Hayırlı olsun canım gozunuz aydın çiş yapmadigini nerden biliyorsun azar azar yapıyordur bence bez hemen çeker .Biz de dün sezaryenımızı olduk.İlk sezaryeni olacaklara diyeceğim, İlk 24 saat evet zor ama ben ayağa kaldıklarından itibaren hiç oturmadım hep yürüdüm aman ağrıyo acıyo demeden ilk 6 saat yatmak çok daha zordu inanın. Kayısı üzüm komposto yapıp yoğun kıvamlı blenderdan çekmiştik onu sulandırarak içtim 3-4 litre sıvı tükettim çok şükür 24. Saatte çıktık hastaneden. Tecrübelilere ise bir sorum var kakasını 6-7 kere yapmasına rağmen ilk doğduğu anda ameliyat esnasında yaptığı çiş dışında çiş yapmadı. Sütüm de var 2 saatte 1 20-30 dk emiyor neden çiş yapmıyor anlamadım.
Bende ondan korkuyorum 4 kiloydu kızım doğduğunda ama bu 4 den fazla olursa kendimde istemem normal doğumu çünkü o zaman bile rahim sarkmasi idrar kacirma gibi sıkıntılarım olmusdu 38 haftalik olunca gidicem haftaya pazartesi o günkü kiloda bakalım ne diyecek Dr suyumda fazla zaten insülin bile çok düşürmedi sekerimi seninki nasıl çıkıyor diyetle düzenli miCanım Merhaba
Bende 35+5 te gittim 3.200 dedi iri olucak gibi.. İlk doğumum 4.300 dü. Şeker yüklemesinde şekerim çıktı
Endokrine gittim ben orda farklı değerlerine de bakıldı diyet ile devam etmemi önerdi. Sağlıkla kurtulalım inşallah.. İlk doktorum normal doğum olmuştu fakat şuan başka doktora gidiyorum 4 kg üstünde olursa doğurtmam dedi
merhaba doğdu mu bebeğiniz
Seninle günlerimiz aynı da benim çatı muayenem de olmadıBende 37 38 haftalıkken doğsun istedim hep. Ama yarın 39 oluyoruz. Ve çatı muayenesi sonrası doktor 41 kadar duracak gibi duruyor dedi.
Benim çatı muayenesi 38 de yapıldı
Doguran arklar bebek gormeye gelmek isteyen oluyor mu, hastaneye ziyaretcı yasak demi?
Benim bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar rahim sarması idrar kaçırma vs şikayetlerim olmadı hiç.. Diyet ile güzel çıkıyor arada kaçamak oluyor tabi o zaman hemen yükseliyor ertesi gün daha da dikkat ediyorum. Suyu fazla değil ama iyi dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı kg alımına göre karar vercez bakalım.. Bende sezeryandan çok korkuyorum Allah biliyor ya içimi .. Şimdiden stresi sardı .. Çok kg almazsa doğururum inşallah normal.Bende ondan korkuyorum 4 kiloydu kızım doğduğunda ama bu 4 den fazla olursa kendimde istemem normal doğumu çünkü o zaman bile rahim sarkmasi idrar kacirma gibi sıkıntılarım olmusdu 38 haftalik olunca gidicem haftaya pazartesi o günkü kiloda bakalım ne diyecek Dr suyumda fazla zaten insülin bile çok düşürmedi sekerimi seninki nasıl çıkıyor diyetle düzenli mi
Canım hemen mi çıktı çizgi üsttekinde belirgin bayaBana yardımcı olabilecek var mı adetime 4 gün var dün ve bugün test yaptım silik çıkıyor ve lekelenmem var
Sen normal dogurcaksın benceBende ondan korkuyorum 4 kiloydu kızım doğduğunda ama bu 4 den fazla olursa kendimde istemem normal doğumu çünkü o zaman bile rahim sarkmasi idrar kacirma gibi sıkıntılarım olmusdu 38 haftalik olunca gidicem haftaya pazartesi o günkü kiloda bakalım ne diyecek Dr suyumda fazla zaten insülin bile çok düşürmedi sekerimi seninki nasıl çıkıyor diyetle düzenli mi
Evet hemen çıktıı 5 dk geçmedenCanım hemen mi çıktı çizgi üsttekinde belirgin baya
Hamılesın canım benceEvet hemen çıktıı 5 dk geçmeden
Benimde aynıydı şaşı olmuştum gerçekmi diye:))şimdi 38. Haftamdayım. Bir kaç saate daha belirgin olur. Büyük ihtimal hamilesin:))Bana yardımcı olabilecek var mı adetime 4 gün var dün ve bugün test yaptım silik çıkıyor ve lekelenmem var
Bende 1 haftadır gece 4 te uyanıp uyuyamıyorumOf of bgn cok zor gece uyuyamadim hic
O zaman hamilesin canım gidip kan vermek en garantisiEvet hemen çıktıı 5 dk geçmeden
Offf bencede her yerşm agırıyo sanki kollarım karnım ne değişik bir durumOf of bgn cok zor gece uyuyamadim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?