- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Anam hadi gözün aydın sok oldum bende vallaKizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim
Ay gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsünKizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim
Sağ ayagim bir şişmiş iki gündür zonkluyor resmen balon olmuş yaGünaydın. Benimde her tarafım ağrıyor sanki artık. İyice paytak paytak yürümeye başladım. Sıcaklarda iyice bastırınca kalp çarpıntımda oluyor artık
Valla bende şoktayımKizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün ömrü uzun olsunKizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim
Amin canım inşallahAllah razi olsun kizlar cok sag olun. Rabbim hepinize en kolay dogumlari nasip etsin. 3200 demisti sabah doktorum ama masaAllah 3600 dogdu oglusum. Sut emmiyor cok fazla biraz da sariligi var insaAllah hepsi gececek. Hepiniz duamdasinizCok daha rahat bir dogum nasip etsin sizlere Rabbim.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallahAllah razi olsun kizlar cok sag olun. Rabbim hepinize en kolay dogumlari nasip etsin. 3200 demisti sabah doktorum ama masaAllah 3600 dogdu oglusum. Sut emmiyor cok fazla biraz da sariligi var insaAllah hepsi gececek. Hepiniz duamdasinizCok daha rahat bir dogum nasip etsin sizlere Rabbim.
Grup doğurur tümü benle sen doğurmayız anamSağ ayagim bir şişmiş iki gündür zonkluyor resmen balon olmuş yaşişmeye basladiysam doğum yakın diye sevineyim bari garibanin tesellisi gibi oldu ama paytak yürüme bende de var komşular gördükçe hergun soruyorlar ne kadar var diye iyice sıkıldım
Rabbim anâli babalı büyütsün kuzuyu canım sağlıklı uzun ömür versin inşallahAllah razi olsun kizlar cok sag olun. Rabbim hepinize en kolay dogumlari nasip etsin. 3200 demisti sabah doktorum ama masaAllah 3600 dogdu oglusum. Sut emmiyor cok fazla biraz da sariligi var insaAllah hepsi gececek. Hepiniz duamdasinizCok daha rahat bir dogum nasip etsin sizlere Rabbim.
Hanımlar sezeryan tarihimiz belli oldu23 Haziran' da hayırlısı ile Minnaklarima kavuşuyoruz. 37+3 de almış olacak. Öncesinde bir terslik olmazsa inşallah iki haftamız kalmış oluyor
Bence ikizler burcu etkisi olabilir bu sabırsızlıkHaziran bebekleri sıcaktanmı böyle erken erken geliyolar .pek hızlı çıktılar valla
Sabirsizligimin nedeni bu demekkiBence ikizler burcu etkisi olabilir bu sabırsızlık
Bebek hepsini emmiyor mu canım neden sagiuorsunSüt konusunda ben de şöyle diyebilirim 3 günlük tecrübemle :) tahin dereotu komposto 3-4 litre su çok artırıyo sütü. Bir de soğuk şeyler yiyip içmedim. Son olarak süt sağma makinası yerine alttaki ürünü almıştım resmen sütü iki katına çıkarıyor sağdıkça aslında bu tip bir ürün daha var mochi marka lansinoh olanı indirime girince bunu tercih etmiştim. Çok tavsiye ederim sağma ile uğraşmıyorsunuz evde gezerken yemek yerken oturup tv izlerken süt birikiyor.
Şimdi fiyatı baya artmış ben 70 tl ye almıştım.
Sütü artırmak için sağdım başta şimdi de fazla arttı sanırım yarım saat emince bırakıyor emmeyi ama göğsüm sert olunca hala sağdım baktım 30cc kadar çıkıyor. Süt üretimi sağdıkça emdikçe artıyor. Bi arkadaş ilk günlerdeki fazla sütlerini buzluğa atmış bebek sonraki aylarde hasta oldukça vermiş hemen iyileşiyormuş.Bebek hepsini emmiyor mu canım neden sagiuorsun
Görünce şok oldumKizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?