Şuan küçük ama büyüyünce kesin öyle severler diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun sevmeleri güzel birşey ama bu hastalık olmasa insan korkuyor küçücük bebek.İnsanlar gerçekten çok bencil ya. Bizde de bu durum kayınvalidemlere gidince oluyor akrabaları çok sert seviyorlar sıkıştırıyorlar çocuğu falan. Resmini göster en iyisi canım merak edenlere. Ben kızımda aman kırmayım dedim ses etmedim ama bu sefer malum koronadan dolayı hiç susamam valla küsen küssün. Sen de kırılmasınlar diye kendinden ödün verip canını sıkma canım söyle gitsin
Şuan küçük ama büyüyünce kesin öyle severler diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun sevmeleri güzel birşey ama bu hastalık olmasa insan korkuyor küçücük bebek.
Yaklaşık 2 saattir gelmiyor ağrı hastanem araba ile 15 dk filan yakın yani bebeğin hareketlerini hissediyorum şu an ağrı da yok ultrasonda daha tam inmemiş dedi doktor bakalım iyice artarsa ağrılar giderim o zamanÇokta oyalanma Bence. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ne olur ne olmaz.
Hastanen yakınmış. Benim ki 1 saat mesafedeydiYaklaşık 2 saattir gelmiyor ağrı hastanem araba ile 15 dk filan yakın yani bebeğin hareketlerini hissediyorum şu an ağrı da yok ultrasonda daha tam inmemiş dedi doktor bakalım iyice artarsa ağrılar giderim o zaman
Benim ucu yok ya silikon ucu tutuyor şimdilik ne zaman ucu tutacak bilmiyorum yaBenimde tutamadı çok uğraştık doğru pozisyonu bulana kadar, 2 gündür çok daha iyi anlaşıyoruz :)
Sanki midem artık yemekleri hazmetmiyor ne yesem ağzımda midem alev alev yaniyor 15 dakika ayakta kalsam yıllardır ayakta gibiyim sürekli tuvalet ihtiyacım var uyku desen o hiç yok hep hasta gibiyim işin ilginç tarafı hamile değilim de hastayım sanki. Artık sağlıklı bir dogum yapıp kızımı kucağıma alma aşamasına geçmek istiyorum yüreğim pirpir hep vesvese dolu
Bol bol emziriceksin ucu çıkıcak. Biraz acır belkş amaBenim ucu yok ya silikon ucu tutuyor şimdilik ne zaman ucu tutacak bilmiyorum ya
Geçmiş olsun canım. Dualarımız bebişleMerhabalar doğum yapan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum. Doğum yapmamış olanlar da tez zamanda inş kavuşurlar bebişlerine. Benim oğluşum sarılık oldu ve sürekli yükseliyor neden olduğunu bulmaya çalışıyorlar ama bulamadıkları lütfen bize dua edin
cok geçmiş olsun Tez zamanda şifa bulsun İnşallah miniğinMerhabalar doğum yapan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum. Doğum yapmamış olanlar da tez zamanda inş kavuşurlar bebişlerine. Benim oğluşum sarılık oldu ve sürekli yükseliyor neden olduğunu bulmaya çalışıyorlar ama bulamadıkları lütfen bize dua edin
Benim oglanda da sarilik var ve ne yapsam da ilerliyor gibi hissediyorum. Yarin kontrolumuz var insaAllah yukselmemistir. Rabbim senin bebise de tum bebislere de sifa versin amin.Merhabalar doğum yapan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum. Doğum yapmamış olanlar da tez zamanda inş kavuşurlar bebişlerine. Benim oğluşum sarılık oldu ve sürekli yükseliyor neden olduğunu bulmaya çalışıyorlar ama bulamadıkları lütfen bize dua edin
Allah yardimcin olsun ne diyelimHahah canım iyi fikirmiş ama burası değişik biraz akraba herkes değişik karşılarlar
Geçmiş olsun, Rabbim.sifa versin, tez zamanda düzelir inşallahMerhabalar doğum yapan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum. Doğum yapmamış olanlar da tez zamanda inş kavuşurlar bebişlerine. Benim oğluşum sarılık oldu ve sürekli yükseliyor neden olduğunu bulmaya çalışıyorlar ama bulamadıkları lütfen bize dua edin
Şuan silikon uçla emiyor arada deniyorum kendi ucunu ama tutamıyor dahaBol bol emziriceksin ucu çıkıcak. Biraz acır belkş amadüzelir 1 aya
Geçmiş olsun canım bizde en son pazartesi test yaptırmıştık 13.9 çıkto sizin kaç birde göz beyazı biraz sarı bizim sizin nasıl şuanMerhabalar doğum yapan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum. Doğum yapmamış olanlar da tez zamanda inş kavuşurlar bebişlerine. Benim oğluşum sarılık oldu ve sürekli yükseliyor neden olduğunu bulmaya çalışıyorlar ama bulamadıkları lütfen bize dua edin
Bizim gözlerinde var biraz ama yüzünde falan yok sık emziriyorum zaten kendiside acıkınca ağlıyor inşAllah yüksek bir değerde değildir cumartesi günü kontrol var zaten.Kizlar bebislerinix eğer sarılık olmuş gibiyse ihmal etmeyin ve kontrol gününü lütfen beklemeyin daha fazla ilerlemeden . Benim çocuklarım doğumdan sonra ikinci gün sarilikdan yattılar hep ben eğer 4 ya d 5 gün bekleseydim belki kanı bile değişirdi. Yüzü gozlerinin beyazı vücudu dizlerine kadar eğer sariysa alın götürün hemen Dr kan tahliliylekac derceede olduğuna hemen baksınlar ona göre fototerapi alıp almicagina Dr karar verir. Sarılık olan bebek kolay kolay uyanmaz emmez .
Saol canım 9 gün oldu sadece mama emmesinde sıkıntı yok onadaGeçmiş olsun canım. Dualarımız bebişleKaç günlüktü oğlan? Sadece meme mi veriyosun?
Benimki de sarı şuan 16 ışık veriliyor düşüş olmuyor. Biz toplum olarak sarılığı yanlış biliyormuşuz onu öğrendim çok önemliymiş beyni etkiliyormuş kan degişimi oluyor muş dikkat edin vallaGeçmiş olsun canım bizde en son pazartesi test yaptırmıştık 13.9 çıkto sizin kaç birde göz beyazı biraz sarı bizim sizin nasıl şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?