Allah yardımcın olsun senin de içini ferah tut kavuşcaksınız sadece sabır et dua et küçük değil bebeğinBen de oyle sanıyordum, cok zor bi geceydi.. 5_6 saatte bır serumuma agrı keskcı kattılar, cabuk yurursen bebegıne gotururux belkı dedoler, zor olsa yurumek çin zorlıyorım,,bana 45 dk da bir yürü dıyolar .ama bu acılardam cok bebegımden uzak olmak koyuyor..
Ben pazartesi doğum yaptım suyum geldi evet ama sancı yoktu açılma olmadı suniyle bile , kanala girmemiş benimki saatler sonunda doktor sezeryNa karar verdi ve pazartesi akşam doğdu fakat benim ilk olduğu için tecrunesizim ameliyat sonrası normal yaşantıma döncem sandım ama nerde moralim bozuk 2 gündür hep ağlıyorum hareketlerim kısıtlı gaz çıkması lazımmış dün yavaş yavaş çıkmaya başladı hafif rahatladım ama yinede istwdiğim gibi hareket edemiyorum bugun 3. günüm Allah aşkına tecrübelilerden varsa tavsiyeniz hemen yapayım mesela antibiyotik içmem şartmı ağrı kesici evde bi kere içtim..kusura bakmayın uzun uzun yazdım özürdilerim.
Amın canım senın de, inş cabucak toparlarsın, sezeryan sonrası sutunuz hemen geldimi, be egı neyle beslıyolar yogun bakımda hıc bılmıyorumAllah yardımcın olsun senin de içini ferah tut kavuşcaksınız sadece sabır et dua et küçük değil bebeğin
Emzirdiğim için Antibiyotik içmedim , doktor sadece ağrın olursan ağrı kesici kullan dedi ama bencede haklısınHayirli ugurlu olsun canim. her ameliyatta antibiyotik icilmesi gerekiyor sanki. Mutlaka ic doktor verdiyse. Acik yaran var sonucta. Bana da hastane igne seklinde verdiler. Eve cikarken de verirler. Bir de parol veriyorlar ama acikcasi cok agriyi kesmiyor o. Mecbur biraz agri cekicez. Ben gecen sene kistimi aldirdim. O daha zordu mesela. Günlerce kalkmadan yatar pozisyondaydim. En azindan agrili da olsa oturuyoruz bunda. Ben dikisleri zorlamamak adina ilk 3 hafta pek egilip kalkmamistim. Bebegi kucagima vermislerdi emzirmem icin.
Mumkunse dinlen. Ama simdi buyuk kizim da oldugundan o kadar dinlenemem sanirim. İlk hafta en zoru. Sonra yavas yavas azaliyor
Suya benzer şey geldi ilk sonra süt , yoğun bakımda daha iyi beslerler bence gözün arkada kalmasın.Amın canım senın de, inş cabucak toparlarsın, sezeryan sonrası sutunuz hemen geldimi, be egı neyle beslıyolar yogun bakımda hıc bılmıyorum
Gözün aydın yas akçiger sendromu o normal dogsa bebek atıyo o suyu sezeryan olunca atamıyor bazen arkadasım da oldu 10 hğn sonra evdeydi bebek inşallah srn daha kısa zamanda kavusursun banada olacak diye cok korkuyorum bu olay inşallah kısa sürede çıkarAmın canım senın de, inş cabucak toparlarsın, sezeryan sonrası sutunuz hemen geldimi, be egı neyle beslıyolar yogun bakımda hıc bılmıyorum
Bende belki biraz küçük ondan oldu sandim. Allah şifa versin canım, ordaki suyu bi şekilde alıyorlar diye biliyorum. Insallah en yakın surede sağlıkla kucağına gelir. Rabbim yardımcınız olsunSu yutmus cok,oksijen bagladılar galıba, haftası kılosu normaldi aslında, süt sagmayı denedık gelmedi.. Allahım tum evlatları aılesı e bagıslasın, net bılgı vermıyorlar, ne zmm cıkar vs hakkında,çok tedırgınım, siz hamilesınız hala duanız kabul olur, nolur dua edin..
Doktorum 38 +3"de 3300 gram kendi bebeğinin de yas akciğerle yattığını anlattı bu tamamen bebekle ilgili dedi kilo ile degil miş yaniBende belki biraz küçük ondan oldu sandim. Allah şifa versin canım, ordaki suyu bi şekilde alıyorlar diye biliyorum. Insallah en yakın surede sağlıkla kucağına gelir. Rabbim yardımcınız olsun
Ben pazartesi doğum yaptım suyum geldi evet ama sancı yoktu açılma olmadı suniyle bile , kanala girmemiş benimki saatler sonunda doktor sezeryNa karar verdi ve pazartesi akşam doğdu fakat benim ilk olduğu için tecrunesizim ameliyat sonrası normal yaşantıma döncem sandım ama nerde moralim bozuk 2 gündür hep ağlıyorum hareketlerim kısıtlı gaz çıkması lazımmış dün yavaş yavaş çıkmaya başladı hafif rahatladım ama yinede istwdiğim gibi hareket edemiyorum bugun 3. günüm Allah aşkına tecrübelilerden varsa tavsiyeniz hemen yapayım mesela antibiyotik içmem şartmı ağrı kesici evde bi kere içtim..kusura bakmayın uzun uzun yazdım özürdilerim.
Ben de pazartesi aksam alindim sezaryene ve apar topar gittik cok degisik bir surecti. Orda yasananlar da ilk oldugundan ve bilmedigimden beni tedirgin etti. Dikme sirasinda uyuttular tansiyonum cok dustu cunku. Sonrasinda ben her kalkmama aci ceke ceke yurudum ve gercekten o acilar gecti daha 1 gun dolmadan ki inanilmaz korkuyordum dogumdan herkes ogrenmistir artikBen de oyle sanıyordum, cok zor bi geceydi.. 5_6 saatte bır serumuma agrı keskcı kattılar, cabuk yurursen bebegıne gotururux belkı dedoler, zor olsa yurumek çin zorlıyorım,,bana 45 dk da bir yürü dıyolar .ama bu acılardam cok bebegımden uzak olmak koyuyor..
Öyleymiş, Rabbim şifa versin zor bir durumDoktorum 38 +3"de 3300 gram kendi bebeğinin de yas akciğerle yattığını anlattı bu tamamen bebekle ilgili dedi kilo ile degil miş yani
Kayısı suyu al ama hazır evdekiler beni rahatlatmıyordu her yemekten önce bir iç 2 bardak cok dua edersin bana cok rahatlattıBen de pazartesi aksam alindim sezaryene ve apar topar gittik cok degisik bir surecti. Orda yasananlar da ilk oldugundan ve bilmedigimden beni tedirgin etti. Dikme sirasinda uyuttular tansiyonum cok dustu cunku. Sonrasinda ben her kalkmama aci ceke ceke yurudum ve gercekten o acilar gecti daha 1 gun dolmadan ki inanilmaz korkuyordum dogumdan herkes ogrenmistir artikbu aksam yine basladi sancilarim cunku tuvalete cikmadim henuz. Acilar geciyor ama kabizlik varsa beteri geliyor. Bugun caresinw bakcam. Eger siz de tuvaletinizi yapmadiysaniz agrilari beklemeden lavman veya ilac isteyin doktorunuzdan. Ben gec kaldim gibi. Bir de idrari hissetmiyorum tam olarak o yuzden sık sık tuvalete gidiyorum rahatlatiyor beni.Benlik bu kadar tavsiye cunku kelin ilaci kendine de yok. Sadece kuyrugu dik tutmaya calisiyorum
zor tabiki rabbim hepimizi sag salim kavustursunÖyleymiş, Rabbim şifa versin zor bir durum
Amin canım teşekkür ederim inşalllahAyy gözn aydın canm darıs bizlere inşallah rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün
Antibiyotik veya herhangi bi ilaç kullanıyomusunBen de pazartesi aksam alindim sezaryene ve apar topar gittik cok degisik bir surecti. Orda yasananlar da ilk oldugundan ve bilmedigimden beni tedirgin etti. Dikme sirasinda uyuttular tansiyonum cok dustu cunku. Sonrasinda ben her kalkmama aci ceke ceke yurudum ve gercekten o acilar gecti daha 1 gun dolmadan ki inanilmaz korkuyordum dogumdan herkes ogrenmistir artikbu aksam yine basladi sancilarim cunku tuvalete cikmadim henuz. Acilar geciyor ama kabizlik varsa beteri geliyor. Bugun caresinw bakcam. Eger siz de tuvaletinizi yapmadiysaniz agrilari beklemeden lavman veya ilac isteyin doktorunuzdan. Ben gec kaldim gibi. Bir de idrari hissetmiyorum tam olarak o yuzden sık sık tuvalete gidiyorum rahatlatiyor beni.Benlik bu kadar tavsiye cunku kelin ilaci kendine de yok. Sadece kuyrugu dik tutmaya calisiyorum
Doğum yaptm cnmEdiyorum canim benimkisi beyaz sari karışık biraz akinti ama siklasmadi ilk çocuğunuzdami öyle oldu yoksa dogum yaptınızmı sizCuma günü alttan muanem var ınslalah kolay gecer
Aynen ya çok şükür küçükler diye ne çok endişelendik. Çok şükür bekledi minikler ve büyüdüler.s
Canimm bebek erken gelecek diye nasil endiselenip yazisiyorduk ama bak sukurler olsun ilerledik. Rabbim bir avazda dogumu nasip etsin sana da diger kalan arkadaslara da. Zamani var demek ki az kaldi her turlu
Hayırlısıyla inşallah gelsin bebekler artık. Sende de iyice uykular kaçtı mı. Ödemin nasıl. Kasık ağrın herhangi bir belirtin var mıValla seninle aynıyiz 1 gün var aramızda hala tık yok bende de bizim oğlan yerinde rahat içimden bi ses 41 haftayı da gorcem diyor
Haber vermeyi unutma. Bende cuma günü doktora gideceğim. Bakalım doktor ne söylecekValla bende de durum aynı bugün baya temizlik yaptım günde kac kere merdiven inip cikiyorum ama tık yok bakalım yarın kontrol var doktor ne dicek
Ben bu sabah epidural sezaryenle dogum yaptim. 2700 kilo dogdu. Odaya gelir gelmez cok guzel emdi. Ama sonra uyuttuk ve 6 saat hic emmedi. Tecrubeliyiz de ama ne yapsak uyandiramadik. Hemsireler sekerini olctu ve iyi dediler sekerine. O yuzden sorun gormediler. Sonrasinda mutlaka 3 saatte bir emzirmeye calistim..meme cok buyuk geliyor sanki tutarken zorlaniyor. Bir de surekli rahatsiz edip emmesini sagladigimiz halde durarak 15 dk filan emebiliyor. Ama surekli siyah kakasini yapti. 4 defa filan..hatta yesile donmeye basladi artik. Sariligi var mi dedim ama o 5. Gun alinan kanla belli olur dediler.
Sizlerin bebeklerini cikmadan cocuk doktoru gordu degil mi? İsitme testi yapiliyordu diye hatırlıyorum ama unutmusum cogu seyi
Bir de ziyaretci yasak dediler ama ben bu aksam bir kac odada ziyaretciler gordum
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar dogum oldu ,ama bebegım yogunbakımda,nolur dua edınhenuz kavusamadkk
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünBen pazartesi doğum yaptım suyum geldi evet ama sancı yoktu açılma olmadı suniyle bile , kanala girmemiş benimki saatler sonunda doktor sezeryNa karar verdi ve pazartesi akşam doğdu fakat benim ilk olduğu için tecrunesizim ameliyat sonrası normal yaşantıma döncem sandım ama nerde moralim bozuk 2 gündür hep ağlıyorum hareketlerim kısıtlı gaz çıkması lazımmış dün yavaş yavaş çıkmaya başladı hafif rahatladım ama yinede istwdiğim gibi hareket edemiyorum bugun 3. günüm Allah aşkına tecrübelilerden varsa tavsiyeniz hemen yapayım mesela antibiyotik içmem şartmı ağrı kesici evde bi kere içtim..kusura bakmayın uzun uzun yazdım özürdilerim.
Canm Dr normal doğum sonrası da antibiyotik veriyor onları ilaçlarını asla ihmal etme sezeryan yerin iltihaplanmasin bı kaç güne geçer inşallahBen pazartesi doğum yaptım suyum geldi evet ama sancı yoktu açılma olmadı suniyle bile , kanala girmemiş benimki saatler sonunda doktor sezeryNa karar verdi ve pazartesi akşam doğdu fakat benim ilk olduğu için tecrunesizim ameliyat sonrası normal yaşantıma döncem sandım ama nerde moralim bozuk 2 gündür hep ağlıyorum hareketlerim kısıtlı gaz çıkması lazımmış dün yavaş yavaş çıkmaya başladı hafif rahatladım ama yinede istwdiğim gibi hareket edemiyorum bugun 3. günüm Allah aşkına tecrübelilerden varsa tavsiyeniz hemen yapayım mesela antibiyotik içmem şartmı ağrı kesici evde bi kere içtim..kusura bakmayın uzun uzun yazdım özürdilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?