2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Şuan küçük ama büyüyünce kesin öyle severler diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun sevmeleri güzel birşey ama bu hastalık olmasa insan korkuyor küçücük bebek.

Şuan küçük ama büyüyünce kesin öyle severler diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun sevmeleri güzel birşey ama bu hastalık olmasa insan korkuyor küçücük bebek.

Bence öyle sıkarak sevmek her zaman için kötü ya ne bileyim bebek sonuçta bunlar öyle öpmeler falan çok fazla geliyor bana

Çokta oyalanma Bence. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ne olur ne olmaz.
Yaklaşık 2 saattir gelmiyor ağrı hastanem araba ile 15 dk filan yakın yani bebeğin hareketlerini hissediyorum şu an ağrı da yok ultrasonda daha tam inmemiş dedi doktor bakalım iyice artarsa ağrılar giderim o zaman

Hastanen yakınmış. Benim ki 1 saat mesafedeydi

Doğum kasılmaları ve sancıları başladığında bebeğin hareketlerinde değişme olur mu, yani hareketlenme ya da durulma

bende ayniiii

Geçmiş olsun canım. Dualarımız bebişle Kaç günlüktü oğlan? Sadece meme mi veriyosun?

cok geçmiş olsun Tez zamanda şifa bulsun İnşallah miniğin

Benim oglanda da sarilik var ve ne yapsam da ilerliyor gibi hissediyorum. Yarin kontrolumuz var insaAllah yukselmemistir. Rabbim senin bebise de tum bebislere de sifa versin amin.

Geçmiş olsun, Rabbim.sifa versin, tez zamanda düzelir inşallah

Kizlar bebislerinix eğer sarılık olmuş gibiyse ihmal etmeyin ve kontrol gününü lütfen beklemeyin daha fazla ilerlemeden . Benim çocuklarım doğumdan sonra ikinci gün sarilikdan yattılar hep ben eğer 4 ya d 5 gün bekleseydim belki kanı bile değişirdi. Yüzü gozlerinin beyazı vücudu dizlerine kadar eğer sariysa alın götürün hemen Dr kan tahliliylekac derceede olduğuna hemen baksınlar ona göre fototerapi alıp almicagina Dr karar verir. Sarılık olan bebek kolay kolay uyanmaz emmez .

Geçmiş olsun canım bizde en son pazartesi test yaptırmıştık 13.9 çıkto sizin kaç birde göz beyazı biraz sarı bizim sizin nasıl şuan

Bizim gözlerinde var biraz ama yüzünde falan yok sık emziriyorum zaten kendiside acıkınca ağlıyor inşAllah yüksek bir değerde değildir cumartesi günü kontrol var zaten.

Geçmiş olsun canım bizde en son pazartesi test yaptırmıştık 13.9 çıkto sizin kaç birde göz beyazı biraz sarı bizim sizin nasıl şuan
Benimki de sarı şuan 16 ışık veriliyor düşüş olmuyor. Biz toplum olarak sarılığı yanlış biliyormuşuz onu öğrendim çok önemliymiş beyni etkiliyormuş kan degişimi oluyor muş dikkat edin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…