2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ay beni sağlık ocağından ikidir arıyor ebe sen daha doğurmadın mı diye yok dedim. Sabah arayınca efendim dedim sesin çok enerjik belli daha doğurmadın diyor bana kalsa geçen hafta doğmasını isterdim anam gelmiyor ne yapayım
Annem yanıma geldi her gün birileri arıyor daha doğurmadı mı diye. Annem bu sabah yok niyeti yok doğurmaya diye sinirleniyordu sanki ben doğma diyorum bizim miniğe

Canım ikisini aynı anda mı emzirdin yoksa tek tek mi? Mama verdin mi?

Buzluğa atmak mantiklymis çünkü hasta falan olupda ilaç kullanırsak bu sütler çok işe yarar

Valla ya dogmadikca bende strese giriyorum hergun ev yopla temizle her gece ne olur ne olmaz diye korkumdan heryeri toplayıp yatıyorum kesin bı gün toplamasam o gün gelir artık kızım 38 +1 de dogmusdu inşallah bu da en geç o vakte kadar doğar 1 haftaya kadar . Oğlum 35 haftalikdi ben hep erken doğum diye alıştım diğer ikisinden serumlar ilaçlar . Bunda şükür hicbisey yok magnezyum bile kullanmadım o kadar kasılmaya hemen dogururjm sandım ama bekledi valla 40 i gormekden korkuyorum bende yine de vakti saati var demekkki hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler

Bende bekliyom ama tik yok biz ne zaman dogurcaz yaaaçantamiz arabanin arkasinda ordan ora geziyor

Valla ben squat cekmeye başladım sende oyle yap merdiven in çık bide hadi gelmesinde görüm artik bunlari

Doğum yapanların gözü aydın sağlıkla sıhhatle büyütsünler inşallah bebeklerini bol bol sütleri olsun ben de bugün nst ye girdim sancı çıkmadı herşey yolunda dedi doktorum 16 veya 17 haziranda sezaryenle kavuşucaz inşallah bebeğimle. Benim ilk doğumum da sezaryen olmuştu ama tam doğum zamanı soğuk algınlığı geçirdiğim için çok öksürmekten kanama falan olmuştu sezaryen yerimde zor geçirmiştim iki üç günü. Hastanede de üç gün kalmıştım. Şimdi doktorum 24 saat sonra taburcu ediyoruz dedi. Sezaryen olan arkadaşlar ilk 24 saatiniz nasıl geçti eve giderken ağrılarınız çok muydu? İkinci olacak ama beni bir korku sardı bilip de doğuma gitmek daha stresli oluyor sanki.

40 haftaya kadar giden çok az kişi var. Bende onlardan biriyim. Günü benimle aynı olanlar hep doğurdu bir ben kaldım galiba
Varsa doğumuna bir kaç gün kalan ses versin bana moral olsun
Valla seninle aynıyiz 1 gün var aramızda hala tık yok bende de bizim oğlan yerinde rahat içimden bi ses 41 haftayı da gorcem diyor

Inan bende senin gibiyim her an hazirlikliyim kirli sepetinde çamaşır birakmiyom eve üç dört gelemicem diye hep fazla yemek yapıyorum eşim için gör bak en hazırlıksız zamanında yakalar

Inan bende senin gibiyim her an hazirlikliyim kirli sepetinde çamaşır birakmiyom eve üç dört gelemicem diye hep fazla yemek yapıyorum eşim için gör bak en hazırlıksız zamanında yakalar
Evet ya bı de çamaşır meselesi var valla sabah renkli akşam beyaz tel hiç boş durmuyor yarım yarim calisiyor benim makine de ceketim i falan giyiyorum çıkarınca hemen tekrar yıkıyorum hastaneye giderken giycem diye malum digerleri olmuyor

İkinci sezeryan da basına gelecekleri biliyor olmak zor bende aynıyım valla hafta ya salı ni uyansam bebeğim saglıkla yanımda olsa diyorum o ameliyat hane narkoz sanki o anlar tekrar yasıyorum ger gece gecen yıl 28 haziran da oldum ben sezeryan ve bebeğimi 27 haftalık tı kaybettim nu korkular la girmek daha zor sanki

Başın sağolsun senin için çok daha acı bir tecrübeyi hatırlatıyor çok haklısın ama bu defa herşey çok güzel olacak öyle düşünüp motive et kendini. Seni tamamen mi uyutcaklar belden uyuşturma mı yapacaklar? Bana spinal+epidural yapacakmış doktorum.

Canım ikisini aynı anda mı emzirdin yoksa tek tek mi? Mama verdin mi?

Tek tek emziriyorum canım henüz çok minikler o yüzden birlikte tutmaya korkuyorum ama aklımda deneyeceğim biraz boyunlarını falan tutmaya başlasınlar ben her seferinde dönüşümlü olarak bir göğsü kıza bir göğsü erkeğe olacak şekilde emzirip sonra göğsümde kalan sütü sağıp veriyorum peşine de mama veriyorum. Bazen sağamadan direk emzirip mama veriyorum acıkınca çok sinirli oluyorlar

s Canimm bebek erken gelecek diye nasil endiselenip yazisiyorduk ama bak sukurler olsun ilerledik. Rabbim bir avazda dogumu nasip etsin sana da diger kalan arkadaslara da. Zamani var demek ki az kaldi her turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…