2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Anam hadi gözün aydın sok oldum bende valla

Ay gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Günaydın. Benimde her tarafım ağrıyor sanki artık. İyice paytak paytak yürümeye başladım. Sıcaklarda iyice bastırınca kalp çarpıntımda oluyor artık
Sağ ayagim bir şişmiş iki gündür zonkluyor resmen balon olmuş ya şişmeye basladiysam doğum yakın diye sevineyim bari garibanin tesellisi gibi oldu ama paytak yürüme bende de var komşular gördükçe hergun soruyorlar ne kadar var diye iyice sıkıldım

Valla bende şoktayım Allah analı babalı büyüsün ya ben yine kaldım valla kıskanıyorum bildim ama senin doğum yapacağını dün dediğin ağrıdan

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün ömrü uzun olsun

Amin canım inşallah mama takviye yap yoksa sarılığı artabilir aç kalmasın

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Grup doğurur tümü benle sen doğurmayız anam

Rabbim anâli babalı büyütsün kuzuyu canım sağlıklı uzun ömür versin inşallah

Kızlar sütüm yok diyenler için yazıyorum. Bir kere öncelikle süt olayı tamamen psikolojik sütüm yok diye karamsarlığa kapılırsanız varsa da biter. O yüzden süt konusunda hep pozitif olun lütfen. Sonrasında ise süper bir tarifim var. 2,5 su bardağı suyu kaynatın içine 7 yemek kaşığı dut kurusu ekleyin kısık ateşte 10 dk kaynatın 1 bardak kadar su çıkacak o suyu için. Tek seferde içmeyin isterseniz ikiye bölün süper süt yapıyor. Şifa olsun miniklerimize süt olsun inşallah

Süt konusunda ben de şöyle diyebilirim 3 günlük tecrübemle :) tahin dereotu komposto 3-4 litre su çok artırıyo sütü. Bir de soğuk şeyler yiyip içmedim. Son olarak süt sağma makinası yerine alttaki ürünü almıştım resmen sütü iki katına çıkarıyor sağdıkça aslında bu tip bir ürün daha var mochi marka lansinoh olanı indirime girince bunu tercih etmiştim. Çok tavsiye ederim sağma ile uğraşmıyorsunuz evde gezerken yemek yerken oturup tv izlerken süt birikiyor.
Şimdi fiyatı baya artmış ben 70 tl ye almıştım.

Eklentiler

• A04DE155-366C-4B14-8710-06E8F922D44F.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 41
  • FAFF684D-0836-4323-AAD1-A3FB0EFC4B38.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 44
Bebek hepsini emmiyor mu canım neden sagiuorsun

Bebek hepsini emmiyor mu canım neden sagiuorsun
Sütü artırmak için sağdım başta şimdi de fazla arttı sanırım yarım saat emince bırakıyor emmeyi ama göğsüm sert olunca hala sağdım baktım 30cc kadar çıkıyor. Süt üretimi sağdıkça emdikçe artıyor. Bi arkadaş ilk günlerdeki fazla sütlerini buzluğa atmış bebek sonraki aylarde hasta oldukça vermiş hemen iyileşiyormuş.

Görünce şok oldum Allah analı babalı büyütsün maşallah minik prense . Çok şükür kurtuldun. Hayırlısıyla bizde doğursaydık. Bizim kızın gelmeye niyeti yok benim takvim bile silinir ondan tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…