Sancım hiç yok , bekleyeyim bari yapacak bişey yokAllah Allah bilemedim ki nasil hissediyosun sancin varmi benim kardesimin nişanı. geldiginde sancisi vardi ama kisiden kisiye farklilik gosterebilir
Muayeneden 1-2 saat sonra kanamam oldu ama az yoğun kan değil , şimdi ise jöle gibi bişe geldi rengi açık kırmzıı mı desem beyaz mı onun gibi yani kahverengiye benzetemedim
Mantıklı teşekkürlerGoogle nişan gelmesi vs yaz çıkan resimlerden kontrol et istersen benziyor mu diye
Sen hangisinde rahat ediceksen onu tercih et canım benim ameliyat çok kolaydı ama sonrası biraz zor gerçekten ama her doğum şekli zor ya candan can çıkıyor sonuçta.Pazartesi gidip gun alamyi dusunuyorum. Doktorum normal yanlisi ama ben saglikla sezaryen istiyorum
Rengi önemli değilmiş sümüksü yapıdaymış tamam kesin nişan yani 2 güne doğuruyorumGoogle nişan gelmesi vs yaz çıkan resimlerden kontrol et istersen benziyor mu diye
Getirmemiştim eczaneden aldık aptamil 30 ml yaptık yarısından çoğunu içti hemen hemenAmin çok saol :) mama getirmismiydin yanında, nasıl verdiniz mamayı hortumla mi yoksa biberonlami?
Simdi yanlis bir bilgi de vermek istemiyorum canim ya bilen biri varsa cevaplarSancım hiç yok , bekleyeyim bari yapacak bişey yok
Çok sağol canım darısı sana olsun ağrılar var yürüdüm iki kere ama yarın daha iyi olcam inşAllah bebişte iyi çok şükür çok güzel bi duygu daha kucağıma alamadım amaGozun aydin canım yine kendimm dogurmu gibi sevindimm nasilsin agrilarin ne durumda bebiş iyimi
Öyle canım önemli olan o Allah nasıl nasip ettiyse öyle oluyo inşAllahAnladım neyse sonuç önemli bebişine sağsalim kavuştun, çok sağol sıra bizde
Çok sağol canım darısı sizlereGözün aydin canim Hayirli olsun Rabbim anali babali büyütsün insallah çabucak agrilarinda gecer inslalah darisi kalanlarin basina insallah
Yürümek zor oluyor degilmi günden gune daha iyi olursun toparlarsin insallah hemencecikÇok sağol canım darısı sana olsun ağrılar var yürüdüm iki kere ama yarın daha iyi olcam inşAllah bebişte iyi çok şükür çok güzel bi duygu daha kucağıma alamadım ama
Adet kanı gibi sümüksü lavobaya çıktıkça geldi 2 3 kez filanCanım senin nasıl bi kandı normal sıvımı yoksa jöle gibimi nasıldı
Zor ya daha taze ya yarın taburcu olcaz inşAllah bi aksilik olmazsaYürümek zor oluyor degilmi günden gune daha iyi olursun toparlarsin insallah hemencecikKac gun kaliniyor hastahanede 1 gün sonra taburcu ediliyormu
Teşekkür ederim darısı başına inşallahHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Canım evet epidural normal doğum yaptım ben. Evet türkiye de normal doğumda nedense epiduralden biraz çekiniyor insanlar. Benim yaşadığım yerde yüz kadından 99 u normal doğumu epiduralle yapıyor. Ikınma olayı kişiye göre değişiyordur belki ama ben hiç ıkınamadı diye sezaryene alınanı vs duymadım herkes bir şekilde çıkarıyor çocuğu kimi 1 ıkınmada kimi 20 ıkınmada. Seb kimseyi dinleme gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap.Canim epiduralmi oldun sen benide epiduralden korkuttular ikinamazsin hissedemeyince falan diyolar nasil sancilarin uzun sürdümu kimi doktorlar 7 8 olunca acilma kesi atiyolar cok merak ediyorum siz be guzel kurtuldunuz
Tarifin nişana benzıyo,int de nişan dogum dşe ysz resımleri tıkla,orneklerı cıkıyo, nişandan 3_4 gun sonra su gelıo ve dogum dıyolar kişiden kişiye degıssede, catımuayanesı bazen dogumu tetıkleyebılıomuz,tetıkte ol benceMuayeneden 1-2 saat sonra kanamam oldu ama az yoğun kan değil , şimdi ise jöle gibi bişe geldi rengi açık kırmzıı mı desem beyaz mı onun gibi yani kahverengiye benzetemedim
Çok az kaldı seninde rabbim yardım etsn sonu güzel olsun kokuları emzirmek seyretmek dünyaya bedelBöyle böyle büyüyecek canım ağlaya aglaya problem yoksa güzelmis gibi kokuyordur şimdi bende istiyorum gelsin minigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?