2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet risk almak istemedı , ben de telaşlandım
Telaslanma canım ya, bak ben 6 haftadır bekliyorum ve bizimki yerinde de durmuyor :) hazir acilman da baslamis diye alacaktır Dr seni sezaryene, uzatıp risk almak istememiştir.. Yoksa kordon dolanik normal doğumlar bile oluyor son ana kadar fark edilmiyor vs. ..

İnsallah canım sagol hepımız saglıkla alalım kucagımıza herseyın hayırlısı

Amin inşallah . Aynen bende artık kendimi iyice saldım gitti gerçekten çok zor. İnan her günüm bir önceki günden daha zor sanki böyle hızlı şişiyorum ağrıların artıyor.

Kendini zorlama canım hem sonra psikolojik olarak yapranmanın anlamı yok. Sezaryen olmak istiyorsan sezaryen ol

Kızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur
Hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Benim son 2 haftadır çok sık oluyor öyle. Bazen sadece sağ tarafta bazende sol tarafta toplanıp canımı yakıyor. Sanki toplandığı yeri yırtıp çıkacakmış gibi oluyor. Son zamanlarda daha da artıyor

Peki seze
Korkma korkma rahat hisset kendini :) sen yine yarın kavusuyorsun ben haftalardır sabırla bekliyorum ve daha 4 gün var güzel hissedelim ki güzel olsun . Kavuşma anına odaklan
Senınde mi kordon dolanması yuzunden sezeryan olcak ?

O vesveseler kimde yok ki acaba hep bi bişey olcak mi korkusu var ama bu olağan bişey sanirim, her gebelikte yaşadım

Benım son 7 gün en son 1 hafta önce 2350 di bakalım haftaya salıda Allah izin verirse benım inş saglıkla gelirler
Senin benden bir hafta önde olacak. Benim iki hafta sonra. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım hayırlı haberlerini paylaşırsın inşallah

2 gün aralıklarla doğuracağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…