Çok yakışıklı benim oğlum teyzesiOy yerim onu ben yakisiklimi kızımı vereyimbenimde saçlı doğar o zaman doğduğunda sana söylerim
Çok acele etme daha günün var ve hiç belli olmuyor öyle söyleyim. Doğum hikayemi okudun mu bilmiyorum . Ctsi muayene oldum hala çok yukarda idi 39+5 te. Gece 4 te sancıyla gittim onhalde bile yukarda daha doğmaz dediler pazar sabah 8.30 da doğum yaptım. Her şey bir anda olabiliyor1 saat yuruycem artik bu seferde girmezse kanala artik evi idnirip çıkarırım
Daha çnce sezeyan olsaydınBana da sanki hiç geçmiyor gibi günler
Amin inşaallahHadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Yok 16 sına cekti dikişlerim incelmiş yırtılır diye 37+3de olacam off off bilerek girmek daha sıkıntı basıyor23 ünde seninde demi yanlış hatırlamıyorsam. Bende de geçmiyor sanki gibi. Bende heyecanlıyım.
Olumsuz şeyleri zihininden atmaya çalış canımYok 16 sına cekti dikişlerim incelmiş yırtılır diye 37+3de olacam off off bilerek girmek daha sıkıntı basıyor
Benim değil eşimin akrabaları gelmeyin diyemiyorum geçmiş olsuna geliyorlar işte hastalık geçiren biri bile gelmiş bugün ben uyuyordum annem karşılamış annem de tanımıyor kimseyi napıcam bilmiyorum
Aynen bizede 2 gün önce verdiler kullanıyorumDoğum yapan arkadaşlar d3 vitamin kullanıyor musunuz? Sağlık ocağında ebe verdi
Hadi ya bende bekliyom iste canim 2 hafta icinde bekleyelim dedi bakalim.nolcakÇok acele etme daha günün var ve hiç belli olmuyor öyle söyleyim. Doğum hikayemi okudun mu bilmiyorum . Ctsi muayene oldum hala çok yukarda idi 39+5 te. Gece 4 te sancıyla gittim onhalde bile yukarda daha doğmaz dediler pazar sabah 8.30 da doğum yaptım. Her şey bir anda olabiliyor
Yok 16 sına cekti dikişlerim incelmiş yırtılır diye 37+3de olacam off off bilerek girmek daha sıkıntı basıyor
Bize de anneler falan geldi. Maskeyle aldık ve kucağa vermedik kısa tuttuk ziyareti. Ama sen beni bi gör ben yine panik atak. Eşim bütün gün insanlarla iç içe, oğlan evde beni protesto eder bir halde. Lohusalık sendromu falan yok çok şükür ama bunlar beni delirtcekVallaha sorma canım ya gelen giden oluyo bana başka odaya alıyorum ama içim rahat değil gelme de diyemiyorum kimseye sen yine eşine oğluna diyorsun sadece benim kaynım görümcelerim sürekli geliyorlar bebeği görmek için korkuyorum artık
İyisin ama dimi toparlandın inşallahAynen ya birde benim ilk bebek aniden sezeryana girdim falan herşey şaka gibi geliyor
Bencede sacla yok ama olsa fena olmazdıBence alakası yok ya misal benim son aylar başladı mide yanmasıbide rahmin içerisindeki saç nasıl yaksın mideyi hep bu hormonlar
Yok bacım dönmeyle alakası yokTüm vücut değişiyor ondandır:) bende dönme olmadi hiç rahatlamasa yok, neyse ki son 2 gün
Canım ses cikarcan kötü olcan en iyisi ya bu kadar da olmaz ama yazık yani çok dusuncesizlermis esin ses etmiyormuBenim değil eşimin akrabaları gelmeyin diyemiyorum geçmiş olsuna geliyorlar işte hastalık geçiren biri bile gelmiş bugün ben uyuyordum annem karşılamış annem de tanımıyor kimseyi napıcam bilmiyorum
Allah yardımcın olsun, stresini biz çekiyoruz ama. Onlar kapıdan çıkınca bebeğin yüzünü bile unutuyolardır. Stresi zor valla. Ben habire çocuğu kontrol ediyorum dakika başı ateşimi var hırıldıyomu burnu mu tıkanık annelere zor yavrum. Boşver sen herkesi. Acıları sen çektin onun annesi olarak istediğin kuralı koyabilirsin.Benim değil eşimin akrabaları gelmeyin diyemiyorum geçmiş olsuna geliyorlar işte hastalık geçiren biri bile gelmiş bugün ben uyuyordum annem karşılamış annem de tanımıyor kimseyi napıcam bilmiyorum
Ama iç güvey istiyoruz bizÇok yakışıklı benim oğlum teyzesiben şaşırdım bu kadar olmasına söylersin canm bakalım mide yanması gerçek mi olur alırız prensesi
Valla ben 30 larda hastaneyi inletmiştim. Maşallah sanaaKizlar merhaba var mı bugün doğuran ☺ ben doktora gittim bizim oğlan yerinde rahat heralde gerce nst de 100 gördüm sancılari doktor şok gecirdi ben ağrı hissetmiyorum hiç acı esigim yüksek galiba bende anlamadım takip etcez dedi hala bekliyoruz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?