- 30 Nisan 2018
- 2.175
- 3.091
- 133
Çarşambaya gidicem bende pek şişme yok aslında aynen bi gidince onu da soylucemBende ondan çok şüphe ettim de değilmiş test yaptılar temiz cıktı şükür
El ayak şişince kaşınmaya basliyormussun siskinlikten oturuymus ama dr a gidersen ihmal etme söyle
Cinsiyeti neydi canım seninkininSende sanci varmış bende o da çıkmıyor
Son anda yetismisim yolda daha çok sıklastı nst ye baglamasiyla doğuma kosmam bir oldu çok şükür doğum yaptımGidersen nst ye bakarlar bı de acilman var mı diye eğer yoksa geri gonderiri varsa yatış verir. Siklastiysa ihmal etme her doğum başka oluyor cunku
Hiç bir müdahale yapılmayacak dedi. Yapmadım bende. Dünde götürdüğümde basul diye bir dezenfektan verdi. Onu sıkıyorum. Valla şu göbekten kurtulsak.Göbek icin kızımda besvita kullaustim sana ne verdi Dr ancak düşer daha
Doğum başlamış onun habercisiymis yolda bayagi sıklastı direk doğuma girdim nst de durmadim bileDurumun nasıl iyi misin ?
Benim büyük oğlan da da pembe bi leke gelmişti dr nisan demişti o panikle koştur koştur hastaneye gitmiştim 3 suni ile doğurmuştum...
Dr un bilgisi olsun inşallah herşey iyi ve guzel olacak :)
Hayirlisi olsun gozun aydin saglikli sihhatli olun ikinizde insallah :) darisi basimizaDoğum başlamış onun habercisiymis yolda bayagi sıklastı direk doğuma girdim nst de durmadim bile
Erkek:)Cinsiyeti neydi canım seninkinin☺
Aaaaa hadi hayırlı olsun rabbim sağlıklı güzel kaderler yazsın inşallah minik.melegi op bizim içinde pamuk ellerinden dualarında bizi de hatırla bizlerde hayırlısıyla doğuralım:)Son anda yetismisim yolda daha çok sıklastı nst ye baglamasiyla doğuma kosmam bir oldu çok şükür doğum yaptım
Ben ama.gercekten çoğu dogurdu sayılı kişiler kaldıkSanırım grubun büyük çoğunluğu doğurdu değil mi ? Daha haziranın ilk haftası bitmeden hem dekaç kişi kaldık dogurmayan ??
Karnını kaşıma yeter hep çatlak oluyor ya Sendede oldumu canımSabah bi uyandım ilk önce avuc iclerim kasinmaya sonra tüm vücudum kasinmaya başladı çok sinir bozucu
Maşallah ya hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahSon anda yetismisim yolda daha çok sıklastı nst ye baglamasiyla doğuma kosmam bir oldu çok şükür doğum yaptım
Müdahale olmaması daha zor bence en azından o spreyler daha çabuk kurutuyorHiç bir müdahale yapılmayacak dedi. Yapmadım bende. Dünde götürdüğümde basul diye bir dezenfektan verdi. Onu sıkıyorum. Valla şu göbekten kurtulsak.
MasaAllahhh gozun aydinSon anda yetismisim yolda daha çok sıklastı nst ye baglamasiyla doğuma kosmam bir oldu çok şükür doğum yaptım
Niyeyse bana o tarihi bekleyecek gibi gelmiyor amaSezeryan olmanın güzel tarafı tarih belli bizim son haftada olabilir 3 hafta hatta 40 doldurursa 4
Su anda sadece uyu arkadaşım mümkün mertebeEvet ya daha haziranin basinda grup sessizlesti cogu dogurdugu icinozenmiyor degilim doguranlara
Hamile ön sezilerim sana maksimum 3-5 gün veriyor dostumValla galiba dogurmayan az kisi kaldik haftasi benimle ayni olan kimse kalmadi heralde :) bizim oglanin pek niyeti yok gelmeye galiba nst de duzenli sanci da cikti ama gelesi pek yok hergun tetikte bekliyorum :)
Hepimiz bebekleri kucağımıza alıp biraz toparlanalim bence bu grup sonrasında da epeyce devam eder, kolik sancisiydi diş cikarmasiydi ek gidasiydi derken bi bakmışız sipalar 18 olmuşAslında ilk bastaki listedeki herkes yazmıyor, erken doğumlarda oldu bide, o yüzden az kişi kaldık sanki :) mayıs annelerindeki kalabaliklik bizde yok :)
Ben şu haftasonunu atlatayım da gelecekse öyle gelsin valla Dr um şehir dışında olacakmış, bizim kız da pek durmuyor yerinde korku sardiBende varım canımyarın tam 37 haftalık oluyorum artık doğsa iyi olacak gecem gündüzüm karışıyor çok agirlastim
Bize de az kaldıBen ama.gercekten çoğu dogurdu sayılı kişiler kaldık
Ayyy valla bende hep oyle hissediyorum ama iste oglan rahat heralde :)Hamile ön sezilerim sana maksimum 3-5 gün veriyor dostum
Anam Benim seziler bozuldu sezemiyorum da de hele ben ne zaman dogururumHamile ön sezilerim sana maksimum 3-5 gün veriyor dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?