- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Canım teşekkür ederim kesti tabi. Öncesinde sorsan doğuma bile giremem diyprdu. Ama o an gelince an doğurt deseler doğurturdu bile. Şimdi yapamam, nasıl olur, ayıp mı olur dediğiniz şeyler ya da eşim yapmaz dediğiniz şeyler o an hiç gözünüze bile gelmiyor inanın :)
Progestan
magnezyum ilacı
Geçmiş olsun cnm gözün aydın olsunKızlar herkese merhaba kaç gündür giremedim merak eden soran herkese çok teşekkür ederim. Cumartesi günü genel anesteziyle bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. Spinal ignesi ile tam uyuşukluk sağlanamadı o yüzden genel anesteziye dönüldü. 2400gr ve 2500gr doğdu miniklerim çok şükür küveze girmediler. Şimdi evdeyiz süt+mama ile devam ediyoruz. Sütüm baya geldi çok şükür ama iki bebeğe tam doyum olmuyor. İnşallah zamanla o da olurağrılarım malesef hala var ikinci ve ikiz olunca sezeryan daha ağır oluyormuş inşallah zamanla azalır ve bebeklerimle tam anlamıyla ilgilenebilirim
Maşallah cnm gözün aydınKızlar ben doğum yaptım.Sancım da hafif vardı nişan gibi bişey geldi doktor da dedi zaten iri kanala inmemiş başı da iri sezeryan oldum darısı sizlere inşAllah.
Sümüksü olunca nişan oluyomuş doktorun ne dedi ?Adet kanı gibi sümüksü lavobaya çıktıkça geldi 2 3 kez filan
Evet doktorda bilerek tetikledi zaten gelsin diye, nişan geldi diye hemen doktora gitmemeliyim o zaman sancımı beklemeliyim.Tarifin nişana benzıyo,int de nişan dogum dşe ysz resımleri tıkla,orneklerı cıkıyo, nişandan 3_4 gun sonra su gelıo ve dogum dıyolar kişiden kişiye degıssede, catımuayanesı bazen dogumu tetıkleyebılıomuz,tetıkte ol bence
Canım ben taa 3 hafta önce yaşadım vajinal muayene olmuştum sancim vardı acil de baktılar 3 kez vajinal muayene ettiler o gün nisan olsa dogardi simdiyeSümüksü olunca nişan oluyomuş doktorun ne dedi ?
Amiiinnn Allah sizleride bir avazda kurtarsın iniallah.Gözn aydn canm yaa darısı bize inşallah
Sağol canımmBende sizi merak ettim Burada yorumlara baktım göremedim Mesaj atmak istedim atamadımnasılsınız Hersey yolunda mı..
Öyle yapıyorum canım. Önce meme sonra mama. O da alıştı gibi iniallah başarıcŞırınga ya da çay kasigiyla mama takviyesi yap canım ihmal etme sakin
Bence yınede bi haber ver dr una,bazısında su gelmeyebılıos cunku,sancıyı bulmıyorum daEvet doktorda bilerek tetikledi zaten gelsin diye, nişan geldi diye hemen doktora gitmemeliyim o zaman sancımı beklemeliyim.
Kiz kardesimden biliyorum bende sezeryanda yanindaydim kardesimin zor oluyordu ilk iki gün ama 3.güne biraz daha toparlaniuosun daha da iyi olcaksin insallahZor ya daha taze ya yarın taburcu olcaz inşAllah bi aksilik olmazsa
Canim nasil son durum merak ettimEvet doktorda bilerek tetikledi zaten gelsin diye, nişan geldi diye hemen doktora gitmemeliyim o zaman sancımı beklemeliyim.
Sağol canımminşallah düzene giricez. Bebiş meme savaşlarında. Asılması lazım. Bunun içinde elimden gelen herşeyi yapıyorum. Sancım başladığından beri toplasan 2 saat uyku uyumadım. Geçicek inşallahhh
Ya ne kadar güzel anlattin resmen icimi rahatlattin bende korkuyorum çok inslalah senin gibi kolay gecer dogumumuz Doktorum epidurali sen istersen yapariz dedi yani kendisi yapma taraftari degil yaniCanım evet epidural normal doğum yaptım ben. Evet türkiye de normal doğumda nedense epiduralden biraz çekiniyor insanlar. Benim yaşadığım yerde yüz kadından 99 u normal doğumu epiduralle yapıyor. Ikınma olayı kişiye göre değişiyordur belki ama ben hiç ıkınamadı diye sezaryene alınanı vs duymadım herkes bir şekilde çıkarıyor çocuğu kimi 1 ıkınmada kimi 20 ıkınmada. Seb kimseyi dinleme gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap.
BEnim aktif doğumum 10 saat sürdü canım zaten ilk çocuk olduğu için tahmin edilen süre 8-12 saatti. 1 saat regl sancısının bel ağrısıyla karışımı kadar sancım oldu sonra epidurali taktılar. Epiduralin rahatlatmasıyla 6-7 saat uyudum uyandım ıkındım çocul kucağımdaydı sancı falan çektim diyemem açıkçası :) bana kesi atılmadı ama o doktordan doktora değişiyor herhalde.
Kaç kilo aldın,benım de 20 olcak sankı doguma kadarYa ne kadar güzel anlattin resmen icimi rahatlattin bende korkuyorum çok inslalah senin gibi kolay gecer dogumumuz Doktorum epidurali sen istersen yapariz dedi yani kendisi yapma taraftari degil yaniKac kilo dogdu bebis siz toplam kac kilo aldiniz doguma kadar merak ettim benim de kilom oldu biraz dikkat ettim ama yine de aldim biraz zorlanirmiyim acaba diye dusunuyorum Sancilariniz adet sancilari gibi mi geldi ilk baslarda
İnşAllah canım evet ilk günler zormuş ama yürümem lazım geçicek inşAllahKiz kardesimden biliyorum bende sezeryanda yanindaydim kardesimin zor oluyordu ilk iki gün ama 3.güne biraz daha toparlaniuosun daha da iyi olcaksin insallah
Benim de aynı iyiki erken ciimamis diyorum tatlıya zatn hiç dayanamm mecbur doğuma kadar sabredicem akşamlar i 10 ml vuruyorum insulinAyniyiz ozamam seninle benimde sen gibi cikiyor. Vururken damara.falan denk gelirse diye korkuyorum bende salata ile doyuruyorum karnimi . Bana 2 derece vermisti doktorum sabah ogle aksam tatli hic yemiyorum ama arada nasil canim.tatli çekiyor bi bilsrn
Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütsünBu arada msj ları okudum. Yeni doğum yapmış annelerimizi tebrik ediyorum. doğum yapacaklara da sağlıcakla ve tez zamanda yavrularına kavuşmalarını temenni ediyorum. Sezaryenle ilgili cok soru sorulmuş arkadaşlara bende sezaryen oldum ve benim bebegim 4240 gr boyu 54 cm doğdu. Ben de hep şunu dedim ultrason da yanılma payı var ve normal olsun diyordum sezeryandan korktuğum için Dr saygı duydu tamam dedi kararı bana bıraktı . Son kontrolümde ağrım coktu ama sıfır açılma vardı bebeğimin kalp atışı çok düştü acil sezeryana aldılar beni. Spinal oldum kronik hastalığım olduğu için ve şunu diyeyim ben sezeryandan cok memnun kaldım bi kaç saat içinde yürüdüm. Bebeğimle ilgilenebiliyorum. Önemli olan doğum şekli degil Dr un tecrübesiymiş onu anladım. İnşallah herkes ağrısız sızısız bir şekilde yavrusuna kavuşur o güzel anları mutlu mesut hatırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?