2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gece gündüz devamlı mi Dr git istersen devamlı ise normal değil haftan erken

Gece gündüz devamlı mi Dr git istersen devamlı ise normal değil haftan erken
Gece ne zaman kalksam sert dakıka tutamadan uyumus oluyorum. Ama gündüz devamlı oluyor. Doktorumla görüştüm cumartesi dd kontrolum var. Ciğer gelıstırıcı yapıldı suan yapacak bişeyimiz yok dedi doktorum

MasaAllahagrilarin nasil canim ilk yuruyus falan tavsiyeleri alalim lutfen
Şükür öyle çok sancılı bir ağrım olmadı dikişli yerim biraz acıyor ki hastanede onu bile anladım serumdan. İlk yürütmeyi hemşire yaptırdı. Sonraki saat başı eşimle ben yaptım. Ertesi gün kimseye ihtiyac duymadan yattım kalktım. İnş sizlerin çok daha iyi olur canım.

Ben ağrımı cok net ve yüksek hissediyordum ama onun sancı olduğunu düşünmedim çünkü ara ara gelen bir şey degildi sürekli devam eden bir şeydi o yüzden hiç dk tutmadım ama yürüyüşüm değişmişti ayakta olduğumda canım daha da yanıyordu

Sancılar nasil cok mu dayanilamayacak kadar.kötü bende yarin cati muanesi olucam benimde karnim tas gibi bakalim nts de ne cikicak

Bende kendmi kastıgm için ağrım oldu ilk gün.. bende basıklık varmış o yüzden hissettin çok dedi.. benmde sezryana dönüyo
Kimisi de hic agri olmuyor neden acaba hissetmedim bile diyolar mesela kimisi saniyelik aci diyolar bende yarin olucam da cekiniyorum biraz neden sezeryana donucekssiniz zor mu geçti doktorunuzmu öyle dedi

Arkadaşlar şubatta doğum yapmış bir anne olarak birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum inşallah faydası olur. Sezeryan olacak arkadaşlar spinal sezeryan sonrası şiddeti baş ağrısı çekmemek için bol bol su, neskafe, meyve suyu, çay, bitter çikolata yani kafein tüketin ki ağrı olmasın (doktor önerisi ve ben hiç gram. Ağrı çekmedim)
Bebisinizde gaz olmaması için kimyonlu ılık su tüketmeniz çok faydalı olacaktır bir süre sonra humana rezene çayını da öneririm onda çok işe yarıyor. Gaz damlası için biz biogaia kullandık şükür bebeğimde ne gaz ne kolik olmadı. Göğüs yaraları için gümüş kapak kesinlikle tavsiyem hiç acı çekmedim sayesinde. Süt için de insgramda emzirme danışmanlarıni takip etmenizi öneririm güzel bilgiler veriyorlar özellikle sütü az veya gelmeyen annelere. Şimdiden bebisleriniz hayırlı olsun günler çok çabuk geçiyor bebeğinizle her anın tadını çıkartın lohusaliginizda gereksiz yorumlara kulak tıklayın sizi üzecek yorumlari gerekirse susturun ve çok iş yapmaktan kaçının onlar her zaman olur ama bebislerle geçireceğiniz bu anlar bir daha tekrarlanmaz

Merhaba, gümüş kapakları doğumdan önce mi kullanmaya başladınız?

MasaAllah canim ya darisi bizlere olsun. Gecmis bitmis olsun bizlerin de

Herkese günaydın. Benim her iki bacakta baldır ağrısı çok var artık iyice tutuldum kalkıp yürüyemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı. Geçmesi için ne yapmam lazım. Güya son zamanlar bol bol yürümem lazımdı ama ben hiç kalkamıyor bile

Bende de oluyo otururken ayağını aşağı sarkıtma hep uzat bide masaj yaptırıyorum ben dinlenince geçiyo yani benim öyle

Canım sen içini ferah tut. Doğum abartıldığı kadar zor bir olay değil. Bence sonrası daha zor sezaryen de olsa normal de olsa. Tecrübesizlik, gögüs yaraları, uykusuzluk, fiziksel ağrılar derken doğum bu sürecin en kolay kısmı hiç dert etme kendine o kadar büyük acılar yaşanmıyor doğumda :) tabi ağrı oluyor ama dayanılmayacak bir şey yok :)
Ben 10 kilo aldım bebiş 3 kilo doğdu hastanede 3 gece kaldım burda öyle maalesef :) dün eve geldiğimde 6 kilo vermiştim. 4 kilom kaldı. Ben doğum yaparken yanda zenci bir abla vardı 4. Doğumuymuş bayaaa kiloluydu zaten genetik olarak da baya kalçalı falan oluyorlar 2 saatte epiduralsiz doğurdu. Bence kiloyla çok ilgisi yok.
Sancım gelmedi canım benim ilk suyum geldi. O da çok azdı hapşırmışsın da idrar kaçırmışsın gibi azıcık külodu ıslatmıştı normalde şüpheşenip hastaneye bile gitmezdim ama bir iki damla da kan gördüm. Ebeye fotograf attım. Hastaneye git dedi. Hastaneye gittiğimde bebeğin suyu olduğunu söyleyip 1 cm açılmam olduğunu söyleyip enfeksiyon riski nedeniyle kalmamı istediler. Doğumdan önce bir gece kaldım hastanese. Gece nts ye bağladılar. Orda sancı sırasında suyum tamamen patladı ve bütün gece ayağa kalktıkça aktı. ONDan sonra da regl sancısıyla bel ağrısı karışımı ağrılarım oldu ama asla abartılacak ağrılar değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…