2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
merhaba herkeseee. <3 umarım güzel bir gün olur herkes için ben biraz güne kötü ve endişeli başladım. dün gece başlayan bir mide bulantısı yaşıyorum sabah ellerim titriyordu midem büzüşüyor gibi yemek yemiştim geçti ama afedersiniz 5 dk önce yediklerimi çıkarttım açıkcası korktum biraz benzer durumu yaşayan ve ya tecrübeli annelerden bilgisi olan var mı, düzgün uyuyamadım aynı zamanda

Herkese günaydın.
Doğuran bütün annelere hayırlı olsun ❤ Allah analı babalı büyütsün
Biz kalanlara da hayırlısıysa sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sıcaklar iyice bastırdı böyle olunca el ayakta iyice ödem oluştu baya zor artık son günler hayırlısıyla gelsin inşallah artık diyorum. Dünden beri çatı kemiklerimde ağrı var inşallah bebek inmiştir kanala en geç bir iki güne doğsun diye umut ediyorum

Kizlar merhaba. Bugun 37+0 ve kontrole gittim. Sancilarim cikti ama bu defa hissetmiyorum. Doktorum cati muayenesi dedi ben de sezaryen istiyorum demistim dedim. Bana sancilarin var gel beni dinle sadece bir kere cati muayenesi yapayim dedi. Ben de hocam alttan hic muayene olmadim korkuyorum dedim. Zorla ikna etti seni normal dogurtalim illa dedi. Neyse muayene etti tabi ben nasil titriyorum bi ciglik attim kendimi kastigim icin tabi. Bi de agladimsen evet normali zor yaparsin dedi ama dogumun kolay olur dedi cunku kizlar 1,5 cm acilmam varmis. Bu hafta kesinlikle sen gelirsin doguma dedi. Ben yine de gun istedim. Haftaya pazartesi sezaryen gunu aldim. Normale cesaretim olsa aslinda her sey cok yolunda ama bir muayenede bile bu kadar etkilendiysem dogumu nasil yaparim bilmiyorumDogurmak neden bu kadar zor ya Esim de psikolojik olarak hangisinde rahatsan ona karar ver dedi. Keske bi gitsem 8 cm aciklik olsahayali bile guzel

Benim de ayaklarim inanilmaz sisti. Esim ayakkabimi giydirirken o kadar zorlandi ki coraplarim yirtildi ama gec kaliyoruz diye degistiremedim ve yirtilmis topugu kacmis corapla gittimama umurumda mi hayiiirrrr artik ne susu ne kiyafeti hicbir seyi umursamiyorum cunku cok zorlaniyorum. Saglikla kucagimiza alalim insaAllah amin

bendede oluyor canım eveli gece şiddetli bulantıyla uyandım hamileliğin ilk zamanlarındaki gibiydim .kusuyorum bazen akşamları bulantım olabiliyor

Benim iki cm ile bir haftadır duruyo kendimizi kasmasak daha güzel olacak herşey ama zamanla alışırız herhalde

Canı
Canım keşke cesaretini toplayıp normal yapsan daha çabuk toparlanırsın hakkında hayırlısı olsun artık

Kızlar selam benim dr m tekrar çatı muayenesi yapmicam ilkini normal doğurdun bu da normal doğar dedi. Açılma var mı diye onu da alttan mı kontrol ediyo? Kafam karıştı

aslında 1 cesarate bakıyor cnm bende ilki normaldi şimdi ne olucak bilmiyorum inşallah normal olur hayırlı olsun artık

Ay benimde 2 gündür bı kasık agrisidir gidiyor bakalım ne olacak tetikte bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…