Benim çok ağrıyordu canım da tatlıdır valla herkes bir degilSancılar nasil cok mu dayanilamayacak kadar.kötü bende yarin cati muanesi olucam benimde karnim tas gibi bakalim nts de ne cikicak
İnşallah bir an önce kucağınıza alısınız yavrularıMasaAllah canim ya darisi bizlere olsun. Gecmis bitmis olsun bizlerin de
Canım peki kaç cm açıklıktan sonra epidurali veriyorlarCanım sen içini ferah tut. Doğum abartıldığı kadar zor bir olay değil. Bence sonrası daha zor sezaryen de olsa normal de olsa. Tecrübesizlik, gögüs yaraları, uykusuzluk, fiziksel ağrılar derken doğum bu sürecin en kolay kısmı hiç dert etme kendine o kadar büyük acılar yaşanmıyor doğumda :) tabi ağrı oluyor ama dayanılmayacak bir şey yok :)
Ben 10 kilo aldım bebiş 3 kilo doğdu hastanede 3 gece kaldım burda öyle maalesef :) dün eve geldiğimde 6 kilo vermiştim. 4 kilom kaldı. Ben doğum yaparken yanda zenci bir abla vardı 4. Doğumuymuş bayaaa kiloluydu zaten genetik olarak da baya kalçalı falan oluyorlar 2 saatte epiduralsiz doğurdu. Bence kiloyla çok ilgisi yok.
Sancım gelmedi canım benim ilk suyum geldi. O da çok azdı hapşırmışsın da idrar kaçırmışsın gibi azıcık külodu ıslatmıştı normalde şüpheşenip hastaneye bile gitmezdim ama bir iki damla da kan gördüm. Ebeye fotograf attım. Hastaneye git dedi. Hastaneye gittiğimde bebeğin suyu olduğunu söyleyip 1 cm açılmam olduğunu söyleyip enfeksiyon riski nedeniyle kalmamı istediler. Doğumdan önce bir gece kaldım hastanese. Gece nts ye bağladılar. Orda sancı sırasında suyum tamamen patladı ve bütün gece ayağa kalktıkça aktı. ONDan sonra da regl sancısıyla bel ağrısı karışımı ağrılarım oldu ama asla abartılacak ağrılar değildi.
Evet öyle canim herkes ayni olmuyorBenim çok ağrıyordu canım da tatlıdır valla herkes bir degil
Bebek başaşağı ise kanala girmesi gerekmiyor benim doğumla sancılarla kanala girmişti .Yeterki pozisyonu uygun olsunKızlar merhaba
Öncelikle doğum yapan olduysa hayırlı olsun.❤
Bizim ki kanala giremediği için korku içindeyiz:)
Normal doğum istiyorum. 2. Gebeligim.
Girmesi için bol bol ayakta olan biriyim çöküp kalkıyorum olabildiğince yürümeye gayret ediyorum
Girer dimi...?
Daha önce böyle olup normal doğuran var mı?
Hayırlı olsun bebeğin canım gözün aydın süt artıcı damlanın adını öğrenebilir miyim acabaBu arada benim Dr göğüs kremi kalkanı korse önerdi kullanmam için yarayı asla kabul etmem dedisüt arttırıcı damla verdi sütümü sürekli sağmamı istedi ki suan sağıyorum sağladığımda dolduğunda bebekte emmiyor bide ağrım oluyor
Hayır doğumdan sonra eve gelince kullandım ama hiç çıkartamadım emzirirken sadece ara verdım. Öncesinde 15 gün falan lansion kullanmıştım ama onun faydalı olduğunu düşünmüyorum çünkü çoğu yorum sadece kerem kullananların yine de acı çektiğiMerhaba, gümüş kapakları doğumdan önce mi kullanmaya başladınız?
Bu arada benim Dr göğüs kremi kalkanı korse önerdi kullanmam için yarayı asla kabul etmem dedisüt arttırıcı damla verdi sütümü sürekli sağmamı istedi ki suan sağıyorum sağladığımda dolduğunda bebekte emmiyor bide ağrım oluyor
Allaha şükür baş aşağıBebek başaşağı ise kanala girmesi gerekmiyor benim doğumla sancılarla kanala girmişti .Yeterki pozisyonu uygun olsun
Çatı kemiğim basıktı canm zorlanabilirsin ama istrsen normali deneyeblirz dedi bende istmeiyorum dedimKimisi de hic agri olmuyor neden acaba hissetmedim bile diyolar mesela kimisi saniyelik aci diyolar bende yarin olucam da cekiniyorum biraz neden sezeryana donucekssiniz zor mu geçti doktorunuzmu öyle dedi
Benim de aynı iyiki erken ciimamis diyorum tatlıya zatn hiç dayanamm mecbur doğuma kadar sabredicem akşamlar i 10 ml vuruyorum insulin
Canım gerçekten ben ameliyatta hiç zorlanmadım sırtından yapılan iğne hiç acıtmıyo ama sonrası biraz zor oluyor bence gecelik al daha iyi pijama almıştım iki tane lastikleri sıkıyor.Korseyi hemen mi önerdi yoksa daha sonrası için mi?? Birde Sezaryen de pijama mi kullanışlı olur gecelik mi
Gozun aydin canim masaAllah saglikla buyut insaAllahKızlar aradaki sayfaları okuyamadım ama salı günü doğum yaptım bengece suyum geldi bebek hala tersti sezeryana aldılar. Hiç korkulacak bir durum yok iğneyi hissetmedim bile. Sadece bebeği çıkartırken çekiştirme hissediyorsunuz sonrası mutluluk. Bebeğim yatıyor yanımda şimdi 2800 doğdu erken gelince minnoş. Şimdilik iyiyiz bir sıkıntımız yok. Benim ağrılarım var ama kalkıp yürüdükçe geçiyor. Alışmaya çalışıyoruz. Darısı başınıza inşallah
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallahKızlar aradaki sayfaları okuyamadım ama salı günü doğum yaptım bengece suyum geldi bebek hala tersti sezeryana aldılar. Hiç korkulacak bir durum yok iğneyi hissetmedim bile. Sadece bebeği çıkartırken çekiştirme hissediyorsunuz sonrası mutluluk. Bebeğim yatıyor yanımda şimdi 2800 doğdu erken gelince minnoş. Şimdilik iyiyiz bir sıkıntımız yok. Benim ağrılarım var ama kalkıp yürüdükçe geçiyor. Alışmaya çalışıyoruz. Darısı başınıza inşallah
Bestlak canımHayırlı olsun bebeğin canım gözün aydın süt artıcı damlanın adını öğrenebilir miyim acaba ☺
Anaaaammm ❤❤❤Kızlar aradaki sayfaları okuyamadım ama salı günü doğum yaptım bengece suyum geldi bebek hala tersti sezeryana aldılar. Hiç korkulacak bir durum yok iğneyi hissetmedim bile. Sadece bebeği çıkartırken çekiştirme hissediyorsunuz sonrası mutluluk. Bebeğim yatıyor yanımda şimdi 2800 doğdu erken gelince minnoş. Şimdilik iyiyiz bir sıkıntımız yok. Benim ağrılarım var ama kalkıp yürüdükçe geçiyor. Alışmaya çalışıyoruz. Darısı başınıza inşallah
Bi kaç gün sonra kullan dedi. Ben gecelikte pijamada götürdüm hastane çok sıcaktı pijamanın üstünü giydim sonta olduğu için altı giymedim hasta beziyle durdum varis çorabı da vardı acık bir yerim yoktu sonta çıkınca da 2 ci gün pijama giydim yüksek beldiKorseyi hemen mi önerdi yoksa daha sonrası için mi?? Birde Sezaryen de pijama mi kullanışlı olur gecelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?