2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben öbüründe epidural tutmadı avo hissettim sonra uyuttular o yüzden genel istiyorum diye direniyorum inş genel yaparlar

Hadi gözünaydın iyi olmuş:) bbende kızımda yemek bile yerken yanimda olsun isterdim, pusetine koyar yanıma alırdım, ilk zamanlar fazla kusardı, insan korkuyor
Ayy hiç bişey görmüyo gözüm. Büyüğü artık serbest günlerindede salmıyorum dışarı. Virüsle temas eder falan diye. Herkesi bunalttım. Yasak kalmış 18 yaş altına evde şimdi kaos var. Nasıl olcak bilmiyom.

10. Günde. Ama bende dezenfektan yok. Hiç bir şey de dememişti doktor.
banyo yaptırabildiniz mi
Daha bugün yaptırdım banyosunu biliyomusun. Cesaret edemedim. Göbeği düştükten sonra zıbına bulaşan leke leke kanları doktorunuzla paylaşın mutlaka. Bazı bebeklerde k vitamini yetersiz gelyiomuş, tekrar yapıyolarmış. Bizim lekelenmeler var. Yarına kadar takip edicem

Hayırlı uğurlu olsun

Bana sarılıktan değilde, sütün sulu dedi hemşire daha doğum yapalı 3-4 saat olmuşken. Şimdi kızııyorum o an anlamamıştım. Daha sütüm inmemişken ne bekliyodu acaba. Mama takviyesi önerdi. O gün başladık. İlkindeki cahilliğimle damla mama değdirmemişken şimdi sudan çıkmış balık gibiyim. Sağlıkları herşeyden önemli doyması için mama gerekiyosa elbette mama. Ama ben önce her iki memeyi sırayla teklif ediyorum, bakıyorum hala aranıyosa bir 30 luk mama yapıyorum. Biraz yorucu bolca vakit istiyo, ama Meme vermekten vazgeçme onu da alsın gerekiyosa mamada içsin elbet. Allah yardımcın olsun

Bende dün yaptım. Sonuçları bekliyorum

Amin inşallah aynen vakitleri var demekki. Ama böyley 37 38 lerde doğuranı görünce özenmiyor değilim . Gerçekten son günler artık iyice hamilelik ağır geliyor. Hep 38 de falan gelsin istemiştim. Korkarım ki 41 i kadar gidecek .

Ben de ikisini veriyorum ama yetmedigini dusunuyorum. Bugun duzene girdi gibi cok sukur. Yine de 30 luk mama veririz gece. Sariliktan korkuyorum ama senin hemsire de sacmalamis daha cok yeniyken ne bekliyor ki. Dedigin gibi cok ugrastieici sureclee. 40 i ciksa rahatlariz insaAllah

Canım taburcu ettiler mi

Ben bu sabah epidural sezaryenle dogum yaptim. 2700 kilo dogdu. Odaya gelir gelmez cok guzel emdi. Ama sonra uyuttuk ve 6 saat hic emmedi. Tecrubeliyiz de ama ne yapsak uyandiramadik. Hemsireler sekerini olctu ve iyi dediler sekerine. O yuzden sorun gormediler. Sonrasinda mutlaka 3 saatte bir emzirmeye calistim..meme cok buyuk geliyor sanki tutarken zorlaniyor. Bir de surekli rahatsiz edip emmesini sagladigimiz halde durarak 15 dk filan emebiliyor. Ama surekli siyah kakasini yapti. 4 defa filan..hatta yesile donmeye basladi artik. Sariligi var mi dedim ama o 5. Gun alinan kanla belli olur dediler.

Sizlerin bebeklerini cikmadan cocuk doktoru gordu degil mi? İsitme testi yapiliyordu diye hatırlıyorum ama unutmusum cogu seyi

Bir de ziyaretci yasak dediler ama ben bu aksam bir kac odada ziyaretciler gordum

Bana da sanki doymayacakmış gibi geliyor. Sürekli bi süt kontrolündeyim. İnsanı yıpratıyor. İnşallahh Geçecek

Valla bende de durum aynı bugün baya temizlik yaptım günde kac kere merdiven inip cikiyorum ama tık yok bakalım yarın kontrol var doktor ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…