2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım gerçekten ben ameliyatta hiç zorlanmadım sırtından yapılan iğne hiç acıtmıyo ama sonrası biraz zor oluyor bence gecelik al daha iyi pijama almıştım iki tane lastikleri sıkıyor.
Ikisinide koydum ama genelde sanki gecelik daha rahat diyorlar. Daha önce epidural yapmışlardı ordan az cok tecrubem var :) inşallah igne tutsunda başka biseye gerek kalmasın. Birde benim bir takım lohusa pijamasi belden ayarlamalı, digerininde lastiği çok sıkı olduğu için cikarmistim yine önce gecelik giyerim ama

Hepsini alıyorum artık o zaman hangisi uygunsa öyle yaparım:) sondayı ne zaman cikardilar

Hmm otururken uzatayım belki geçer. Bende masaj yapıyorum zeytinyağıyla ovuyorum ama hiç geçmiyor o ağrılar

Uzatmaktan ziyade altına yastık koyup sola dogru uzansan daha iyi olur. Bana doktor öyle demişti, son 1 aydır öyle yapıyorum, hem ödem içinde iyi oluyor

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Kızlar merhaba dün doktora gittim 4+5 şuan çok şükür keseyi gördük doktor kesen güzel yerleşmiş dış gebelik sorunu yok herşey yolunda dedi vitamin takviyelerimi verdi. Hamilelğin başından beri çoook hafif bi ağrım vardı ama iki gündür falan kesildi agrı bugün hiç ağrı yok. Ama az önce baktım iki üç damla kahverengi leke gelmiş. Doktoru aradım hemen iki üç damla sorun teşkil etmez dedi. Önlem amaçşı progesteron 100 mg verdi. Bir kaç gün kullan eğer artarsa haber ver ve bol bol dinlen dedi. İki saat oldu cok şükür başka hiç gelmedi leke. Başına gelen oldu mu böyle bişey. Doktor yerleşmede olabilir dedi

Hayırlı olsun. Benimde 6. yada 7.hafta da hafif lekelenme oldu. Bende progestan kullandım ve dinlendim geçti. Seninde öyle olabilir. Dikkat et olurda kanaman artarsa ağrın artarsa doktoruna haber ver. İlk zamanlar bazılarında oluyor lekelenme

Teşekkür ederiö içim rahatladı birazz sağlıkla kucagımıza alalım inşallahh

Ben iki haftadır gümüş kapakları kullanıyorum kremlemişim gibi nemli zaten lansinoh krem lanolin diye bi madde içeriyor bu da zararlıymış onun yerine sızma zeytinyağı tercih edilmeli. Silmeden bile emzirebilirsiniz diyorlar bir de. Ben cidden gümüş kapağın işe yarayacağını düşünüyorum dediğim gibi şimdiden hissi gayet güzel.

Allaha şükür baş aşağı
Özele gittim geçen pazartesi dr sezaryen olabilir deyince şok oldum
İlki de normal doğummuydu ? Valla ilk doğumumda dr doğumla inebilir demişti öylede oldu hiç sorun yaşamadım sanki buda yukarıda gibi hala inmedi

Maşallah gözün aydın sağlıkla büyüsün ömrü uzun olsun inşallah

amiin kolay sağlıklı doğumlar olsun inşallah .
Sancı başlamaz diyemi öyle dediki doktor aceba
Aklım çok karışık kime inanacağım bilmiyorum ki
Devlete gidiyordum tahliller yapılmadığı için özele gittim geçen pazartesi
Özelde tüm.tahliller yapıldı şükür temiz cıktı
Kordonun boynuna dolandigini ogrendim
Devlette ise
Dolmuşa indi bindi gibi yapıyorlar dr bakıyor tamam iyisin 10 güne bi daha gel.
Ama bi açıklama vs yok
Özele güvenim para avi malum ondan yok(direk sezaryen), devlette ise herşey habersiz sakin sessiz (bisey sormaya bile firsatim yok hop hemen çıkın disari)

Maalesef bu çok kötü sormazsan anlatmazsa herşey gözünde büyüyor insanın doğuma gittim sancıyla kendi doktorum değil başka dr vardı nöbetçi bebek yukarda kanala inmemiş dedi e nolcak dedim önemi yok doğumla inecek dedi 40+1 deydim. Kendi doktorum sürekli yürüyüş önermişti biliyodu inmediğini ama hiç sezaryen demedi

Kanala girip girmediğini hiç siylemiyo Dr bana ama bugün bende baya yürüdüm annemlere geldim 5 kattalar iki kez inip çıktım merdiven doğum anında bile kanala girebiliyor bebekler diye biliyorum ilkinde önce girer mis ama ikinci de doguma yakın olurmus

Canim su anda insulin vurulurken sekerin aclik/tokluk kac çıkıyor?
Bana insulin verilmedi. Diyetle hallediyorum da. Son haftalarda yukseldi yine de. O yuzden insulin kullananlari merak ediyorum.
İki gündür sabahları güzel 100 çıkıyor ama tokluk 160 falan bazen 130 140 da çıkıyor ama 160n üzerine çıkmadı şükür Dr normal dedi eğer hep 160 falan çıkarsa 10ml vurdugum insulini 12ml e cikarmami söyledi bı de tek dilim tam buğday ekmeği hakkım var onu bazen yarım yediğimde daha iyi oluyor genelde bı de nerdeyse sadece salatayla doyuyor gibiyim sınırsız salata yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…