2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt inşallah

Normal doğum takıntısının sebebi kimse yok. Yenintayin oldum arkadaşım bile yok.
Büyük oğlan benden yemek yer başkasından yemez evi kendimi bebeği çocuğu toplamam lazım bu yüzden bu kadar normal doğum diye soyleniyorum..
Inşallah dediğin gibi olur arkadaşım doğumda caaat diye kanala iner de rahatlarım

Dışarı çıkamıyorum malum çocuk var ama evde hep.aktifim şu ablalardan gram.farkim Yok:)))

Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah dondu dönecek derken supriz olmus

Kız Allah iyiliğini versin valla ne güldüm ya ablalara hepimiz inşallah güzel güzel dogururuz bende normal doğum yaptım iki kez ve normal doğum taraftarıyım kendi adıma .sağ salim alalım kucaklarimiza

Ya senin profil fotoğraflarına, altında yazdıklarına çok gülüyorum

Kızlar bir şey sormak istiyorum ben geceleri genellikle rahatsız oluyorum taa öğlene kadar ne uyku oluyor ne rahatım sonra öğleden sonra toparlaniyorum sizde böyle bi durum var mi bende mi anormallik

Kızlar bir şey sormak istiyorum ben geceleri genellikle rahatsız oluyorum taa öğlene kadar ne uyku oluyor ne rahatım sonra öğleden sonra toparlaniyorum sizde böyle bi durum var mi bende mi anormallik
Benim gün günü tutmuyor ama genellikle geceler rahatsız geçiyor ya nefesim yetmiyor ya bebek dürtüyor ya kaburgam batıyor

Bende aynen sabaha kadar uyuyamıyorum sabah 9-10 gibi yatabiliyorum gece hafif hafif de olsa her gece kasık ağrısı ve adet sancısı gibi sancılar oluyo

Cidden yoruldum artık hani böyle karnimin ağırlığı filan değil hasta gibi halsizlik kayıtsızlık bulantı şeklinde ağız tadim bozuk
Aynen bende de var, bulantı sabahları aldığım demir ilacından kaynaklı . Onun dışında bel ve vajinal ağrı, bir de öne çekmekten kaynaklı omuz sırt ağrısı, bugün de boyunda tutukluk oldu, gece zaten 4 kez falan tuvalete gidiyorum haliyle uyku da pek yok ... Neyse ki son hafta :)

Ben doğurdum salı günü
Kanala girme konusuyla ilgili 1. Gebelik hariç 2den sonra kanala doğum anında da girebilirmiş. Öyle okumuştum ben bir doktorun yazısında. Hareket etmeyi bırakma

Ben doğurdum salı günü
Kanala girme konusuyla ilgili 1. Gebelik hariç 2den sonra kanala doğum anında da girebilirmiş. Öyle okumuştum ben bir doktorun yazısında. Hareket etmeyi bırakma
Anaaam japonum rabbim sağlık sıhhat nasip etsin güzel kaderler yazsın yazılarını hep takip ederdim bak.simdi çok şükür aldın meleğini kucağına darısı bizlere güzel anne :)

Sezeryan olmanın güzel tarafı tarih belli bizim son haftada olabilir 3 hafta hatta 40 doldurursa 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…