2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
B beelzenf hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah darısı bizlere seninle günümüz aynıydı nasıl geçti doğum kolay mıydı tecrübelerini paylasirmisin bizimle

Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ziyâretciyi sorduğumda azar azar alıyoruz dediler bana ama ben yinede herkese hastane almıyor diyorum

Gözünaydın, inşallah yakında kavuşursun, küçük olduğu için bi kaç gün kalabilir ama daha çok duracağını sanmiyorum, Rabbim yardimciniz olsun, Allah şifa versin
Su yutmus cok,oksijen bagladılar galıba, haftası kılosu normaldi aslında, süt sagmayı denedık gelmedi.. Allahım tum evlatları aılesı e bagıslasın, net bılgı vermıyorlar, ne zmm cıkar vs hakkında,çok tedırgınım, siz hamilesınız hala duanız kabul olur, nolur dua edin..

Stres yapma canim benim iyilesir Insallah merak etme cok tutmazlar Allah in izni ile

Gozun aydin saglikla buyut insaAllah. Benim de gogus ucum kucuk diye yapay gogus ucu kullaniyorum. Burdan hepinize onerim kizlar mutlaka meme ucundan alin. Ben uclari var saniyordum ama bebek icin yeterli degilmis. Cocuk doktoru gelip gordu sarilik 4 cikti yuksek yani ama yine de gozun uzerinde olsun dedi sararirsa veya cok uyursa getir dedi. Cuma gunu kontrolumuz var saat basi emziriyorum ama insaAllah gecer hala sari cunku oglum

Kızlar dogum oldu ,ama bebegım yogunbakımda,nolur dua edın henuz kavusamadkk
Gozun aydin canim. Sakin stres yapma. Benim de oyle oldu ve 4 saat bebek musahade altinda kaldi. Omce stres yaptim sonra da en fazla bir kac gun kalacak onemli olam sagligi dedim rahatlattim kendimi. Sukur 4 saat sonra odaya getirdiler. Sutun gelmez yoksa stres yapma

Tesekkurler. Darisi herkesin basina ☺
İlki de sezeryandi benim. Epidural kombine. O yuzden bekledigim gibiydi. Sonrasi zor ama refakatcin hallediyor her seyi zaten. Heyecanlaniyor insan ameliyathanede. Bir de hafif bulanti, bas donmesi oldu. Hemşirenin elini tuttum. Bebek dogunca hepsi geçti ama. İlk dogumda plasentayi cikarirlarken biraz acimisti bunda acimadi. Bir de bu sefer odaya gelince epidural butonunu göstermediler hemen. Ben de unutmusum. Ona saat basi basabiliyosun..agrini kesiyor. Bir sure sonra agrim cok olunca hemsireyi cagirdim. O zaman söyledi. Bir de kalabalikti nedense dogum kati. Bizi baska katta yatirdilar, sonra bosalinca gecirdiler. Sabah 7de gelin demislerdi ama daha erken gitmek gerekiyomus. Öyle dedi hemsire.

Bir de ilk dogumumdan farkli olarak surekli karnima bastirdi hemsireler..kanin cikmasi icinmis..arada gelip masaj yapiyoruz dediler de..baya aci verdi o :/

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Ben pazartesi doğum yaptım suyum geldi evet ama sancı yoktu açılma olmadı suniyle bile , kanala girmemiş benimki saatler sonunda doktor sezeryNa karar verdi ve pazartesi akşam doğdu fakat benim ilk olduğu için tecrunesizim ameliyat sonrası normal yaşantıma döncem sandım ama nerde moralim bozuk 2 gündür hep ağlıyorum hareketlerim kısıtlı gaz çıkması lazımmış dün yavaş yavaş çıkmaya başladı hafif rahatladım ama yinede istwdiğim gibi hareket edemiyorum bugun 3. günüm Allah aşkına tecrübelilerden varsa tavsiyeniz hemen yapayım mesela antibiyotik içmem şartmı ağrı kesici evde bi kere içtim..kusura bakmayın uzun uzun yazdım özürdilerim.

Ben de oyle sanıyordum, cok zor bi geceydi.. 5_6 saatte bır serumuma agrı keskcı kattılar, cabuk yurursen bebegıne gotururux belkı dedoler, zor olsa yurumek çin zorlıyorım,,bana 45 dk da bir yürü dıyolar .ama bu acılardam cok bebegımden uzak olmak koyuyor..

İlaç falan bişey içiyomusun bende sezeryan oldum ve ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…