2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kizlar çok şükür dün artık halilarimi açtım temizligimi bitirdim ve çok yoruldum . Hatta artık ne zaman istersen gelebilirsin dedim kizceme ama çok yorgun ve bitkinim dinlenmek istiyorum bugün herkese güzel ağrısız sizisiz günler diliyorum . Doğumu yaklaşanlar kolay doğumlar. Sanki sezeryan olacklar vardı bugün için rabbim yardımcilari olsun

İlk hamileliğimde işim masa başı olduğu içiin çok az yürüyüş yaptım ,yürümeyince insan çok ağırlaşıyor ve çok ödem yapmıştım ama normal doğuma engel değil ,normal doğum yaptım .bunda da çok sportif sayılmam ama günlük en azından ya apattmanın etrafında ya evin koridorunda min 2000-3000 adım atmaya çalışıyorum.çatı ağrısı bendede var maalesef ama yürüyünce azalıyor gibi.ödem yapmadım sanırım yürüdüğüm için

Ben hep evi pis zannediyorum ya durmaksızın temizlik yapmak istiyorum tabiki olmuyor .sadece yaptığım gün mutluyum ertesi gün yine silmek istiyorum yardım istemekten de nefret ediyorum

Ben hep evi pis zannediyorum ya durmaksızın temizlik yapmak istiyorum tabiki olmuyor .sadece yaptığım gün mutluyum ertesi gün yine silmek istiyorum yardım istemekten de nefret ediyorum
Yardım isteyebileceğin biri varsa ne mutlu sana valla dün sildigim camlara gece yağmur yağmış napalim bı ara yine dolandiririm inşallah benimde iki daha sıpa olunca evde zaten akşama kadar yine arkalarını toplamakla yemek yapıp bulaşık yıkamak la geçiyor günüm oncekilerde çok çok fazla şişmişti ayaklarım falan benimde ödem olmadı şükür ama çok ağrıyor ayaklarım ayakda çok durdugumdan

Evet doğru diyosun neymiş o zaman o önemsiz bişey mi
Canım senin tarif ettiğin şey bence nisan beklemeni öneririm . Gulguzeli arkadasinki daha azdi diye hatırlıyorum onunki vajinal muayene kaynakliydi senin zaten iki cm de acikligin vardı yanlış hatırlamıyorsam

Canım senin tarif ettiğin şey bence nisan beklemeni öneririm . Gulguzeli arkadasinki daha azdi diye hatırlıyorum onunki vajinal muayene kaynakliydi senin zaten iki cm de acikligin vardı yanlış hatırlamıyorsam
Dün beni vajinal muayne etti doktor benimde ondan kaynaklı olabilir mi ?

Bunu duyduğuma sevindim Ben normal doğum yapmak istiyorum Doktor da uygundur dedi Hep bı efsane varya Çok yurumen lazım diye kafamda acaba oluştu.. Kayinailem sürekli bana yürümek konusunda telkinde bulunuyor çevremde öyle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.. bendede ödem olmadı çok şükür .. sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim size inşallah ..

Senin adına cok sevindim, bebişin maşallahı varmış gerçekten boylu poslu inşallah darısı bizim başımıza

Benimde erken doğum riskim vardı progestan ve magnezyum kullanıyordum, doktor 36.haftada bırak dedi mutlaka yoksa rahimin kendisini toparlamasi zor oluyormuş doğumda

Ben ilk gebeligimde 8 ay boyunca yattım, normal doğum yaptim sonra bi zorluğu olmadi, 3 saatte doğum olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…