- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 32
BenAz kalmış birde erken bekliyordun demi
Nasıl gidiyor ben hamilelği unutmuş gibiyim tuhaf bi duygu
Mide yanması tam bir felaket resmen onun dışında yürüyorum hep başıma ne gelecek bilmiyorum ondan bu rahatlık galibaNasıl gidiyor ben hamilelği unutmuş gibiyim tuhaf bi duygu
Hayırlı olsun. Nasıl oldun? Bebeğin ve sen iyimisiniz?Kızlar dogum oldu ,ama bebegım yogunbakımda,nolur dua edınhenuz kavusamadkk
Evet onu unutmusum, vitaminleride bırak demişti ama demir ilacı hep kullanılıyor hatta doğumdan sonrada kullanmak gerekiyor. Biraz dikkat et düşer inşallah, sağlıkla gelsinler artık insallahMuhtemelen vitaminlerden de olabilir diyorlar demir ilacını bırakanların düzelmiş 3 hafta kaldı aslında normal istiyordum ama eğer öyle riskli yüksek bulursa zaten tek çare dogummus yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik allah yardımcımız olsun her randevuda farklı biseyle karşılaşıyoruz resmen
Benimde yakında çatı muayenem olacak neden bağırdınız? Doktor mu sert davrandı çok can yakan bir işlemmiydi? Sanırım bu kanala yerleşme için hareket ve squat şart benimde doktorum önerdiKizlar bende doktordan geldim çatı muayenesi oldumbiraz bagirdim 2 cm.acilmam varmis ama bebek kanalda degil başı tam kanala yakin yerde bol bol yürüyeceksin kanala girmesi lazim yoksa olmaz dedi daha 2 haftam varmis boyle giderse kilosuda 3.350 inşallah bi gelisme olur
Dur daha vaktin var ya. Bol bol uykunu al :) acele etme.
Kendim bekliyordum erken Dr hiç demedi erken doğabilir diye şaşırtıyor beniAz kalmış birde erken bekliyordun demi
Bana da sanki hiç geçmiyor gibi günlerDogumu ben bekliyorum cokk stresliyim allahım sanki günler vızır vızır geciyo sezeryan stresi
Uyuyanilsem ah sabhlari 5 de kalkmakdan sıkıldım ya akşam olmuyor sonra daDur daha vaktin var ya. Bol bol uykunu al :) acele etme.
Günler hep bir paranoya, hep takıntılı. Bu virüs olmasaydı çok daha rahat olurdum. Oğlanla eşimi bıktırdım öpmeyin dokunmayın yaklaşmayın diye diye. Sağ salim çıksak şu süreçten inşallah sizlerde bendeKızlar herkese merhaba doğum yapanlara hayırlı olsun kaç gündür giremedim yoğun ve yorucu geçiyor günler sizler nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle kaç kişi kaldı doğum yapmayan
Tadını çıkar tatlımUyuyanilsem ah sabhlari 5 de kalkmakdan sıkıldım ya akşam olmuyor sonra da
Bende öyle hissediyorum, sanki hiç hamile kalmamışım bi anda çıkıp gelmiş gibi. Ki en çok söylenenlerden biriydim :))Nasıl gidiyor ben hamilelği unutmuş gibiyim tuhaf bi duygu
Yaa ne güzel işte mis gibi kokla durTadını çıkar tatlım5 te uyanıp birbirimize bakıyoruz biz :)
bende çok söyleniyordum.şimdi hiç hanile kalmamış gibiyim. 7 günde ağrılar baya azalıyor kızlar. Kimler doğum yaptı ay telefonu elime alamıyorumBende öyle hissediyorum, sanki hiç hamile kalmamışım bi anda çıkıp gelmiş gibi. Ki en çok söylenenlerden biriydim :))
Kokulu silgiler vardı eskiden arı mayalı :) onlar gibi kokuyo zaten :)))Yaa ne güzel işte mis gibi kokla dur
Ben telefonun nerde olduğunu unutuyorum. Bi de sessizde bulamıuorum da sonra :))bende çok söyleniyordum.şimdi hiç hanile kalmamış gibiyim. 7 günde ağrılar baya azalıyor kızlar. Kimler doğum yaptı ay telefonu elime alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?