Sancin yok canım gayet güzel
İlk hamileliğimde işim masa başı olduğu içiin çok az yürüyüş yaptım ,yürümeyince insan çok ağırlaşıyor ve çok ödem yapmıştım ama normal doğuma engel değil ,normal doğum yaptım .bunda da çok sportif sayılmamDoğum yapan arkadaşlarımın tümünü canı gönülden tebrik ediyorum ♥ Allah sağlıkla doğum nasip etsin inşallah.. Sağlıkla,sevgiyle,huzurla büyütmek nasip olsun..
Normal doğum yapan arkadaşlara bı sorum olacaktı..Malumunuz korona dönemi evden cikamadik, Evden çalıştığım içinde ev içinde cok aktif hareket edemedim.. Önümüzdeki haftalarda ise çatı ağrısının fazlalasmasi sebebiyle yürüyüş yapmak eziyet gibi olduğundan yürüyüş yapamıyorum fazlaca.. Çok yürüyüş yapamamak Normal doğuma engel mi ? Mutlaka çok yürüyüş yaptınız mı? çok yürüyüş yapmadan da normal doğum yapan varmı aranızda..
Valla henüz sancı falan yok doktor kan gelirse normal dedi sancın veya su gelirse gel dedi diye rahatım şuan haberde vermedim bilmiyorum napsamCanim nasil son durum merak ettim
Ben hep evi pis zannediyorum ya durmaksızın temizlik yapmak istiyorum tabiki olmuyor .sadece yaptığım gün mutluyum ertesi gün yine silmek istiyorumGünaydın kizlarçok şükür dün artık halilarimi açtım temizligimi bitirdim ve çok yoruldum . Hatta artık ne zaman istersen gelebilirsin dedim kizceme ama çok yorgun ve bitkinim dinlenmek istiyorum bugün herkese güzel ağrısız sizisiz günler diliyorum . Doğumu yaklaşanlar kolay doğumlar. Sanki sezeryan olacklar vardı bugün için rabbim yardımcilari olsun
Evet doğru diyosun neymiş o zaman o önemsiz bişey miCanım ben taa 3 hafta önce yaşadım vajinal muayene olmuştum sancim vardı acil de baktılar 3 kez vajinal muayene ettiler o gün nisan olsa dogardi simdiye
Canım senin kaç haftalık şuan ?Valla henüz sancı falan yok doktor kan gelirse normal dedi sancın veya su gelirse gel dedi diye rahatım şuan haberde vermedim bilmiyorum napsam
38+6Canım senin kaç haftalık şuan ?
Yardım isteyebileceğin biri varsa ne mutlu sana valla dün sildigim camlara gece yağmur yağmış napalim bı ara yine dolandiririm inşallahBen hep evi pis zannediyorum ya durmaksızın temizlik yapmak istiyorum tabiki olmuyor .sadece yaptığım gün mutluyum ertesi gün yine silmek istiyorumyardım istemekten de nefret ediyorum
Canım senin tarif ettiğin şey bence nisan beklemeni öneririm . Gulguzeli arkadasinki daha azdi diye hatırlıyorum onunki vajinal muayene kaynakliydi senin zaten iki cm de acikligin vardı yanlış hatırlamıyorsamEvet doğru diyosun neymiş o zaman o önemsiz bişey mi
İki tür olanı varmış canım yanlış bilmiyorsam birinin içindeki birleşenler geciktirici etki yapıyormuş. Doktoruna gidince sor istersen. Benim kullandığım kasılmaları engelliyormuşBen de kullandım magnrzyum tum hamılelık boyunca hem de,etkısı okdr uzunmuki
Dün beni vajinal muayne etti doktor benimde ondan kaynaklı olabilir mi ?Canım senin tarif ettiğin şey bence nisan beklemeni öneririm . Gulguzeli arkadasinki daha azdi diye hatırlıyorum onunki vajinal muayene kaynakliydi senin zaten iki cm de acikligin vardı yanlış hatırlamıyorsam
İlk hamileliğimde işim masa başı olduğu içiin çok az yürüyüş yaptım ,yürümeyince insan çok ağırlaşıyor ve çok ödem yapmıştım ama normal doğuma engel değil ,normal doğum yaptım .bunda da çok sportif sayılmamama günlük en azından ya apattmanın etrafında ya evin koridorunda min 2000-3000 adım atmaya çalışıyorum.çatı ağrısı bendede var maalesef ama yürüyünce azalıyor gibi.ödem yapmadım sanırım yürüdüğüm için
Hadi gözünaydın, güzel haberlerini bekliyoruzRengi önemli değilmiş sümüksü yapıdaymış tamam kesin nişan yani 2 güne doğuruyorum
Ooh maşallahGetirmemiştim eczaneden aldık aptamil 30 ml yaptık yarısından çoğunu içti hemen hemen
Senin adına cok sevindim, bebişin maşallahı varmış gerçekten boylu posluBu arada msj ları okudum. Yeni doğum yapmış annelerimizi tebrik ediyorum. doğum yapacaklara da sağlıcakla ve tez zamanda yavrularına kavuşmalarını temenni ediyorum. Sezaryenle ilgili cok soru sorulmuş arkadaşlara bende sezaryen oldum ve benim bebegim 4240 gr boyu 54 cm doğdu. Ben de hep şunu dedim ultrason da yanılma payı var ve normal olsun diyordum sezeryandan korktuğum için Dr saygı duydu tamam dedi kararı bana bıraktı . Son kontrolümde ağrım coktu ama sıfır açılma vardı bebeğimin kalp atışı çok düştü acil sezeryana aldılar beni. Spinal oldum kronik hastalığım olduğu için ve şunu diyeyim ben sezeryandan cok memnun kaldım bi kaç saat içinde yürüdüm. Bebeğimle ilgilenebiliyorum. Önemli olan doğum şekli degil Dr un tecrübesiymiş onu anladım. İnşallah herkes ağrısız sızısız bir şekilde yavrusuna kavuşur o güzel anları mutlu mesut hatırlar
Benimde erken doğum riskim vardı progestan ve magnezyum kullanıyordum, doktor 36.haftada bırak dedi mutlaka yoksa rahimin kendisini toparlamasi zor oluyormuş doğumdaProgestan düşük önleyici olduğunu biliyordum , Magnezyum da öyle miymis yaa bana doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi... Benim de erken doğum riskim vardı Kesin erken doğum yaparsın diye. Bir prof ta hatta.. Kendi doktorum sakinlestirmisti.. Şimdi geç doğma imkanı var demek
Sanırım alttan muayeneden sebep oldu öyle ama senin günün yakın nisan da olabilir zaten doktorunada demissin bebek hareketlerini kontrol ettim o yüzden sorun etmedimEvet doğru diyosun neymiş o zaman o önemsiz bişey mi
Doğum yapan arkadaşlarımın tümünü canı gönülden tebrik ediyorum ♥ Allah sağlıkla doğum nasip etsin inşallah.. Sağlıkla,sevgiyle,huzurla büyütmek nasip olsun..
Normal doğum yapan arkadaşlara bı sorum olacaktı..Malumunuz korona dönemi evden cikamadik, Evden çalıştığım içinde ev içinde cok aktif hareket edemedim.. Önümüzdeki haftalarda ise çatı ağrısının fazlalasmasi sebebiyle yürüyüş yapmak eziyet gibi olduğundan yürüyüş yapamıyorum fazlaca.. Çok yürüyüş yapamamak Normal doğuma engel mi ? Mutlaka çok yürüyüş yaptınız mı? çok yürüyüş yapmadan da normal doğum yapan varmı aranızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?