2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
1 saat yuruycem artik bu seferde girmezse kanala artik evi idnirip çıkarırım
Çok acele etme daha günün var ve hiç belli olmuyor öyle söyleyim. Doğum hikayemi okudun mu bilmiyorum . Ctsi muayene oldum hala çok yukarda idi 39+5 te. Gece 4 te sancıyla gittim onhalde bile yukarda daha doğmaz dediler pazar sabah 8.30 da doğum yaptım. Her şey bir anda olabiliyor

Benim değil eşimin akrabaları gelmeyin diyemiyorum geçmiş olsuna geliyorlar işte hastalık geçiren biri bile gelmiş bugün ben uyuyordum annem karşılamış annem de tanımıyor kimseyi napıcam bilmiyorum

Benim soylediklerimde elti ve görümcelerim, zaten onlarda korkuyorlarda ayıp olmasin diye teklif ediyorlar. Yanı hastalık atlatmış biri nasıl cesaret küçücük bir bebeğin evine gidebilir ki inşallah çok kalmıyorlardır, direk doktor yasakladı gelmeyin deseydiniz keşke millete ayıp olcak diye kendinizi riske atmayın, zaten sizi dusunselerdi gelmezlerdi

Hadi ya bende bekliyom iste canim 2 hafta icinde bekleyelim dedi bakalim.nolcak

Bize de anneler falan geldi. Maskeyle aldık ve kucağa vermedik kısa tuttuk ziyareti. Ama sen beni bi gör ben yine panik atak. Eşim bütün gün insanlarla iç içe, oğlan evde beni protesto eder bir halde. Lohusalık sendromu falan yok çok şükür ama bunlar beni delirtcek

Benim değil eşimin akrabaları gelmeyin diyemiyorum geçmiş olsuna geliyorlar işte hastalık geçiren biri bile gelmiş bugün ben uyuyordum annem karşılamış annem de tanımıyor kimseyi napıcam bilmiyorum
Canım ses cikarcan kötü olcan en iyisi ya bu kadar da olmaz ama yazık yani çok dusuncesizlermis esin ses etmiyormu

Allah yardımcın olsun, stresini biz çekiyoruz ama. Onlar kapıdan çıkınca bebeğin yüzünü bile unutuyolardır. Stresi zor valla. Ben habire çocuğu kontrol ediyorum dakika başı ateşimi var hırıldıyomu burnu mu tıkanık annelere zor yavrum. Boşver sen herkesi. Acıları sen çektin onun annesi olarak istediğin kuralı koyabilirsin.

Valla ben 30 larda hastaneyi inletmiştim. Maşallah sanaa

Bu arada şu notu burda bırakmak isterim, hem sizlere hem ziyaretçi arkadaşlara. Hamileliğin en başından beri her duş sonrası hindistan cevizi yağı sürmüştüm kendime ve perine masajı yapmadan yüzeysel olarak tüm vücuduma sürdüm. Daha önceki hamileliğimde çatlamış olmama rağmen hemde çatır çatır bunda yeni çatlak yok ve dikişsiz doğum oldu. Hemde bebeğimin kg 3800 kafa çapı 36 cm iken. Bilginize. Benim gibi ince derili birinde işe yaradı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…