- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Gözünaydın canım erkenden kavuşursunuz inşallahBen de oyle sanıyordum, cok zor bi geceydi.. 5_6 saatte bır serumuma agrı keskcı kattılar, cabuk yurursen bebegıne gotururux belkı dedoler, zor olsa yurumek çin zorlıyorım,,bana 45 dk da bir yürü dıyolar .ama bu acılardam cok bebegımden uzak olmak koyuyor..
Aynen canim evdeki hosaf etki etmedi. Hazirini alayim cok sag olKayısı suyu al ama hazır evdekiler beni rahatlatmıyordu her yemekten önce bir iç 2 bardak cok dua edersin bana cok rahatlattı
Evet canim antibiyotik ve agri kesici hap kulluaniyorum. Antibiyotk cok onemli aksatma canimAntibiyotik veya herhangi bi ilaç kullanıyomusun
Dua et bana sorunsuz kucagımıza alalım bu kez yani herkes ten istiyorum aslında dua rabbim bir kapı açsınAynen canim evdeki hosaf etki etmedi. Hazirini alayim cok sag ol
Cok sevindim canim benim Allah anali babali büyütsün inslalah nasil gecti doğumunDoğum yaptm cnmacımıyor kafana takma muayeneyi
Bakalım öğleden sonra randevum ben geçen hafta gittiğimde nst de sancım çıktı ama gelmedi valla kasık ağrım ayakta durursam yurursem çok oluyor uzaninca ara ara oluyor ödem çok kötü var ellerim ayaklarım hep davul gibi karincalaniyor hatta geceleriHayırlısıyla inşallah gelsin bebekler artık. Sende de iyice uykular kaçtı mı. Ödemin nasıl. Kasık ağrın herhangi bir belirtin var mı
Haber vermeyi unutma. Bende cuma günü doktora gideceğim. Bakalım doktor ne söylecek
Geçmiş olsun canım benimde karnım çok kasiniyo catlaktanmidir acabaKızlar doktordan geliyorum kızım 37+3 ultrasonda 36 haftalik çıktı suyu filan güzel basi aşağıda 2.800 kg dedi bir kaç gündür artan kasintim vardı tahlillerde alt ve ast yüksek çıktı karaciger enzimleriymis araştırdım gebelik koleztasi olabilir sekerden korkuyordum bana gebelik şekeri var demişti daha doğrusu sinirdaydi 91 çıkmış açlık o gece dondurma filanda yedim artık çoğu tahlilin ne anlama geldiğini biliyorum arastira araştıra yine yüksek idrar yolu enfeksiyonun var nst de hafif sancı var bakalım yarın doktor ne dicek
Benim avuc içi bazen tüm vücut catlaktandr seninGeçmiş olsun canım benimde karnım çok kasiniyo catlaktanmidir acaba
Bnm sadece karnım kaşısam daha artacak diye az az kasıyorumBenim avuc içi bazen tüm vücut catlaktandr senin
Bol bol sukuat yap bebek kanala girsin canım. Kilosu da güzel bu kiloda doğsa fena olmaz. Daha fazla da çıkabilir. Ultrason ölçümleri bire bir uymuyorKizlar bende doktordan geldim çatı muayenesi oldumbiraz bagirdim 2 cm.acilmam varmis ama bebek kanalda degil başı tam kanala yakin yerde bol bol yürüyeceksin kanala girmesi lazim yoksa olmaz dedi daha 2 haftam varmis boyle giderse kilosuda 3.350 inşallah bi gelisme olur
Bende yuryus degilde suquat cekim dedim doktora oda aman yok baska bi hal alır onu yapma sen yürü dedi bide klozete oturma alaturka wc ye gir dedi bakalim hepsini yapocam bu hafta nolcakBol bol sukuat yap bebek kanala girsin canım. Kilosu da güzel bu kiloda doğsa fena olmaz. Daha fazla da çıkabilir. Ultrason ölçümleri bire bir uymuyor
Kızlar doktordan geliyorum kızım 37+3 ultrasonda 36 haftalik çıktı suyu filan güzel basi aşağıda 2.800 kg dedi bir kaç gündür artan kasintim vardı tahlillerde alt ve ast yüksek çıktı karaciger enzimleriymis araştırdım gebelik koleztasi olabilir sekerden korkuyordum bana gebelik şekeri var demişti daha doğrusu sinirdaydi 91 çıkmış açlık o gece dondurma filanda yedim artık çoğu tahlilin ne anlama geldiğini biliyorum arastira araştıra yine yüksek idrar yolu enfeksiyonun var nst de hafif sancı var bakalım yarın doktor ne dicek
Bol yuruyup bu noktadan sonra squat çömelip kalkma yer silme hareketleri yap bol bol bı de ben banyo WC surterken çok baskı oluyor tavsiye ederimKizlar bende doktordan geldim çatı muayenesi oldumbiraz bagirdim 2 cm.acilmam varmis ama bebek kanalda degil başı tam kanala yakin yerde bol bol yürüyeceksin kanala girmesi lazim yoksa olmaz dedi daha 2 haftam varmis boyle giderse kilosuda 3.350 inşallah bi gelisme olur
Yaaa bende tam squat demisdim aman Dr dinle sen evet WC çok farkediyorBende yuryus degilde suquat cekim dedim doktora oda aman yok baska bi hal alır onu yapma sen yürü dedi bide klozete oturma alaturka wc ye gir dedi bakalim hepsini yapocam bu hafta nolcak
Muhtemelen vitaminlerden de olabilir diyorlar demir ilacını bırakanların düzelmiş 3 hafta kaldı aslında normal istiyordum ama eğer öyle riskli yüksek bulursa zaten tek çare dogummus yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik allah yardımcımız olsun her randevuda farklı biseyle karşılaşıyoruz resmenGeçmiş olsun, bende tahlil yaptırmıştım, karaciğer enzimlerim yüksek cıktı, doktor o yüzden sezaryen için çok beklemeyelim dedi geçen hafta. Dikkat et bu hafta yine tahlil ver dedi. Bende yediklerime baya dikkat ettim. Benimde bebeğin karin çevresi biraz gerideydi, gelişsin diye fazla protein ağırlıklı beslendim, karaciğer zorlanmış. 1 hafta sebze ağırlıklı beslendim ve meyveyi azalttım, yeniden tahlil yaptim, düşmüştü değerler. Sende yediklerine dikkat et istersen, rahatlarsin
BenKızlar herkese merhaba doğum yapanlara hayırlı olsun kaç gündür giremedim yoğun ve yorucu geçiyor günler sizler nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle kaç kişi kaldı doğum yapmayan
Az kalmış birde erken bekliyordun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?