2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gözünaydın canım erkenden kavuşursunuz inşallah

Bakalım öğleden sonra randevum ben geçen hafta gittiğimde nst de sancım çıktı ama gelmedi valla kasık ağrım ayakta durursam yurursem çok oluyor uzaninca ara ara oluyor ödem çok kötü var ellerim ayaklarım hep davul gibi karincalaniyor hatta geceleri

Kızlar doktordan geliyorum kızım 37+3 ultrasonda 36 haftalik çıktı suyu filan güzel basi aşağıda 2.800 kg dedi bir kaç gündür artan kasintim vardı tahlillerde alt ve ast yüksek çıktı karaciger enzimleriymis araştırdım gebelik koleztasi olabilir sekerden korkuyordum bana gebelik şekeri var demişti daha doğrusu sinirdaydi 91 çıkmış açlık o gece dondurma filanda yedim artık çoğu tahlilin ne anlama geldiğini biliyorum arastira araştıra yine yüksek idrar yolu enfeksiyonun var nst de hafif sancı var bakalım yarın doktor ne dicek

Geçmiş olsun canım benimde karnım çok kasiniyo catlaktanmidir acaba

Bol bol sukuat yap bebek kanala girsin canım. Kilosu da güzel bu kiloda doğsa fena olmaz. Daha fazla da çıkabilir. Ultrason ölçümleri bire bir uymuyor

Bol bol sukuat yap bebek kanala girsin canım. Kilosu da güzel bu kiloda doğsa fena olmaz. Daha fazla da çıkabilir. Ultrason ölçümleri bire bir uymuyor
Bende yuryus degilde suquat cekim dedim doktora oda aman yok baska bi hal alır onu yapma sen yürü dedi bide klozete oturma alaturka wc ye gir dedi bakalim hepsini yapocam bu hafta nolcak

Geçmiş olsun, bende tahlil yaptırmıştım, karaciğer enzimlerim yüksek cıktı, doktor o yüzden sezaryen için çok beklemeyelim dedi geçen hafta. Dikkat et bu hafta yine tahlil ver dedi. Bende yediklerime baya dikkat ettim. Benimde bebeğin karin çevresi biraz gerideydi, gelişsin diye fazla protein ağırlıklı beslendim, karaciğer zorlanmış. 1 hafta sebze ağırlıklı beslendim ve meyveyi azalttım, yeniden tahlil yaptim, düşmüştü değerler. Sende yediklerine dikkat et istersen, rahatlarsin

Bol yuruyup bu noktadan sonra squat çömelip kalkma yer silme hareketleri yap bol bol bı de ben banyo WC surterken çok baskı oluyor tavsiye ederim sağlıcakla gelsin

Muhtemelen vitaminlerden de olabilir diyorlar demir ilacını bırakanların düzelmiş 3 hafta kaldı aslında normal istiyordum ama eğer öyle riskli yüksek bulursa zaten tek çare dogummus yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik allah yardımcımız olsun her randevuda farklı biseyle karşılaşıyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…