2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sağol canım dün olmuştum ama bugün öğlen Hafif kahverengi leke gelmişti hafif sancı da vardı.
Benim şuan 3700 doğsun artık kilolu dedi banada alttan muayne etti tetiklemek için 2-3 güne doğurabilirsin dedi eğer doğurmazsan pazartesi suni verecek ve en korktuğumdu suni, senin nasıl sezeryan oldu bi aksilik mi vardı çünkü kilosu normal doğuma uygun bence

Kızlar ben doğum yaptım.Sancım da hafif vardı nişan gibi bişey geldi doktor da dedi zaten iri kanala inmemiş başı da iri sezeryan oldum darısı sizlere inşAllah.
Gözünaydın canim, Allah analı babalı büyütsün, spinal mi oldun? Nasilsin şimdi, bebiş nasıl?

Doktorlar iri dedi işte kafa çapı 41 görünüyordu birde Allah kolaylık versin sanada canım inşAllah zorlanmadan kolaylıkla doğar.

Seninde olabilir canım hastanede iri diyorlar bana küçük geliyo 3760 gr 51 cm
Sezeryan i sen mi istemisdin canım . Ben 4 kg doğum yaptım 53 cm di ama o zaman hiç iri sezeryan yapalım dememislerdi . Şimdiki Dr ne dicek bakalım 38 haftalik olunca gidicem .15 Haziran'da

Sezeryan i sen mi istemisdin canım . Ben 4 kg doğum yaptım 53 cm di ama o zaman hiç iri sezeryan yapalım dememislerdi . Şimdiki Dr ne dicek bakalım 38 haftalik olunca gidicem .15 Haziran'da
Ben kendim de istiyordum zaten doktor da öyle deyince bi anda doğum oldu işte demekki doktordan doktora fark ediyor senin diğerleri normal olmuş ya bunu da yaparlar büyük ihtimal

Sorma bugün sinirimden oturup agladim sonra dedim neden ağlıyorum is yapamayınca sinirlerim bozuluyor temizlik hastasiyim resmen kiziyorum kendime bu kadar takma diye yat dinlen zaten yorulcan diyorum ama rahat edemiyorum
Bende öyleym evn düzemi şekli yerli yernde olmaynca geliyolar bana eşim diyo bi otr sonra yoruldm diyosun ee diyorm bundan sonra hep koştrmalı geçicek ..ama artk son haftalar ciddn yormaya başladı

Ayy gözn aydın canm Allah analı babalı büyütsün inşallahhh

Çok teşekkür ederim canım benim bu verdigin bilgilerin için başıma ne gelecek bilmiyordum sayende tecrübe oldu en azından inşallah kolay geçer canım dualarını bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…