2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gidersen nst ye bakarlar bı de acilman var mı diye eğer yoksa geri gonderiri varsa yatış verir. Siklastiysa ihmal etme her doğum başka oluyor cunku
Son anda yetismisim yolda daha çok sıklastı nst ye baglamasiyla doğuma kosmam bir oldu çok şükür doğum yaptım

Göbek icin kızımda besvita kullaustim sana ne verdi Dr ancak düşer daha
Hiç bir müdahale yapılmayacak dedi. Yapmadım bende. Dünde götürdüğümde basul diye bir dezenfektan verdi. Onu sıkıyorum. Valla şu göbekten kurtulsak.

Doğum başlamış onun habercisiymis yolda bayagi sıklastı direk doğuma girdim nst de durmadim bile

Cinsiyeti neydi canım seninkinin☺
Erkek:)
Son anda yetismisim yolda daha çok sıklastı nst ye baglamasiyla doğuma kosmam bir oldu çok şükür doğum yaptım
Aaaaa hadi hayırlı olsun rabbim sağlıklı güzel kaderler yazsın inşallah minik.melegi op bizim içinde pamuk ellerinden dualarında bizi de hatırla bizlerde hayırlısıyla doğuralım:)

Aslında ilk bastaki listedeki herkes yazmıyor, erken doğumlarda oldu bide, o yüzden az kişi kaldık sanki :) mayıs annelerindeki kalabaliklik bizde yok :)
Hepimiz bebekleri kucağımıza alıp biraz toparlanalim bence bu grup sonrasında da epeyce devam eder, kolik sancisiydi diş cikarmasiydi ek gidasiydi derken bi bakmışız sipalar 18 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…