- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Arkadaş ban yemiş. Uyarı almış. Giriyor görüyor ama cevap veremiyor. Kendimden biliyorum
Ben öbüründe epidural tutmadı avo hissettim sonra uyuttular o yüzden genel istiyorum diye direniyorum inş genel yaparlarBaşın sağolsun senin için çok daha acı bir tecrübeyi hatırlatıyor çok haklısın ama bu defa herşey çok güzel olacak öyle düşünüp motive et kendini. Seni tamamen mi uyutcaklar belden uyuşturma mı yapacaklar? Bana spinal+epidural yapacakmış doktorum.
Kimyasal gebelik olabilir eğer kimyasal gebelik yaşıyorsan hemen bir gen testi yaptır Bende de öyle olmuştu pıhtılaşma çıktı yumurtlama gününden itibaren kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çok şükür bu zamanlara kadar geldimÖyle oldu progestana başlıycam bugün
Anladım canım sen nasıl rahat hissedeceksen öyle olur inşallahBen öbüründe epidural tutmadı avo hissettim sonra uyuttular o yüzden genel istiyorum diye direniyorum inş genel yaparlar
He girmeyince dogurdumu dedim acepArkadaş ban yemiş. Uyarı almış. Giriyor görüyor ama cevap veremiyor. Kendimden biliyorum
İnşallah canımAnladım canım sen nasıl rahat hissedeceksen öyle olur inşallah
Ayy hiç bişey görmüyo gözüm. Büyüğü artık serbest günlerindede salmıyorum dışarı. Virüsle temas eder falan diye. Herkesi bunalttım. Yasak kalmış 18 yaş altına evde şimdi kaos var. Nasıl olcak bilmiyom.Hadi gözünaydın iyi olmuş:) bbende kızımda yemek bile yerken yanimda olsun isterdim, pusetine koyar yanıma alırdım, ilk zamanlar fazla kusardı, insan korkuyor
Bende varım40 haftaya kadar giden çok az kişi var. Bende onlardan biriyim. Günü benimle aynı olanlar hep doğurdu bir ben kaldım galiba
Varsa doğumuna bir kaç gün kalan ses versin bana moral olsun
Daha bugün yaptırdım banyosunu biliyomusun. Cesaret edemedim. Göbeği düştükten sonra zıbına bulaşan leke leke kanları doktorunuzla paylaşın mutlaka. Bazı bebeklerde k vitamini yetersiz gelyiomuş, tekrar yapıyolarmış. Bizim lekelenmeler var. Yarına kadar takip edicem10. Günde. Ama bende dezenfektan yok. Hiç bir şey de dememişti doktor.
banyo yaptırabildiniz mi
Hayırlı uğurlu olsunKizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim
Bana sarılıktan değilde, sütün sulu dedi hemşire daha doğum yapalı 3-4 saat olmuşken. Şimdi kızııyorum o an anlamamıştım. Daha sütüm inmemişken ne bekliyodu acaba. Mama takviyesi önerdi. O gün başladık. İlkindeki cahilliğimle damla mama değdirmemişken şimdi sudan çıkmış balık gibiyim. Sağlıkları herşeyden önemli doyması için mama gerekiyosa elbette mama. Ama ben önce her iki memeyi sırayla teklif ediyorum, bakıyorum hala aranıyosa bir 30 luk mama yapıyorum. Biraz yorucu bolca vakit istiyo, ama Meme vermekten vazgeçme onu da alsın gerekiyosa mamada içsin elbet. Allah yardımcın olsunAllah razi olsun kizlar cok sag olun. Rabbim hepinize en kolay dogumlari nasip etsin. 3200 demisti sabah doktorum ama masaAllah 3600 dogdu oglusum. Sut emmiyor cok fazla biraz da sariligi var insaAllah hepsi gececek. Hepiniz duamdasinizCok daha rahat bir dogum nasip etsin sizlere Rabbim.
Bende dün yaptım. Sonuçları bekliyorumKızlar sütüm yok diyenler için yazıyorum. Bir kere öncelikle süt olayı tamamen psikolojik sütüm yok diye karamsarlığa kapılırsanız varsa da biter. O yüzden süt konusunda hep pozitif olun lütfen. Sonrasında ise süper bir tarifim var. 2,5 su bardağı suyu kaynatın içine 7 yemek kaşığı dut kurusu ekleyin kısık ateşte 10 dk kaynatın 1 bardak kadar su çıkacak o suyu için. Tek seferde içmeyin isterseniz ikiye bölün süper süt yapıyor. Şifa olsun miniklerimize süt olsun inşallah
Amin inşallah aynen vakitleri var demekki. Ama böyley 37 38 lerde doğuranı görünce özenmiyor değilimValla ya dogmadikca bende strese giriyorum hergun ev yopla temizle her gece ne olur ne olmaz diye korkumdan heryeri toplayıp yatıyorum kesin bı gün toplamasam o gün gelir artıkkızım 38 +1 de dogmusdu inşallah bu da en geç o vakte kadar doğar 1 haftaya kadar . Oğlum 35 haftalikdi ben hep erken doğum diye alıştım diğer ikisinden serumlar ilaçlar . Bunda şükür hicbisey yok magnezyum bile kullanmadım o kadar kasılmaya hemen dogururjm sandım ama bekledi valla 40 i gormekden korkuyorum bende yine de vakti saati var demekkki hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler
İnşallah benim kadar beklemesin sağlıkla en geç 39 da gelmiş olurBende bekliyom ama tik yok biz ne zaman dogurcaz yaaaçantamiz arabanin arkasinda ordan ora geziyor
Yapıyorum canım sonra bebek çok kasılıyor. Çatı kemiğim daha da ağrıyor aha tamam en geç gece doğar diyorumValla ben squat cekmeye başladım sende oyle yap merdiven in çık bide hadi gelmesinde görüm artik bunlari
Ben de ikisini veriyorum ama yetmedigini dusunuyorum. Bugun duzene girdi gibi cok sukur. Yine de 30 luk mama veririz gece. Sariliktan korkuyorum ama senin hemsire de sacmalamis daha cok yeniyken ne bekliyor ki. Dedigin gibi cok ugrastieici sureclee. 40 i ciksa rahatlariz insaAllahBana sarılıktan değilde, sütün sulu dedi hemşire daha doğum yapalı 3-4 saat olmuşken. Şimdi kızııyorum o an anlamamıştım. Daha sütüm inmemişken ne bekliyodu acaba. Mama takviyesi önerdi. O gün başladık. İlkindeki cahilliğimle damla mama değdirmemişken şimdi sudan çıkmış balık gibiyim. Sağlıkları herşeyden önemli doyması için mama gerekiyosa elbette mama. Ama ben önce her iki memeyi sırayla teklif ediyorum, bakıyorum hala aranıyosa bir 30 luk mama yapıyorum. Biraz yorucu bolca vakit istiyo, ama Meme vermekten vazgeçme onu da alsın gerekiyosa mamada içsin elbet. Allah yardımcın olsun
Canım taburcu ettiler miBen de ikisini veriyorum ama yetmedigini dusunuyorum. Bugun duzene girdi gibi cok sukur. Yine de 30 luk mama veririz gece. Sariliktan korkuyorum ama senin hemsire de sacmalamis daha cok yeniyken ne bekliyor ki. Dedigin gibi cok ugrastieici sureclee. 40 i ciksa rahatlariz insaAllah
Bana da sanki doymayacakmış gibi geliyor. Sürekli bi süt kontrolündeyim. İnsanı yıpratıyor. İnşallahhBen de ikisini veriyorum ama yetmedigini dusunuyorum. Bugun duzene girdi gibi cok sukur. Yine de 30 luk mama veririz gece. Sariliktan korkuyorum ama senin hemsire de sacmalamis daha cok yeniyken ne bekliyor ki. Dedigin gibi cok ugrastieici sureclee. 40 i ciksa rahatlariz insaAllah
Valla bende de durum aynı bugün baya temizlik yaptım günde kac kere merdiven inip cikiyorum ama tık yok bakalım yarın kontrol var doktor ne dicekAmin inşallah aynen vakitleri var demekki. Ama böyley 37 38 lerde doğuranı görünce özenmiyor değilim. Gerçekten son günler artık iyice hamilelik ağır geliyor. Hep 38 de falan gelsin istemiştim. Korkarım ki 41 i kadar gidecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?