2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde yakında çatı muayenem olacak neden bağırdınız? Doktor mu sert davrandı çok can yakan bir işlemmiydi? Sanırım bu kanala yerleşme için hareket ve squat şart benimde doktorum önerdi
Kendimi.kastigim icin canim yandi korkulcak bisey yokti ama ilk defa boyle bisey yasayinca tuhaf oldum yoksa cok kisa sürdü korkma sen canim

Vallaha sorma canım ya gelen giden oluyo bana başka odaya alıyorum ama içim rahat değil gelme de diyemiyorum kimseye sen yine eşine oğluna diyorsun sadece benim kaynım görümcelerim sürekli geliyorlar bebeği görmek için korkuyorum artık

Bende ödem yapmaya başladım Ara ara sancım oluyor.küçük oğlumda pek hareketli ayakları durmuyor sanki az kaldı gibi

Ama çok yanlış, cuma günü sezaryen olcak benimde inşallah, şimdiden arayan herkese gelmeyin diyorum, henüz gönül koyan olmadi. Doğrusuda bu aslında, biraz anlayışlı olmalılar en azından 40 gün geçseydi

Benim değil eşimin akrabaları gelmeyin diyemiyorum geçmiş olsuna geliyorlar işte hastalık geçiren biri bile gelmiş bugün ben uyuyordum annem karşılamış annem de tanımıyor kimseyi napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…