Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt inşallahKızlar aradaki sayfaları okuyamadım ama salı günü doğum yaptım bengece suyum geldi bebek hala tersti sezeryana aldılar. Hiç korkulacak bir durum yok iğneyi hissetmedim bile. Sadece bebeği çıkartırken çekiştirme hissediyorsunuz sonrası mutluluk. Bebeğim yatıyor yanımda şimdi 2800 doğdu erken gelince minnoş. Şimdilik iyiyiz bir sıkıntımız yok. Benim ağrılarım var ama kalkıp yürüdükçe geçiyor. Alışmaya çalışıyoruz. Darısı başınıza inşallah
Normal doğum takıntısının sebebi kimse yok. Yenintayin oldum arkadaşım bile yok.Maalesef bu çok kötü sormazsan anlatmazsa herşey gözünde büyüyor insanındoğuma gittim sancıyla kendi doktorum değil başka dr vardı nöbetçi bebek yukarda kanala inmemiş dedi e nolcak dedim önemi yok doğumla inecek dedi 40+1 deydim. Kendi doktorum sürekli yürüyüş önermişti biliyodu inmediğini ama hiç sezaryen demedi
Kanala girip girmediğini hiç siylemiyo Dr bana ama bugün bende baya yürüdüm annemlere geldim 5 kattalar iki kez inip çıktım merdiven doğum anında bile kanala girebiliyor bebekler diye biliyorum ilkinde önce girer mis ama ikinci de doguma yakın olurmus
Ödem de ağrı yapar, ondan olabilir, biraz da yediklerine dikkat etsen belki daha iyi olurTeşekkür ederim onu da deneyeyim bakalım hangisi geçirir çünkü iyice zorlanıyorum yürürken artık
Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar aradaki sayfaları okuyamadım ama salı günü doğum yaptım bengece suyum geldi bebek hala tersti sezeryana aldılar. Hiç korkulacak bir durum yok iğneyi hissetmedim bile. Sadece bebeği çıkartırken çekiştirme hissediyorsunuz sonrası mutluluk. Bebeğim yatıyor yanımda şimdi 2800 doğdu erken gelince minnoş. Şimdilik iyiyiz bir sıkıntımız yok. Benim ağrılarım var ama kalkıp yürüdükçe geçiyor. Alışmaya çalışıyoruz. Darısı başınıza inşallah
Normal doğum takıntısının sebebi kimse yok. Yenintayin oldum arkadaşım bile yok.
Büyük oğlan benden yemek yer başkasından yemez evi kendimi bebeği çocuğu toplamam lazım bu yüzden bu kadar normal doğum diye soyleniyorum..
Inşallah dediğin gibi olur arkadaşım doğumda caaat diye kanala iner de rahatlarım
Dışarı çıkamıyorum malum çocuk var ama evde hep.aktifim şu ablalardan gram.farkim Yok:)))
Ya senin profil fotoğraflarına, altında yazdıklarına çok gülüyorumNormal doğum takıntısının sebebi kimse yok. Yenintayin oldum arkadaşım bile yok.
Büyük oğlan benden yemek yer başkasından yemez evi kendimi bebeği çocuğu toplamam lazım bu yüzden bu kadar normal doğum diye soyleniyorum..
Inşallah dediğin gibi olur arkadaşım doğumda caaat diye kanala iner de rahatlarım
Dışarı çıkamıyorum malum çocuk var ama evde hep.aktifim şu ablalardan gram.farkim Yok:)))
Bir gün sonra çıkardılar benim ama bi arkadaşımla konuştuk onunkini aynı gün anestezi etkisini kaybedince çıkarmışlarHepsini alıyorum artık o zaman hangisi uygunsa öyle yaparım:) sondayı ne zaman cikardilar
Bakalım bizimki nasıl olcak, çok saolBir gün sonra çıkardılar benim ama bi arkadaşımla konuştuk onunkini aynı gün anestezi etkisini kaybedince çıkarmışlar
Benim gün günü tutmuyor ama genellikle geceler rahatsız geçiyor ya nefesim yetmiyor ya bebek dürtüyor ya kaburgam batıyorKızlar bir şey sormak istiyorum ben geceleri genellikle rahatsız oluyorum taa öğlene kadar ne uyku oluyor ne rahatım sonra öğleden sonra toparlaniyorum sizde böyle bi durum var mi bende mi anormallik
Ben de akşam üstü toparlaniyorum son 1 haftadırKızlar bir şey sormak istiyorum ben geceleri genellikle rahatsız oluyorum taa öğlene kadar ne uyku oluyor ne rahatım sonra öğleden sonra toparlaniyorum sizde böyle bi durum var mi bende mi anormallik
Bende aynen sabaha kadar uyuyamıyorum sabah 9-10 gibi yatabiliyorum gece hafif hafif de olsa her gece kasık ağrısı ve adet sancısı gibi sancılar oluyoKızlar bir şey sormak istiyorum ben geceleri genellikle rahatsız oluyorum taa öğlene kadar ne uyku oluyor ne rahatım sonra öğleden sonra toparlaniyorum sizde böyle bi durum var mi bende mi anormallik
Cidden yoruldum artık hani böyle karnimin ağırlığı filan değil hasta gibi halsizlik kayıtsızlık bulantı şeklinde ağız tadim bozukBen de akşam üstü toparlaniyorum son 1 haftadır
Benim yattığım tarafta agri oluyor ya da saat basi lavoba ihtiyacıBende aynen sabaha kadar uyuyamıyorum sabah 9-10 gibi yatabiliyorum gece hafif hafif de olsa her gece kasık ağrısı ve adet sancısı gibi sancılar oluyo
Son 3 hafta artık gözümde buyuyor benimde ilk ve son trimester cidden sikintiliBenim gün günü tutmuyor ama genellikle geceler rahatsız geçiyor ya nefesim yetmiyor ya bebek dürtüyor ya kaburgam batıyor
Aynen bende de var, bulantı sabahları aldığım demir ilacından kaynaklı . Onun dışında bel ve vajinal ağrı, bir de öne çekmekten kaynaklı omuz sırt ağrısı, bugün de boyunda tutukluk oldu, gece zaten 4 kez falan tuvalete gidiyorum haliyle uyku da pek yok ... Neyse ki son hafta :)Cidden yoruldum artık hani böyle karnimin ağırlığı filan değil hasta gibi halsizlik kayıtsızlık bulantı şeklinde ağız tadim bozuk
Ben doğurdum salı günüKızlar merhaba
Öncelikle doğum yapan olduysa hayırlı olsun.❤
Bizim ki kanala giremediği için korku içindeyiz:)
Normal doğum istiyorum. 2. Gebeligim.
Girmesi için bol bol ayakta olan biriyim çöküp kalkıyorum olabildiğince yürümeye gayret ediyorum
Girer dimi...?
Daha önce böyle olup normal doğuran var mı?
Anaaam japonum rabbim sağlık sıhhat nasip etsin güzel kaderler yazsın yazılarını hep takip ederdim bak.simdi çok şükür aldın meleğini kucağına darısı bizlere güzel anne :)Ben doğurdum salı günü
Kanala girme konusuyla ilgili 1. Gebelik hariç 2den sonra kanala doğum anında da girebilirmiş. Öyle okumuştum ben bir doktorun yazısında. Hareket etmeyi bırakma
Sezeryan olmanın güzel tarafı tarih belli bizim son haftada olabilir 3 hafta hatta 40 doldurursa 4Aynen bende de var, bulantı sabahları aldığım demir ilacından kaynaklı . Onun dışında bel ve vajinal ağrı, bir de öne çekmekten kaynaklı omuz sırt ağrısı, bugün de boyunda tutukluk oldu, gece zaten 4 kez falan tuvalete gidiyorum haliyle uyku da pek yok ... Neyse ki son hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?