- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Saglikla kucagina al insaAllah canimKızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur
Senınkı bir kere dolanık duruyordu demi canımGel kardeş gel seninki de benimki gibi kokoş çıktı
Normal kasılmalaradan farklı oluyo doğum kasılmaları. Ben çatı muayenesinden 5 gün sonra doğurmuştum oğlumuKizlar bebegim inanilmaz toplaniyor kasiliyor. Ozellikle bi tarafta cok sert sanki karnimi patlatacak gibi. Son hafta boyle olur diyor annem ama sizlerde var mi ya ne uzanabiliyorum ne de oturabiliyorum. Acaba cati muayenesinden mi oldu. Cunku belim de agriyor arada
Aa bizim muhtemel tarihler aynıydı erken değilmi arkadaşım ?kordon dolandığı içinmi yarın alacak?sağlıkla gelsinKızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur
Hayırla gelsin inşallah her şeyde vardır bi hayırKızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur
Evet risk almak istemedı , ben de telaşlandımAa bizim muhtemel tarihler aynıydı erken değilmi arkadaşım ?kordon dolandığı içinmi yarın alacak?sağlıkla gelsin
Hiç telaşlanma annesi zaten büyüdüler kuzucuklar ayy ne güzel ya ben hayalini kurarken bile kalbim pır pır .yarın koklayabileceksin onu inşallahEvet risk almak istemedı , ben de telaşlandım
Aynı benim durum canım hayırlısı olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına alırsın yavrunuKızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur
İnsallag sagolun hepınız,senın kaç kez dolanmus canım,normal dogummu denemiştinşz sizAynı benim durum canım hayırlısı olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu
Bugun hareket takıp etmekle stresle gecıyo,saglıkla bı kucagıma alsam rahatlıcamHiç telaşlanma annesi zaten büyüdüler kuzucuklar ayy ne güzel ya ben hayalini kurarken bile kalbim pır pır .yarın koklayabileceksin onu inşallah ❤
Hayırlısı olsun canım sağ salim al kucağına inşallahKızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur
Hayırlı olsun canım gözün aydınBugün kan verdim bthcg 34.76 çıktı hamileyimm
Doğum yakın olabilir mi acaba belki haftayı beklemezKizlar bebegim inanilmaz toplaniyor kasiliyor. Ozellikle bi tarafta cok sert sanki karnimi patlatacak gibi. Son hafta boyle olur diyor annem ama sizlerde var mi ya ne uzanabiliyorum ne de oturabiliyorum. Acaba cati muayenesinden mi oldu. Cunku belim de agriyor arada
İnsallah yarın minnağınızı alırsınız kucağınıza stres yapma37+1 canım bugun,kilosu 3 küsür , dr istersen bugun istersen yarın dedi,yarın dedık hayırla saglıkla gelır ınsallah,şok heyecan birarada ..sagolasın
Ben de bugün oldum çatı muayenesi aynı durum bende de var 1 parmak Ya da 1 cm dedi tam hatırlamıyorum açılman var dedi ama o zamandan beri her hareket ettiğinde batıyor kasığıma Hatta eldiveni pembe oldu biraz kan olursa korkma dedi Hareket etmese panik yapıyorum etse yine yapıyorumKizlar bebegim inanilmaz toplaniyor kasiliyor. Ozellikle bi tarafta cok sert sanki karnimi patlatacak gibi. Son hafta boyle olur diyor annem ama sizlerde var mi ya ne uzanabiliyorum ne de oturabiliyorum. Acaba cati muayenesinden mi oldu. Cunku belim de agriyor arada
Evet en son öyleydi ama son durum ne bilmiyorumSenınkı bir kere dolanık duruyordu demi canım
Evet hemde baya minnak ama benim geçtiğimiz 2 gündür lekelenmem vardı korkuyorum açıkçası bu sebepten yarın doktora gidicem inşallah birşey çıkmazHayırlı olsun canım gözün aydın ☺ daha çok minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?