2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Saol canım 9 gün oldu sadece mama emmesinde sıkıntı yok onada
10. Günden sonra sarılık yukselmez canım benim kızım dogdukdan 2 gün sonra 18 ile yattı iki gece 12 ile taburcu olduk iki gün sonra tekrar 16 ya yükseldi 3 gece daha kaldık 10 a düştü ve 2 gün sonra tekrar yükselmiş 16 ya ondan sonra tekrar yatiracaklar di biz alıp üniversite hastanesine götürdük 10 günden sonra yükselmez vücudu yavaş yavaş atar dediler tahliller yaptırdım sonra 2 ay da anca attı yüzünden gözünden o sarılığı bizim kan uyuşmazlığı mız olduğu için geç atmış Dr öyle soylemisdi .

Canım dün benimde böyleydi akşam üstü devamlı bı kasık ağrısı arda kasilmalar akşam da gezmeye gidecekdik dedim bu nasılsa gerçek değildir boşuna demiyim çocuk doğunca zaten gidemicem aynen öyle oldu akşam saat 10 da falan ne ağrı kaldı ne sancı ama gece hiç uyuyamadım bu uyuyamama krizleri beni mahvediyor bütün gün basım agriyir sonra salak salak dolaşıyorum sonra

Ay inş öyle olur ya var ya mevzu insanın kendi canından can olunca morali düşüyor. Kurtulsak yeter ya

Amin inşallah gece 4 den beri ara ara ağrılar oldu beni uyandırdı. Ama şimdi geçti gitti

Ben hiç yormuyorum kendini. Gece bir anda uyandırdı tekrar uyudum sonra tekrar tekrar hep uyandırdı ama geçip gitti şimdi hiç bir şeyim yok

Doğum yapanlar ve yapicak arkadaşlar, doktorunuza hediye yada çiçek gibi şeyler getirdiniz mi yada getirmeyi düşünüyormusunuz?
Ben düşünüyorum ama sezeryan sonrası kontrole gittiğimde yaparım heralde .. ne hediye alacağıma daha karar vermedim sen düşündün mü?

Ya evet 40 gören çok az kişi oldu galiba bunlardan ikisi sen ve ben bizim minikler yerlerini çok sevdi dünyaya gelmek istemiyorlar galiba
Valla bende anlamadım bugün de ara ara ağrıyor ama dün akşamki kadar şiddetli değil gerce nst de 100 leri gördüm dün de en ufak acı hissetmedim bende de var bı gariplik dün doktor bile şaşırdı nasıl bişey hissetmezsin diye normal doğum sabır işi sabret dedi bana bı sıkıntı çıkmadığı sürece sezeryan düşünmüyor doktorumda

Kizlar anestezi öncesi hasta olursam süreç nasıl ilerler bileniniz var mı geceleri hep üstümü açıyorum cam da açtım bunaldım biraz sıcaklardan soğuk şeyler içtim galiba hastalanan öyle hissediyorum sezeryan 25 haziran toparlanamazsam nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…