- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Telaslanma canım ya, bak ben 6 haftadır bekliyorum ve bizimki yerinde de durmuyor :) hazir acilman da baslamis diye alacaktır Dr seni sezaryene, uzatıp risk almak istememiştir.. Yoksa kordon dolanik normal doğumlar bile oluyor son ana kadar fark edilmiyor vs. ..Evet risk almak istemedı , ben de telaşlandım
İnsallah canım sagol hepımız saglıkla alalım kucagımızaTelaslanma canım ya, bak ben 6 haftadır bekliyorum ve bizimki yerinde de durmuyor :) hazir acilman da baslamis diye alacaktır Dr seni sezaryene, uzatıp risk almak istememiştir.. Yoksa kordon dolanik normal doğumlar bile oluyor son ana kadar fark edilmiyor vs. ..
Çok sımarık bunlar yaEvet en son öyleydi ama son durum ne bilmiyorumbenimki 6 haftadır dolanık. ..
Hayırlı haberlerle gir cık inşallah endişe edince stres olursun sıkıntı yok Allaha şükürÇok sımarık bunlar yazaten en korktıgum şeydi,çünkü aşırı hareketlıydı
Korkma korkma rahat hisset kendini :) sen yine yarın kavusuyorsun ben haftalardır sabırla bekliyorum ve daha 4 gün varÇok sımarık bunlar yazaten en korktıgum şeydi,çünkü aşırı hareketlıydı
Benim bir kerede ama bebek iri ya hareket alanı az olduğu için kordon baya sıkıyormuş hatta kalp atışı düştü suyu azdı zaten sancım vardı yok yok yaniİnsallag sagolun hepınız,senın kaç kez dolanmus canım,normal dogummu denemiştinşz siz
Amin inşallahBenim de ayaklarim inanilmaz sisti. Esim ayakkabimi giydirirken o kadar zorlandi ki coraplarim yirtildi ama gec kaliyoruz diye degistiremedim ve yirtilmis topugu kacmis corapla gittimama umurumda mi hayiiirrrr artik ne susu ne kiyafeti hicbir seyi umursamiyorum cunku cok zorlaniyorum. Saglikla kucagimiza alalim insaAllah amin
Kendini zorlama canım hem sonra psikolojik olarak yapranmanın anlamı yok. Sezaryen olmak istiyorsan sezaryen olKizlar merhaba. Bugun 37+0 ve kontrole gittim. Sancilarim cikti ama bu defa hissetmiyorum. Doktorum cati muayenesi dedi ben de sezaryen istiyorum demistim dedim. Bana sancilarin var gel beni dinle sadece bir kere cati muayenesi yapayim dedi. Ben de hocam alttan hic muayene olmadim korkuyorum dedim. Zorla ikna etti seni normal dogurtalim illa dedi. Neyse muayene etti tabi ben nasil titriyorum bi ciglik attim kendimi kastigim icin tabi. Bi de agladimsen evet normali zor yaparsin dedi ama dogumun kolay olur dedi cunku kizlar 1,5 cm acilmam varmis. Bu hafta kesinlikle sen gelirsin doguma dedi. Ben yine de gun istedim. Haftaya pazartesi sezaryen gunu aldim. Normale cesaretim olsa aslinda her sey cok yolunda ama bir muayenede bile bu kadar etkilendiysem dogumu nasil yaparim bilmiyorum Dogurmak neden bu kadar zor ya Esim de psikolojik olarak hangisinde rahatsan ona karar ver dedi. Keske bi gitsem 8 cm aciklik olsa hayali bile guzel
Hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına inşallahKızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur
Benim son 2 haftadır çok sık oluyor öyle. Bazen sadece sağ tarafta bazende sol tarafta toplanıp canımı yakıyor. Sanki toplandığı yeri yırtıp çıkacakmış gibi oluyor. Son zamanlarda daha da artıyorKizlar bebegim inanilmaz toplaniyor kasiliyor. Ozellikle bi tarafta cok sert sanki karnimi patlatacak gibi. Son hafta boyle olur diyor annem ama sizlerde var mi ya ne uzanabiliyorum ne de oturabiliyorum. Acaba cati muayenesinden mi oldu. Cunku belim de agriyor arada
Peki sezeKizlar merhaba. Bugun 37+0 ve kontrole gittim. Sancilarim cikti ama bu defa hissetmiyorum. Doktorum cati muayenesi dedi ben de sezaryen istiyorum demistim dedim. Bana sancilarin var gel beni dinle sadece bir kere cati muayenesi yapayim dedi. Ben de hocam alttan hic muayene olmadim korkuyorum dedim. Zorla ikna etti seni normal dogurtalim illa dedi. Neyse muayene etti tabi ben nasil titriyorum bi ciglik attim kendimi kastigim icin tabi. Bi de agladimsen evet normali zor yaparsin dedi ama dogumun kolay olur dedi cunku kizlar 1,5 cm acilmam varmis. Bu hafta kesinlikle sen gelirsin doguma dedi. Ben yine de gun istedim. Haftaya pazartesi sezaryen gunu aldim. Normale cesaretim olsa aslinda her sey cok yolunda ama bir muayenede bile bu kadar etkilendiysem dogumu nasil yaparim bilmiyorum Dogurmak neden bu kadar zor ya Esim de psikolojik olarak hangisinde rahatsan ona karar ver dedi. Keske bi gitsem 8 cm aciklik olsa hayali bile guzel
Senınde mi kordon dolanması yuzunden sezeryan olcak ?Korkma korkma rahat hisset kendini :) sen yine yarın kavusuyorsun ben haftalardır sabırla bekliyorum ve daha 4 gün vargüzel hissedelim ki güzel olsun . Kavuşma anına odaklan
O vesveseler kimde yok ki acabaSanki midem artık yemekleri hazmetmiyor ne yesem ağzımda midem alev alev yaniyor 15 dakika ayakta kalsam yıllardır ayakta gibiyim sürekli tuvalet ihtiyacım var uyku desen o hiç yok hep hasta gibiyim işin ilginç tarafı hamile değilim de hastayım sanki. Artık sağlıklı bir dogum yapıp kızımı kucağıma alma aşamasına geçmek istiyorum yüreğim pirpir hep vesvese dolu
Hani diyorlar ya anne olmak hep yürek çarpıntısı dogruymusO vesveseler kimde yok ki acabahep bi bişey olcak mi korkusu var ama bu olağan bişey sanirim, her gebelikte yaşadım
Evt hemde hiç bitmeyenHani diyorlar ya anne olmak hep yürek çarpıntısı dogruymus
Evet canımPeki seze
Senınde mi kordon dolanması yuzunden sezeryan olcak ?
Senin benden bir hafta önde olacak. Benim iki hafta sonra. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımBenım son 7 gün en son 1 hafta önce 2350 di bakalım haftaya salıda Allah izin verirse benım inş saglıkla gelirler
Mecburen verdik artık:)) öykü
2 gün aralıklarla doğuracağız inşallahCokk sıkıldım valla çok bunaldım geliyosa gelsin artık bir an önce doğsun istiyom 25 hazirana çok var daha bazen diyom bu kadar kasik ağrısına bir an önce doğsun37 hafta oldu yiterrrr ne uyuyabiliyom ne oturabiliyom ne bişi yiyebiliyom şafak 17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?