2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde cuma randevum var doktorunuz 3 gunde bir nts ye girin dedimi sizede

Kızlar selam bende bugün uzak bi park var oraya yürüdüm oradan geri yürüdüm belim ve sırtımda ağrı var tüm günde kasılmalarım yoğundu bakalım ne zaman gelecek hanımefendi

Anlamış değilim 5 dk oturup gidiyorlar ama keşke gelmeseler sanki kendileri bilmiyorlar mı tehlikeli olduğunu sabretmeye çalışıyorum.

Benim annem yanımda yardımcı ama gerçekten o gidince napıcam bilmiyorum kayınvalidem alt katta ama yinede tereddütlerim var bakabilir miyim diye hemen panik oluyorum bir kusma da falan bakalım napıcaz

Benim bebisin kilosu 3350 kafasida 37 cm bi korku oldu bak büyükmü sence canim

Canım ses cikarcan kötü olcan en iyisi ya bu kadar da olmaz ama yazık yani çok dusuncesizlermis esin ses etmiyormu
Kimseyi kırmak istemiyorum işte o da bişey demiyor sanki doğumdan sonra biraz tuhaf geliyor eşiö bana yoksa lohusa psikolojisi mi bilmiyorum arada bir ağlama geliyor

Bebeğin yanına almıyoruz zaten ama bazıları meraklı bakmak istiyorlar geçicek inşAllah bu günlerde sabret meye çalışıyorum ilk zamanlar gerçekten zormuş.

Kizlar bel ağrım çok yok ama yarım saat aralıklarla kasık ağrım var nefes kesecek kadar değil ama ter içinde bıraktı 3. Kez oldu 1 yada 2 dk sürüyor geçiyor

Benim ağrı esigim yüksek biraz ama şu an yarım saat aralıklarla kasık ağrım oluyor bugün çok yürüdüm ondan midir acaba gitsem mi hastaneye bilemedim
Bel ve kasık ağrısı kasılmayla birlikteyse doğum işareti. Kaçıncı doğum? İlk değilse ağrolar çok hızlı ilerleyip sıklaşıyor ben geçen hafta yaşadım gördüm

Ben stresten meraktan heyecandan dut yemiş bülbül gibiyim hiçbir şey yapamıyorum. Çok da az kaldı
Heyecan ve stres çok gerçekten kızım günde kaç kere soruyor ne kadar kaldı diye o kadar heyecanlı ki ☺ ameliyat anı beni düşündürüyor ama zaten anestezi doktoru ile görüştük her hangi bisey hissettiğinde uyuturuz dedi o beni rahatlattı ☺ yarin gece nasıl uyuyucam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…