2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Var da hissetmiyorum :) bakalim ne zaman supriz yapacak bizim oglan bugun gunduz hafif hafif belim agriyordu ama gecti oyle bekliyoruz bakalim
Gün içinde bende öyleyim hafif bi belim ağrıyor hop geçmiş..
Temizlik yapıyorum gecesi agrım çok oluyor sonra bakıyorum ki yine geçmiş

Gün içinde bende öyleyim hafif bi belim ağrıyor hop geçmiş..
Temizlik yapıyorum gecesi agrım çok oluyor sonra bakıyorum ki yine geçmiş
Ben temizligi filan da biraktim annem gelip yardim ediyor esim yapiyor sagolsun belimde fitik da var benim yemek bulasik kismini halletsem mutlu oluyorum :) gece zaten uyku yok gunduz uykulari bi tatli geliyor oyle olunca

Ben temizligi filan da biraktim annem gelip yardim ediyor esim yapiyor sagolsun belimde fitik da var benim yemek bulasik kismini halletsem mutlu oluyorum :) gece zaten uyku yok gunduz uykulari bi tatli geliyor oyle olunca
Uykusuzluk son 3,4 gündür geçti gibi ramazanlikta günde resmen 4 saat ile ayakta duruyordum su aralar gece 2 gibi uyuyorum gündüz 6da herifi ise yolla yat öğlen 11de uyan seklinde ilerliyor ama gun icinde hep uyumak istiyorum

Aminnn arkadaşım Allah hepimize sagliklica doğumlar nasip etsin meleğin pamuk ellerinden op bizim içinde
öptüm bilee

Uykusuzluk son 3,4 gündür geçti gibi ramazanlikta günde resmen 4 saat ile ayakta duruyordum su aralar gece 2 gibi uyuyorum gündüz 6da herifi ise yolla yat öğlen 11de uyan seklinde ilerliyor ama gun icinde hep uyumak istiyorum
Benimde aynisi oluyor yaklasik azcik uzanayim dedigim kisimda uyuyorum hemen gece de yatakta donmek icin uyaniyorum resmen keske yattigim tarafta uyanabilsem

Aslında ilk bastaki listedeki herkes yazmıyor, erken doğumlarda oldu bide, o yüzden az kişi kaldık sanki :) mayıs annelerindeki kalabaliklik bizde yok :)
Bende bende yazışamıyorum . Ne çok zamanım varmışta ne güzel yazışıyorduk. Bebeğim pek mızırdak. Tek başımayım. İşler güçler derken. Birde göbeği koku yapmaya başladı bugün. Beni sardı bir telaş. Akıntı falan yok ama doktor kan aldırdı enfeksiyona baktı kana geçen bişey yok inşallah göbekten bir an çnce kurtuluruzda stresimiz biter

Benimde aynisi oluyor yaklasik azcik uzanayim dedigim kisimda uyuyorum hemen gece de yatakta donmek icin uyaniyorum resmen keske yattigim tarafta uyanabilsem
Ahhh hiç onu deme
Halen mide yanmam devam ediyor az önce uyumuştum ağrıdan kalktım diğer tarafıma yattım ağrı gitti haliyle uykuda gitti..

Ben de pazartesi sezeryan olacağım kızlar. Ama dünden beri düzenli kasılmalarım başladı çok rahatsizim uzandım yok dinlendim yok bu saat oldu hala duzenli kasiliyorum. 2. Gebeligim ilkinde sezeryan zorunluydu bunda da sezeryan olursun haliyle dendi ama bu kasılmalar nedir simdi sabah ilk iş doktor yolu

Ahhh hiç onu deme
Halen mide yanmam devam ediyor az önce uyumuştum ağrıdan kalktım diğer tarafıma yattım ağrı gitti haliyle uykuda gitti..
Al bende de o kadar bu saat oldu uyku yok mide yaninca sacli olacak derler bizde gecen anneme diyorum boyu kadar saci olacak bu cocugu galiba diye son 2 aydir mide yanmasi mahfetti beni

Al bende de o kadar bu saat oldu uyku yok mide yaninca sacli olacak derler bizde gecen anneme diyorum boyu kadar saci olacak bu cocugu galiba diye son 2 aydir mide yanmasi mahfetti beni
Susadım şu içtim
Yatamıyorum yatsam ağzıma geliyor.
Hacı yatmaz gibi sağa sola kıvranıyorum ki rahatlaym diye
Önceden karbonatlı su içerdim şimdi vücut.bunye alışmış o da etki.etmiyor

Kızlar akşam üstü nişan denilen şey geldi kasılma var yoktu sonrasında şimdilerde yakın aralıklarla rahim ve belde guclu kisa kisa kasılmalar oluyor hastaneye gitmek için sıklasmasını bekliyorum doğum aynı gün mü gerçekleşiyor daha önceki hamileligimde böyle bir durum yasamamistim aynı durum yaşayan oldu mu hiç?

Göbek icin kızımda besvita kullaustim sana ne verdi Dr ancak düşer daha

Gidersen nst ye bakarlar bı de acilman var mı diye eğer yoksa geri gonderiri varsa yatış verir. Siklastiysa ihmal etme her doğum başka oluyor cunku

Durumun nasıl iyi misin ?
Benim büyük oğlan da da pembe bi leke gelmişti dr nisan demişti o panikle koştur koştur hastaneye gitmiştim 3 suni ile doğurmuştum...
Dr un bilgisi olsun inşallah herşey iyi ve guzel olacak :)

Gebelik kolestasizi falan diyolarda inşallah değildir her gün ayrı bişey çıkıyor valla
Bende ondan çok şüphe ettim de değilmiş test yaptılar temiz cıktı şükür
El ayak şişince kaşınmaya basliyormussun siskinlikten oturuymus ama dr a gidersen ihmal etme söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…