2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar bebegim inanilmaz toplaniyor kasiliyor. Ozellikle bi tarafta cok sert sanki karnimi patlatacak gibi. Son hafta boyle olur diyor annem ama sizlerde var mi ya ne uzanabiliyorum ne de oturabiliyorum. Acaba cati muayenesinden mi oldu. Cunku belim de agriyor arada

Normal kasılmalaradan farklı oluyo doğum kasılmaları. Ben çatı muayenesinden 5 gün sonra doğurmuştum oğlumu Belki sancıların başlıyordur

Kızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur
Aa bizim muhtemel tarihler aynıydı erken değilmi arkadaşım ?kordon dolandığı içinmi yarın alacak?sağlıkla gelsin

Sanki midem artık yemekleri hazmetmiyor ne yesem ağzımda midem alev alev yaniyor 15 dakika ayakta kalsam yıllardır ayakta gibiyim sürekli tuvalet ihtiyacım var uyku desen o hiç yok hep hasta gibiyim işin ilginç tarafı hamile değilim de hastayım sanki. Artık sağlıklı bir dogum yapıp kızımı kucağıma alma aşamasına geçmek istiyorum yüreğim pirpir hep vesvese dolu

Kızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur
Aynı benim durum canım hayırlısı olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu

Cokk sıkıldım valla çok bunaldım geliyosa gelsin artık bir an önce doğsun istiyom 25 hazirana çok var daha bazen diyom bu kadar kasik ağrısına bir an önce doğsun 37 hafta oldu yiterrrr ne uyuyabiliyom ne oturabiliyom ne bişi yiyebiliyom şafak 17

Doğum yakın olabilir mi acaba belki haftayı beklemez

Ben de bugün oldum çatı muayenesi aynı durum bende de var 1 parmak Ya da 1 cm dedi tam hatırlamıyorum açılman var dedi ama o zamandan beri her hareket ettiğinde batıyor kasığıma Hatta eldiveni pembe oldu biraz kan olursa korkma dedi Hareket etmese panik yapıyorum etse yine yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…