2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Allah yardımcın olsun senin de içini ferah tut kavuşcaksınız sadece sabır et dua et küçük değil bebeğin

Hayirli ugurlu olsun canim. her ameliyatta antibiyotik icilmesi gerekiyor sanki. Mutlaka ic doktor verdiyse. Acik yaran var sonucta. Bana da hastane igne seklinde verdiler. Eve cikarken de verirler. Bir de parol veriyorlar ama acikcasi cok agriyi kesmiyor o. Mecbur biraz agri cekicez. Ben gecen sene kistimi aldirdim. O daha zordu mesela. Günlerce kalkmadan yatar pozisyondaydim. En azindan agrili da olsa oturuyoruz bunda. Ben dikisleri zorlamamak adina ilk 3 hafta pek egilip kalkmamistim. Bebegi kucagima vermislerdi emzirmem icin.
Mumkunse dinlen. Ama simdi buyuk kizim da oldugundan o kadar dinlenemem sanirim. İlk hafta en zoru. Sonra yavas yavas azaliyor

Emzirdiğim için Antibiyotik içmedim , doktor sadece ağrın olursan ağrı kesici kullan dedi ama bencede haklısın

Amın canım senın de, inş cabucak toparlarsın, sezeryan sonrası sutunuz hemen geldimi, be egı neyle beslıyolar yogun bakımda hıc bılmıyorum
Gözün aydın yas akçiger sendromu o normal dogsa bebek atıyo o suyu sezeryan olunca atamıyor bazen arkadasım da oldu 10 hğn sonra evdeydi bebek inşallah srn daha kısa zamanda kavusursun banada olacak diye cok korkuyorum bu olay inşallah kısa sürede çıkar

Bende belki biraz küçük ondan oldu sandim. Allah şifa versin canım, ordaki suyu bi şekilde alıyorlar diye biliyorum. Insallah en yakın surede sağlıkla kucağına gelir. Rabbim yardımcınız olsun

Bende belki biraz küçük ondan oldu sandim. Allah şifa versin canım, ordaki suyu bi şekilde alıyorlar diye biliyorum. Insallah en yakın surede sağlıkla kucağına gelir. Rabbim yardımcınız olsun
Doktorum 38 +3"de 3300 gram kendi bebeğinin de yas akciğerle yattığını anlattı bu tamamen bebekle ilgili dedi kilo ile degil miş yani

Ben de pazartesi aksam alindim sezaryene ve apar topar gittik cok degisik bir surecti. Orda yasananlar da ilk oldugundan ve bilmedigimden beni tedirgin etti. Dikme sirasinda uyuttular tansiyonum cok dustu cunku. Sonrasinda ben her kalkmama aci ceke ceke yurudum ve gercekten o acilar gecti daha 1 gun dolmadan ki inanilmaz korkuyordum dogumdan herkes ogrenmistir artik bu aksam yine basladi sancilarim cunku tuvalete cikmadim henuz. Acilar geciyor ama kabizlik varsa beteri geliyor. Bugun caresinw bakcam. Eger siz de tuvaletinizi yapmadiysaniz agrilari beklemeden lavman veya ilac isteyin doktorunuzdan. Ben gec kaldim gibi. Bir de idrari hissetmiyorum tam olarak o yuzden sık sık tuvalete gidiyorum rahatlatiyor beni.Benlik bu kadar tavsiye cunku kelin ilaci kendine de yok. Sadece kuyrugu dik tutmaya calisiyorum

Kayısı suyu al ama hazır evdekiler beni rahatlatmıyordu her yemekten önce bir iç 2 bardak cok dua edersin bana cok rahatlattı

Antibiyotik veya herhangi bi ilaç kullanıyomusun

s
Canimm bebek erken gelecek diye nasil endiselenip yazisiyorduk ama bak sukurler olsun ilerledik. Rabbim bir avazda dogumu nasip etsin sana da diger kalan arkadaslara da. Zamani var demek ki az kaldi her turlu
Aynen ya çok şükür küçükler diye ne çok endişelendik. Çok şükür bekledi minikler ve büyüdüler.
Amin inşallah Allah razı olsun canım

Valla seninle aynıyiz 1 gün var aramızda hala tık yok bende de bizim oğlan yerinde rahat içimden bi ses 41 haftayı da gorcem diyor
Hayırlısıyla inşallah gelsin bebekler artık. Sende de iyice uykular kaçtı mı. Ödemin nasıl. Kasık ağrın herhangi bir belirtin var mı
Valla bende de durum aynı bugün baya temizlik yaptım günde kac kere merdiven inip cikiyorum ama tık yok bakalım yarın kontrol var doktor ne dicek
Haber vermeyi unutma. Bende cuma günü doktora gideceğim. Bakalım doktor ne söylecek

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Kızlar dogum oldu ,ama bebegım yogunbakımda,nolur dua edın henuz kavusamadkk
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Dualarımız sizinle sağlıkla çıkın ikinizde inşallah

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Canm Dr normal doğum sonrası da antibiyotik veriyor onları ilaçlarını asla ihmal etme sezeryan yerin iltihaplanmasin bı kaç güne geçer inşallah hakkında böylesi hayirliymis sezeryan yine de büyük bı ameliyat hemen eskiye dönmeye çalışma bebeğini emzir yeter dinlen ve yürümeye calis evin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…