisinide dene, tarafını seçvalla seçemedim ya ikisininde sonunda kutlu bi doğum var. Doğum anında tüm ağrılar bitiyo. O güzel
Ben o anda hemen birseyler yiyorim yoksa hayatta uyuyamiyorum cok kötü gercektenMide yanması tam bir felaket resmen bende o yandığı an varya omuzlarimi ve kollarımı hissetmiyorum resmen anında ateşim çikiyo
Ayniyiz ozamam seninle benimde sen gibi cikiyor. Vururken damara.falan denk gelirse diye korkuyorum bende salata ile doyuruyorum karnimi . Bana 2 derece vermisti doktorum sabah ogle aksam tatli hic yemiyorum ama arada nasil canim.tatli çekiyor bi bilsrnBenim dahilye Dr açlık max 100 tokluk da 140 dedi açlık 100 güzel benim bu sabah akşam insuline rağmen 135 çıktı tokluk yüksekse o zaman yediklerine daha da dikkat etmelisin ekmek asla şeker hamur işi falan bı ince dilim tam buğday ekmeği ve salatayla doyuruyom genelde bende . Tokluk 170 falan çıkıyor bı kaç güne düzelir inşallah . İnsülin üstelik hiç korkulacak bişey değil . Akşam saat 10 da bı kolumdan oksapar bı kolumdan insülin yaptım iğneyi hissetmedim bile o kadar ince diğerinin yanında hiç acitmiyor . Ve zararı da yokmuş düşmezse o tehlikeli asıl
Valla ben de cok.yoruluyorum artik dinlenmemiz gerekiyor aslinda bu kadar temizlik düşünmek hic iyi degilBende öyleym evn düzemi şekli yerli yernde olmaynca geliyolar banaeşim diyo bi otr sonra yoruldm diyosun ee diyorm bundan sonra hep koştrmalı geçicek ..ama artk son haftalar ciddn yormaya başladı
Benim arkadasim orda dogum yapti kuzenlerim hep Ali Fuat a gidiyolar memnun kalırsınız cok mukemmel bi doktor cok begeniyorlar kuzenlerm.arkadaslarim.. fiyatini ne kadar anlastiniz bizim.kiz normal dogum ikibucuk diye konsmuslarvitale hastanesi alifuat şengör
Gözün aydin canim Hayirli olsun Rabbim anali babali büyütsün insallah çabucak agrilarinda gecer inslalah darisi kalanlarin basina insallahTeşekkür ederim canım darısı sana evet spinal oldu.idare ediyorum ağrım var biraz bebiş iyi çok şükür sütüm geldi ilk sarı olan ama mama da verelim dedi hemşire
Canim epiduralmi oldun sen benide epiduralden korkuttular ikinamazsin hissedemeyince falan diyolar nasil sancilarin uzun sürdümu kimi doktorlar 7 8 olunca acilma kesi atiyolar cok merak ediyorum siz be guzel kurtuldunuzAynen canım tam açıklık 10 cm olunca üstüne 2-3 saat bekliyorlar bebek kendi yolunu bulsun diye aşağı inerken. Tamamen indiğinde ıkındırıorlar hemen çıkıyor zaten. Onlar sana zamanı gelince söyleyecek. Nasıl ıkınman gerektiğini de söyleyecek. Ebeler sancı gelince nefes al diyor tut diyor ve sonra hadi hadi hadi diyerek motive ediyorlar komik bir an :) onları dinlediğin sürece pat diye doğar bebiş merak etme. Gerekmedikçe önden kesi atmıyorlar. Kendi yırtılman olursa da hemen epiduralliyken dikerler hissetmezsin
Canim hayirli olsun cok sevindim valla sanki ben doğurdum ve böyle doğumlar olunca da heyecanlaniyormKızlar ben doğum yaptım.Sancım da hafif vardı nişan gibi bişey geldi doktor da dedi zaten iri kanala inmemiş başı da iri sezeryan oldum darısı sizlere inşAllah.
Canım senin nasıl bi kandı normal sıvımı yoksa jöle gibimi nasıldıBenim geldi canım hatta ben de nisan sandim değilmiş çok korkmustum
Hic duymadim valla canim ben ama kan gelmesi bende normal dye biliyorumKızlar bilen var mı muayeneden sonra kan gelmesi normal evet ama jöle gibi duydunuzmu hiç ?
Nişan peki nasıl bişey sümüksü yapıdaymış diye duydum acaba nişan mı ?Hic duymadim valla canim ben ama kan gelmesi bende normal dye biliyorum
kahverengi leke gibi duydum sadece kanamanizmi olduNişan peki nasıl bişey sümüksü yapıdaymış diye duydum acaba nişan mı ?
Muayeneden 1-2 saat sonra kanamam oldu ama az yoğun kan değil , şimdi ise jöle gibi bişe geldi rengi açık kırmzıı mı desem beyaz mı onun gibi yani kahverengiye benzetemedimkahverengi leke gibi duydum sadece kanamanizmi oldu
Allah Allah bilemedim ki nasil hissediyosun sancin varmi benim kardesimin nişanı. geldiginde sancisi vardi ama kisiden kisiye farklilik gosterebilirMuayeneden 1-2 saat sonra kanamam oldu ama az yoğun kan değil , şimdi ise jöle gibi bişe geldi rengi açık kırmzıı mı desem beyaz mı onun gibi yani kahverengiye benzetemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?