2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet onu unutmusum, vitaminleride bırak demişti ama demir ilacı hep kullanılıyor hatta doğumdan sonrada kullanmak gerekiyor. Biraz dikkat et düşer inşallah, sağlıkla gelsinler artık insallah

Benimde yakında çatı muayenem olacak neden bağırdınız? Doktor mu sert davrandı çok can yakan bir işlemmiydi? Sanırım bu kanala yerleşme için hareket ve squat şart benimde doktorum önerdi

Kızlar herkese merhaba doğum yapanlara hayırlı olsun kaç gündür giremedim yoğun ve yorucu geçiyor günler sizler nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle kaç kişi kaldı doğum yapmayan
Günler hep bir paranoya, hep takıntılı. Bu virüs olmasaydı çok daha rahat olurdum. Oğlanla eşimi bıktırdım öpmeyin dokunmayın yaklaşmayın diye diye. Sağ salim çıksak şu süreçten inşallah sizlerde bende

Bende öyle hissediyorum, sanki hiç hamile kalmamışım bi anda çıkıp gelmiş gibi. Ki en çok söylenenlerden biriydim :))
bende çok söyleniyordum.şimdi hiç hanile kalmamış gibiyim. 7 günde ağrılar baya azalıyor kızlar. Kimler doğum yaptı ay telefonu elime alamıyorum

M Manolya15 canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşursun şimdi hala yogun bakımda mı bebek? Üzme kendini sağlıkla kvusacaksın yavruna sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…