2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Türkiye de şu dönemde ameliyathaneye alacaklarını sanmıyorum.. Size.ne kadar güzel ve özel bir anı bırakılmış Allah bağışlasın evladinizi, sağlıkla buyutun inşallah

Progestan
magnezyum ilacı

Progestan düşük önleyici olduğunu biliyordum , Magnezyum da öyle miymis yaa bana doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi... Benim de erken doğum riskim vardı Kesin erken doğum yaparsın diye. Bir prof ta hatta.. Kendi doktorum sakinlestirmisti.. Şimdi geç doğma imkanı var demek

Geçmiş olsun cnm gözün aydın olsun

Evet doktorda bilerek tetikledi zaten gelsin diye, nişan geldi diye hemen doktora gitmemeliyim o zaman sancımı beklemeliyim.

Bende sizi merak ettim Burada yorumlara baktım göremedim Mesaj atmak istedim atamadım nasılsınız Hersey yolunda mı..
Sağol canımm inşallah düzene giricez. Bebiş meme savaşlarında. Asılması lazım. Bunun içinde elimden gelen herşeyi yapıyorum. Sancım başladığından beri toplasan 2 saat uyku uyumadım. Geçicek inşallahhh

Aaa tebrik ederim Doğum gerçekleşmiş Allah analı,Babalı sağlıklı huzurlu büyütmek nasip etsin inşallah sütünde bol olsun.. Normal doğum oldu değil mi .. Ben yorumları kacirmisim

Ya ne kadar güzel anlattin resmen icimi rahatlattin bende korkuyorum çok inslalah senin gibi kolay gecer dogumumuz Doktorum epidurali sen istersen yapariz dedi yani kendisi yapma taraftari degil yani Kac kilo dogdu bebis siz toplam kac kilo aldiniz doguma kadar merak ettim benim de kilom oldu biraz dikkat ettim ama yine de aldim biraz zorlanirmiyim acaba diye dusunuyorum Sancilariniz adet sancilari gibi mi geldi ilk baslarda

Kaç kilo aldın,benım de 20 olcak sankı doguma kadar

Benim de aynı iyiki erken ciimamis diyorum tatlıya zatn hiç dayanamm mecbur doğuma kadar sabredicem akşamlar i 10 ml vuruyorum insulin

Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütsün Ilk sancilariniz nasil geldi acaba merak ediyorum kac saat sanci çektiniz

Doğum yapan arkadaşlarımın tümünü canı gönülden tebrik ediyorum Allah sağlıkla doğum nasip etsin inşallah.. Sağlıkla,sevgiyle,huzurla büyütmek nasip olsun..
Normal doğum yapan arkadaşlara bı sorum olacaktı..Malumunuz korona dönemi evden cikamadik, Evden çalıştığım içinde ev içinde cok aktif hareket edemedim.. Önümüzdeki haftalarda ise çatı ağrısının fazlalasmasi sebebiyle yürüyüş yapmak eziyet gibi olduğundan yürüyüş yapamıyorum fazlaca.. Çok yürüyüş yapamamak Normal doğuma engel mi ? Mutlaka çok yürüyüş yaptınız mı? çok yürüyüş yapmadan da normal doğum yapan varmı aranızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…