Biz de dün sezaryenımızı olduk.İlk sezaryeni olacaklara diyeceğim, İlk 24 saat evet zor ama ben ayağa kaldıklarından itibaren hiç oturmadım hep yürüdüm aman ağrıyo acıyo demeden ilk 6 saat yatmak çok daha zordu inanın. Kayısı üzüm komposto yapıp yoğun kıvamlı blenderdan çekmiştik onu sulandırarak içtim 3-4 litre sıvı tükettim çok şükür 24. Saatte çıktık hastaneden. Tecrübelilere ise bir sorum var kakasını 6-7 kere yapmasına rağmen ilk doğduğu anda ameliyat esnasında yaptığı çiş dışında çiş yapmadı. Sütüm de var 2 saatte 1 20-30 dk emiyor neden çiş yapmıyor anlamadım.
Canım Merhaba
Bende 35+5 te gittim 3.200 dedi iri olucak gibi.. İlk doğumum 4.300 dü. Şeker yüklemesinde şekerim çıktı
Endokrine gittim ben orda farklı değerlerine de bakıldı diyet ile devam etmemi önerdi. Sağlıkla kurtulalım inşallah.. İlk doktorum normal doğum olmuştu fakat şuan başka doktora gidiyorum 4 kg üstünde olursa doğurtmam dedi
Bende ondan korkuyorum 4 kiloydu kızım doğduğunda ama bu 4 den fazla olursa kendimde istemem normal doğumu çünkü o zaman bile rahim sarkmasi idrar kacirma gibi sıkıntılarım olmusdu 38 haftalik olunca gidicem haftaya pazartesi o günkü kiloda bakalım ne diyecek Dr suyumda fazla zaten insülin bile çok düşürmedi sekerimi seninki nasıl çıkıyor diyetle düzenli mi
Ya benim kadar hareket eden yoktur eminim ama hiç bı belirti yok yine sabah 8 den 2 ye kadar Bodrum supurdum el supurgesiyle çapa falan yaptım eve çıkınca da çamaşır bulaşık akşama kadar hiç oturmadim ama ne iş bitiyor ne ben bebek doğana kadar her gün kendime bı iş bulabilirim galiba . Doğsa da bı sakin sakın oturup bebek baksam bu harekete inşallah kolay bı doğum olur şu aralar nasıl olacak ne zaman olacak diye dusunmekden kafayı yicem sözde 3. Tecrübeliyim ama bilmemek daha mı iyi bilemedim
Bende 37 38 haftalıkken doğsun istedim hep. Ama yarın 39 oluyoruz. Ve çatı muayenesi sonrası doktor 41 kadar duracak gibi duruyor dedi.
Benim çatı muayenesi 38 de yapıldı
Seninle günlerimiz aynı da benim çatı muayenem de olmadı
Bugün sabah ağrılarım olunca duş aldım kocamı kaldırdım kalk yatak örtüsü falan sereyim hazır olsun dedim adamı koltuğa yolladım ama ağrı geçti gitti
Bende ondan korkuyorum 4 kiloydu kızım doğduğunda ama bu 4 den fazla olursa kendimde istemem normal doğumu çünkü o zaman bile rahim sarkmasi idrar kacirma gibi sıkıntılarım olmusdu 38 haftalik olunca gidicem haftaya pazartesi o günkü kiloda bakalım ne diyecek Dr suyumda fazla zaten insülin bile çok düşürmedi sekerimi seninki nasıl çıkıyor diyetle düzenli mi
Benim bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar rahim sarması idrar kaçırma vs şikayetlerim olmadı hiç.. Diyet ile güzel çıkıyor arada kaçamak oluyor tabi o zaman hemen yükseliyor ertesi gün daha da dikkat ediyorum. Suyu fazla değil ama iyi dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı kg alımına göre karar vercez bakalım.. Bende sezeryandan çok korkuyorum Allah biliyor ya içimi .. Şimdiden stresi sardı .. Çok kg almazsa doğururum inşallah normal.