Kızlar herkese merhaba doğum yapanlara hayırlı olsun kaç gündür giremedim yoğun ve yorucu geçiyor günler sizler nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle kaç kişi kaldı doğum yapmayan
Bol yuruyup bu noktadan sonra squat çömelip kalkma yer silme hareketleri yap bol bol bı de ben banyo WC surterken çok baskı oluyor tavsiye ederim sağlıcakla gelsin
Benimde yakında çatı muayenem olacak neden bağırdınız? Doktor mu sert davrandı çok can yakan bir işlemmiydi? Sanırım bu kanala yerleşme için hareket ve squat şart benimde doktorum önerdi
Günler hep bir paranoya, hep takıntılı. Bu virüs olmasaydı çok daha rahat olurdum. Oğlanla eşimi bıktırdım öpmeyin dokunmayın yaklaşmayın diye diye. Sağ salim çıksak şu süreçten inşallah sizlerde bende
Vallaha sorma canım ya gelen giden oluyo bana başka odaya alıyorum ama içim rahat değil gelme de diyemiyorum kimseye sen yine eşine oğluna diyorsun sadece benim kaynım görümcelerim sürekli geliyorlar bebeği görmek için korkuyorum artık
Vallaha sorma canım ya gelen giden oluyo bana başka odaya alıyorum ama içim rahat değil gelme de diyemiyorum kimseye sen yine eşine oğluna diyorsun sadece benim kaynım görümcelerim sürekli geliyorlar bebeği görmek için korkuyorum artık
Ama çok yanlış, cuma günü sezaryen olcak benimde inşallah, şimdiden arayan herkese gelmeyin diyorum, henüz gönül koyan olmadi. Doğrusuda bu aslında, biraz anlayışlı olmalılar en azından 40 gün geçseydi
Ama çok yanlış, cuma günü sezaryen olcak benimde inşallah, şimdiden arayan herkese gelmeyin diyorum, henüz gönül koyan olmadi. Doğrusuda bu aslında, biraz anlayışlı olmalılar en azından 40 gün geçseydi
Benim değil eşimin akrabaları gelmeyin diyemiyorum geçmiş olsuna geliyorlar işte hastalık geçiren biri bile gelmiş bugün ben uyuyordum annem karşılamış annem de tanımıyor kimseyi napıcam bilmiyorum