2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar merhaba
Öncelikle doğum yapan olduysa hayırlı olsun.❤
Bizim ki kanala giremediği için korku içindeyiz:)
Normal doğum istiyorum. 2. Gebeligim.
Girmesi için bol bol ayakta olan biriyim çöküp kalkıyorum olabildiğince yürümeye gayret ediyorum
Girer dimi...?
Daha önce böyle olup normal doğuran var mı?

Bu arada benim Dr göğüs kremi kalkanı korse önerdi kullanmam için yarayı asla kabul etmem dedi süt arttırıcı damla verdi sütümü sürekli sağmamı istedi ki suan sağıyorum sağladığımda dolduğunda bebekte emmiyor bide ağrım oluyor

Canım peki kaç cm açıklıktan sonra epidurali veriyorlar

Bebek başaşağı ise kanala girmesi gerekmiyor benim doğumla sancılarla kanala girmişti .Yeterki pozisyonu uygun olsun

Hayırlı olsun bebeğin canım gözün aydın süt artıcı damlanın adını öğrenebilir miyim acaba

Merhaba, gümüş kapakları doğumdan önce mi kullanmaya başladınız?
Hayır doğumdan sonra eve gelince kullandım ama hiç çıkartamadım emzirirken sadece ara verdım. Öncesinde 15 gün falan lansion kullanmıştım ama onun faydalı olduğunu düşünmüyorum çünkü çoğu yorum sadece kerem kullananların yine de acı çektiği

Korseyi hemen mi önerdi yoksa daha sonrası için mi?? Birde Sezaryen de pijama mi kullanışlı olur gecelik mi

Bebek başaşağı ise kanala girmesi gerekmiyor benim doğumla sancılarla kanala girmişti .Yeterki pozisyonu uygun olsun
Allaha şükür baş aşağı
Özele gittim geçen pazartesi dr sezaryen olabilir deyince şok oldum

Kimisi de hic agri olmuyor neden acaba hissetmedim bile diyolar mesela kimisi saniyelik aci diyolar bende yarin olucam da cekiniyorum biraz neden sezeryana donucekssiniz zor mu geçti doktorunuzmu öyle dedi
Çatı kemiğim basıktı canm zorlanabilirsin ama istrsen normali deneyeblirz dedi bende istmeiyorum dedim

Benim de aynı iyiki erken ciimamis diyorum tatlıya zatn hiç dayanamm mecbur doğuma kadar sabredicem akşamlar i 10 ml vuruyorum insulin

Canim su anda insulin vurulurken sekerin aclik/tokluk kac çıkıyor?
Bana insulin verilmedi. Diyetle hallediyorum da. Son haftalarda yukseldi yine de. O yuzden insulin kullananlari merak ediyorum.

Korseyi hemen mi önerdi yoksa daha sonrası için mi?? Birde Sezaryen de pijama mi kullanışlı olur gecelik mi
Canım gerçekten ben ameliyatta hiç zorlanmadım sırtından yapılan iğne hiç acıtmıyo ama sonrası biraz zor oluyor bence gecelik al daha iyi pijama almıştım iki tane lastikleri sıkıyor.

Kızlar aradaki sayfaları okuyamadım ama salı günü doğum yaptım ben gece suyum geldi bebek hala tersti sezeryana aldılar. Hiç korkulacak bir durum yok iğneyi hissetmedim bile. Sadece bebeği çıkartırken çekiştirme hissediyorsunuz sonrası mutluluk. Bebeğim yatıyor yanımda şimdi 2800 doğdu erken gelince minnoş. Şimdilik iyiyiz bir sıkıntımız yok. Benim ağrılarım var ama kalkıp yürüdükçe geçiyor. Alışmaya çalışıyoruz. Darısı başınıza inşallah

Gozun aydin canim masaAllah saglikla buyut insaAllah. Gecti sukur

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Anaaaammm ❤❤❤
Hadi bakalım Rabbim hayırlı kaderler versin sağlık sıhhat huzur versin bebise çok sevindim ❤

Bi kaç gün sonra kullan dedi. Ben gecelikte pijamada götürdüm hastane çok sıcaktı pijamanın üstünü giydim sonta olduğu için altı giymedim hasta beziyle durdum varis çorabı da vardı acık bir yerim yoktu sonta çıkınca da 2 ci gün pijama giydim yüksek beldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…