2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Muayeneden 1-2 saat sonra kanamam oldu ama az yoğun kan değil , şimdi ise jöle gibi bişe geldi rengi açık kırmzıı mı desem beyaz mı onun gibi yani kahverengiye benzetemedim

Google nişan gelmesi vs yaz çıkan resimlerden kontrol et istersen benziyor mu diye

Gozun aydin canım yine kendimm dogurmu gibi sevindimm nasilsin agrilarin ne durumda bebiş iyimi
Çok sağol canım darısı sana olsun ağrılar var yürüdüm iki kere ama yarın daha iyi olcam inşAllah bebişte iyi çok şükür çok güzel bi duygu daha kucağıma alamadım ama

Çok sağol canım darısı sana olsun ağrılar var yürüdüm iki kere ama yarın daha iyi olcam inşAllah bebişte iyi çok şükür çok güzel bi duygu daha kucağıma alamadım ama
Yürümek zor oluyor degilmi günden gune daha iyi olursun toparlarsin insallah hemencecik Kac gun kaliniyor hastahanede 1 gün sonra taburcu ediliyormu

Arkadaşlar hepinize sağlıklı, hızlı, mutlu doğumlar diliyorum. Ankara şehir hastanesinde doğum yapmış olan var mı aranızda? Bina yeni, sistem yeni nasıl olacak bilginiz var mı? Bebeği biz giydiriyoruz sanırım. Eşyaları da biz mi yerleştiriyoruz refakatçi oluyor mu bu aşamada?

Canim epiduralmi oldun sen benide epiduralden korkuttular ikinamazsin hissedemeyince falan diyolar nasil sancilarin uzun sürdümu kimi doktorlar 7 8 olunca acilma kesi atiyolar cok merak ediyorum siz be guzel kurtuldunuz
Canım evet epidural normal doğum yaptım ben. Evet türkiye de normal doğumda nedense epiduralden biraz çekiniyor insanlar. Benim yaşadığım yerde yüz kadından 99 u normal doğumu epiduralle yapıyor. Ikınma olayı kişiye göre değişiyordur belki ama ben hiç ıkınamadı diye sezaryene alınanı vs duymadım herkes bir şekilde çıkarıyor çocuğu kimi 1 ıkınmada kimi 20 ıkınmada. Seb kimseyi dinleme gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap.
BEnim aktif doğumum 10 saat sürdü canım zaten ilk çocuk olduğu için tahmin edilen süre 8-12 saatti. 1 saat regl sancısının bel ağrısıyla karışımı kadar sancım oldu sonra epidurali taktılar. Epiduralin rahatlatmasıyla 6-7 saat uyudum uyandım ıkındım çocul kucağımdaydı sancı falan çektim diyemem açıkçası :) bana kesi atılmadı ama o doktordan doktora değişiyor herhalde.

Bu arada msj ları okudum. Yeni doğum yapmış annelerimizi tebrik ediyorum. doğum yapacaklara da sağlıcakla ve tez zamanda yavrularına kavuşmalarını temenni ediyorum. Sezaryenle ilgili cok soru sorulmuş arkadaşlara bende sezaryen oldum ve benim bebegim 4240 gr boyu 54 cm doğdu. Ben de hep şunu dedim ultrason da yanılma payı var ve normal olsun diyordum sezeryandan korktuğum için Dr saygı duydu tamam dedi kararı bana bıraktı . Son kontrolümde ağrım coktu ama sıfır açılma vardı bebeğimin kalp atışı çok düştü acil sezeryana aldılar beni. Spinal oldum kronik hastalığım olduğu için ve şunu diyeyim ben sezeryandan cok memnun kaldım bi kaç saat içinde yürüdüm. Bebeğimle ilgilenebiliyorum. Önemli olan doğum şekli degil Dr un tecrübesiymiş onu anladım. İnşallah herkes ağrısız sızısız bir şekilde yavrusuna kavuşur o güzel anları mutlu mesut hatırlar

Muayeneden 1-2 saat sonra kanamam oldu ama az yoğun kan değil , şimdi ise jöle gibi bişe geldi rengi açık kırmzıı mı desem beyaz mı onun gibi yani kahverengiye benzetemedim
Tarifin nişana benzıyo,int de nişan dogum dşe ysz resımleri tıkla,orneklerı cıkıyo, nişandan 3_4 gun sonra su gelıo ve dogum dıyolar kişiden kişiye degıssede, catımuayanesı bazen dogumu tetıkleyebılıomuz,tetıkte ol bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…