2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Teşekkür ederim canım darısı sana evet spinal oldu.idare ediyorum ağrım var biraz bebiş iyi çok şükür sütüm geldi ilk sarı olan ama mama da verelim dedi hemşire
Amin çok saol :) mama getirmismiydin yanında, nasıl verdiniz mamayı hortumla mi yoksa biberonlami?

Kızlar ben doğum yaptım.Sancım da hafif vardı nişan gibi bişey geldi doktor da dedi zaten iri kanala inmemiş başı da iri sezeryan oldum darısı sizlere inşAllah.
Gozun aydin canım yine kendimm dogurmu gibi sevindimm nasilsin agrilarin ne durumda bebiş iyimi

Son düzenleme:
Ayniyiz ozamam seninle benimde sen gibi cikiyor. Vururken damara.falan denk gelirse diye korkuyorum bende salata ile doyuruyorum karnimi . Bana 2 derece vermisti doktorum sabah ogle aksam tatli hic yemiyorum ama arada nasil canim.tatli çekiyor bi bilsrn

Bende öyleym evn düzemi şekli yerli yernde olmaynca geliyolar bana eşim diyo bi otr sonra yoruldm diyosun ee diyorm bundan sonra hep koştrmalı geçicek ..ama artk son haftalar ciddn yormaya başladı
Valla ben de cok.yoruluyorum artik dinlenmemiz gerekiyor aslinda bu kadar temizlik düşünmek hic iyi degil

vitale hastanesi alifuat şengör
Benim arkadasim orda dogum yapti kuzenlerim hep Ali Fuat a gidiyolar memnun kalırsınız cok mukemmel bi doktor cok begeniyorlar kuzenlerm.arkadaslarim.. fiyatini ne kadar anlastiniz bizim.kiz normal dogum ikibucuk diye konsmuslar

Teşekkür ederim canım darısı sana evet spinal oldu.idare ediyorum ağrım var biraz bebiş iyi çok şükür sütüm geldi ilk sarı olan ama mama da verelim dedi hemşire
Gözün aydin canim Hayirli olsun Rabbim anali babali büyütsün insallah çabucak agrilarinda gecer inslalah darisi kalanlarin basina insallah

Canim epiduralmi oldun sen benide epiduralden korkuttular ikinamazsin hissedemeyince falan diyolar nasil sancilarin uzun sürdümu kimi doktorlar 7 8 olunca acilma kesi atiyolar cok merak ediyorum siz be guzel kurtuldunuz

Kızlar ben doğum yaptım.Sancım da hafif vardı nişan gibi bişey geldi doktor da dedi zaten iri kanala inmemiş başı da iri sezeryan oldum darısı sizlere inşAllah.
Canim hayirli olsun cok sevindim valla sanki ben doğurdum ve böyle doğumlar olunca da heyecanlaniyorm Sen ve bebisin iyisinizdir insallah kilosuda masallah iyimis Rabbim kalanlarin yardımcısı. olsun

Muayeneden 1-2 saat sonra kanamam oldu ama az yoğun kan değil , şimdi ise jöle gibi bişe geldi rengi açık kırmzıı mı desem beyaz mı onun gibi yani kahverengiye benzetemedim
Allah Allah bilemedim ki nasil hissediyosun sancin varmi benim kardesimin nişanı. geldiginde sancisi vardi ama kisiden kisiye farklilik gosterebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…