Ikisinide koydum ama genelde sanki gecelik daha rahat diyorlar. Daha önce epidural yapmışlardı ordan az cok tecrubem var :) inşallah igne tutsunda başka biseye gerek kalmasın. Birde benim bir takım lohusa pijamasi belden ayarlamalı, digerininde lastiği çok sıkı olduğu için cikarmistimCanım gerçekten ben ameliyatta hiç zorlanmadım sırtından yapılan iğne hiç acıtmıyo ama sonrası biraz zor oluyor bence gecelik al daha iyi pijama almıştım iki tane lastikleri sıkıyor.
Hmm otururken uzatayım belki geçer. Bende masaj yapıyorum zeytinyağıyla ovuyorum ama hiç geçmiyor o ağrılarBende de oluyo otururken ayağını aşağı sarkıtma hep uzat bide masaj yaptırıyorum ben dinlenince geçiyo yani benim öyle
Hepsini alıyorum artık o zaman hangisi uygunsa öyle yaparım:) sondayı ne zaman cikardilarBi kaç gün sonra kullan dedi. Ben gecelikte pijamada götürdüm hastane çok sıcaktı pijamanın üstünü giydim sonta olduğu için altı giymedim hasta beziyle durdum varis çorabı da vardı acık bir yerim yoktu sonta çıkınca da 2 ci gün pijama giydim yüksek beldi
Hmm otururken uzatayım belki geçer. Bende masaj yapıyorum zeytinyağıyla ovuyorum ama hiç geçmiyor o ağrılar
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar aradaki sayfaları okuyamadım ama salı günü doğum yaptım bengece suyum geldi bebek hala tersti sezeryana aldılar. Hiç korkulacak bir durum yok iğneyi hissetmedim bile. Sadece bebeği çıkartırken çekiştirme hissediyorsunuz sonrası mutluluk. Bebeğim yatıyor yanımda şimdi 2800 doğdu erken gelince minnoş. Şimdilik iyiyiz bir sıkıntımız yok. Benim ağrılarım var ama kalkıp yürüdükçe geçiyor. Alışmaya çalışıyoruz. Darısı başınıza inşallah
Teşekkür ederim onu da deneyeyim bakalım hangisi geçirir çünkü iyice zorlanıyorum yürürken artıkUzatmaktan ziyade altına yastık koyup sola dogru uzansan daha iyi olur. Bana doktor öyle demişti, son 1 aydır öyle yapıyorum, hem ödem içinde iyi oluyor
Hayırlı olsun. Benimde 6. yada 7.hafta da hafif lekelenme oldu. Bende progestan kullandım ve dinlendim geçti. Seninde öyle olabilir. Dikkat et olurda kanaman artarsa ağrın artarsa doktoruna haber ver. İlk zamanlar bazılarında oluyor lekelenmeKızlar merhaba dün doktora gittim 4+5 şuan çok şükür keseyi gördük doktor kesen güzel yerleşmiş dış gebelik sorunu yok herşey yolunda dedi vitamin takviyelerimi verdi. Hamilelğin başından beri çoook hafif bi ağrım vardı ama iki gündür falan kesildi agrı bugün hiç ağrı yok. Ama az önce baktım iki üç damla kahverengi leke gelmiş. Doktoru aradım hemen iki üç damla sorun teşkil etmez dedi. Önlem amaçşı progesteron 100 mg verdi. Bir kaç gün kullan eğer artarsa haber ver ve bol bol dinlen dedi. İki saat oldu cok şükür başka hiç gelmedi leke. Başına gelen oldu mu böyle bişey. Doktor yerleşmede olabilir dedi
Teşekkür ederiö içim rahatladı birazz sağlıkla kucagımıza alalım inşallahhHayırlı olsun. Benimde 6. yada 7.hafta da hafif lekelenme oldu. Bende progestan kullandım ve dinlendim geçti. Seninde öyle olabilir. Dikkat et olurda kanaman artarsa ağrın artarsa doktoruna haber ver. İlk zamanlar bazılarında oluyor lekelenme
Ben iki haftadır gümüş kapakları kullanıyorum kremlemişim gibi nemli zaten lansinoh krem lanolin diye bi madde içeriyor bu da zararlıymış onun yerine sızma zeytinyağı tercih edilmeli. Silmeden bile emzirebilirsiniz diyorlar bir de. Ben cidden gümüş kapağın işe yarayacağını düşünüyorum dediğim gibi şimdiden hissi gayet güzel.Hayır doğumdan sonra eve gelince kullandım ama hiç çıkartamadım emzirirken sadece ara verdım. Öncesinde 15 gün falan lansion kullanmıştım ama onun faydalı olduğunu düşünmüyorum çünkü çoğu yorum sadece kerem kullananların yine de acı çektiği
Ayakları yukarı doğru tutmak lazımmış hep uzatHmm otururken uzatayım belki geçer. Bende masaj yapıyorum zeytinyağıyla ovuyorum ama hiç geçmiyor o ağrılar
İlki de normal doğummuydu ? Valla ilk doğumumda dr doğumla inebilir demişti öylede oldu hiç sorun yaşamadım sanki buda yukarıda gibi hala inmediAllaha şükür baş aşağı
Özele gittim geçen pazartesi dr sezaryen olabilir deyince şok oldum
Maşallah gözün aydın sağlıkla büyüsün ömrü uzun olsun inşallahKızlar aradaki sayfaları okuyamadım ama salı günü doğum yaptım bengece suyum geldi bebek hala tersti sezeryana aldılar. Hiç korkulacak bir durum yok iğneyi hissetmedim bile. Sadece bebeği çıkartırken çekiştirme hissediyorsunuz sonrası mutluluk. Bebeğim yatıyor yanımda şimdi 2800 doğdu erken gelince minnoş. Şimdilik iyiyiz bir sıkıntımız yok. Benim ağrılarım var ama kalkıp yürüdükçe geçiyor. Alışmaya çalışıyoruz. Darısı başınıza inşallah
Evet ilki de normaldi, dua edelim birbirimize insinler ya :)İlki de normal doğummuydu ? Valla ilk doğumumda dr doğumla inebilir demişti öylede oldu hiç sorun yaşamadım sanki buda yukarıda gibi hala inmedi
amiin kolay sağlıklı doğumlar olsun inşallah .Evet ilki de normaldi, dua edelim birbirimize insinler ya :)
Teşekkür ederim canımBestlak canım
Aklım çok karışık kime inanacağım bilmiyorum kiamiin kolay sağlıklı doğumlar olsun inşallah .
Sancı başlamaz diyemi öyle dediki doktor aceba
Maalesef bu çok kötü sormazsan anlatmazsa herşey gözünde büyüyor insanınAklım çok karışık kime inanacağım bilmiyorum ki
Devlete gidiyordum tahliller yapılmadığı için özele gittim geçen pazartesi
Özelde tüm.tahliller yapıldı şükür temiz cıktı
Kordonun boynuna dolandigini ogrendim
Devlette ise
Dolmuşa indi bindi gibi yapıyorlar dr bakıyor tamam iyisin 10 güne bi daha gel.
Ama bi açıklama vs yok
Özele güvenim para avi malum ondan yok(direk sezaryen), devlette ise herşey habersiz sakin sessiz (bisey sormaya bile firsatim yok hop hemen çıkın disari)
Kanala girip girmediğini hiç siylemiyo Dr bana ama bugün bende baya yürüdüm annemlere geldim 5 kattalar iki kez inip çıktım merdiven doğum anında bile kanala girebiliyor bebekler diye biliyorum ilkinde önce girer mis ama ikinci de doguma yakın olurmusKızlar merhaba
Öncelikle doğum yapan olduysa hayırlı olsun.❤
Bizim ki kanala giremediği için korku içindeyiz:)
Normal doğum istiyorum. 2. Gebeligim.
Girmesi için bol bol ayakta olan biriyim çöküp kalkıyorum olabildiğince yürümeye gayret ediyorum
Girer dimi...?
Daha önce böyle olup normal doğuran var mı?
İki gündür sabahları güzel 100 çıkıyor ama tokluk 160 falan bazen 130 140 da çıkıyor ama 160n üzerine çıkmadı şükür Dr normal dedi eğer hep 160 falan çıkarsa 10ml vurdugum insulini 12ml e cikarmami söyledi bı de tek dilim tam buğday ekmeği hakkım var onu bazen yarım yediğimde daha iyi oluyor genelde bı de nerdeyse sadece salatayla doyuyor gibiyim sınırsız salata yiyorumCanim su anda insulin vurulurken sekerin aclik/tokluk kac çıkıyor?
Bana insulin verilmedi. Diyetle hallediyorum da. Son haftalarda yukseldi yine de. O yuzden insulin kullananlari merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?